saunovanie

skusenosti, recenzie, atd.atd

kto kam, chodi? skusenosti, recenzie, prihody
Terma Bania, Bialka Tatrzanska albo Chochołowskie Termy
Wellness Placidus v Ruskej Novej Vsi je skvely. Je sice maly, zakuti na kadejake nezbedy je tam malo (v parnej saune najskor, aj to treba byt pozorny a pokial mozno rychly), no pocas dni, ked je tam minimalna navstevnost, vynaliezavi ludia najdu sposob, resp. vystihnu prilezitost. Este som tam vsak nezazil ludi, co by tam santili.
Keby bolo nieco v Senici a okoli urcite by sme isly.Boli sme na plavarni a nikdo si nic netrufol.
V Košiciach je nejaké miesto kam sa dá íst? Samozrejme nejaké miesto kde chodia aj ženy páry nie len muži...
Kto by šiel v piatok do welnesu v TT? Párik, no muž?
Dakto poprad dakedy v saune nejaka holka babenka pripadne muz
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Podobne hladam aj ja...mozno samorin, je tam pokojne..
Kto dnes do sauny Heinola alebo AdamEva v Piestanoch stretko........atd?
Aky mate zazitok a dojem zo sauny... mali ste tam sex ci ste videli dakoho... ide o to ze chcem vediet aki su tam ludia ci je bezne ked tam k dacomu dojde alebo si niektori len tak honia/prstuju
vcera som bol, super zazitok krasna trojka fajecka honka so vsetkym vsudy
a to s kym? hetero parom? nahodnym? ci dohodnutý?
idem- dnes budes tam? ja tam budem asi o 18?00

Kto by šiel so mnou do gay sauny v BA na Živnostenskej?
najlepsie je na tom moravia uz parkrat ma tam vyfajali
v okoli Bratislavy,,, ;-) Senec ... Dun. Streda Hotel Therma,,, alebo aj Samorin Kormoran .... mas vsade aj sukromny usek,,enem treba vycengat ine prachy,,, no najlepsie sa hrajka a mojka snad v Senci ;-)
aj verejne nie su najlacnejsie napr tatralandia atd
V Žiline Villa Nečas.Menšie a intímne a fajn je v Schatenau Gbeľany.
Chodíte do Vily Nečas?Bol som si pozrieť priestory,dokonca som stihol aj masáž. Máte niekedy čas a chuť tam zájsť?