som hetero, ale vyfajal ma M

som hetero ale nedávno ma urobil chlap

som hetero, ale nedávno mi urobil skvelu fajku chlap.... je to normálne???
ja som bol zase v opacnej pozicii, bol som v 3ke s parom, ale ona moc nechcela aby som sa jej venoval, a ja som bol nadrzany, tak som sa opytal ci mozem a pustil som sa do fajcenia jeho. Pre neho to bolo prvy krat od chalana, zistil som, ze som vraj celkom dobry fajciar. :D
Okrem neho som potom este fajcil dvoch, jeden bol rozvedeny a tiez vtedy bola pritom zena a dalsieho som vyfajal ked sme boli sami u mna doma. Jeho partnerka mu uz dlho nechcela fajat a jemu to uz velmi chybalo.

Kazdy z nich sa pritom spravil a pacilo sa im to aj ked dovtedy s chlapom nic nemali a ani ich to nelakalo..skor ich predsvedcila na 3ku ta zena alebo nadrzanost a to ze vlastna zena nechcela. Ja kedze som bi, tak sa mi to tiez riadne pacilo *3* :) (editado)
V profile orientácia bi, hľadáš niekoho, komu vyfajčiš, kto ťa vyfajčí. Ty si teda iný hetero.
Keď ako muž povieš že ti iný muž spravil skvelú fajku, tak si hetero asi tak ďaleko ako dátum dostavby diaľnice za BA do Košíc.Vo všetkej početnosti si Bi
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
MoonWays
MoonWays Inativo 2 ano atrás
Určite áno aj mne fajčil chlap a rád sa dám znova
Ja som to tiez vyskusal. Aj mna vyfajal chlap. Bol som zvedavy. Ale zeby som to vyhladaval, to nie.
Hm tak ako skusenot pre muža aj heteraka može to byt zaujimave, aspon zo zvedavosti na porovnanie ake to je od ženy a od muža,, ak to chlapa aj heteraka vzruši,, a ak aj je chut u toho druheho urobit to chlapovi,,,, nebral by som to tragicky,, (aj ked ja s tym skusenost nemám ešte)
Zaujímavá téma. Len zrealizovať reálne.
Ja som tu našiel chalana z mojmo mesta s ktorým sa stretávame u neho. Pohonime si, postupne sa vyzleceme, zbehneme do sprchy a tam pokracujeme v honeni a fajke, vyjdeme zo sprchy dame si 69, ďalšie príjemné polohy. Nakoniec zbehneme zase do sprchy kde si to vzájomné dokoncime do pusy, alebo tvar.
Tak to by som chcel aj ja,ak sa tu nájde niekto komu budem fajčievať aj pravidelne diskrétne kľudne a smelo ozvy sa (diskrétny kamoš)
Ahojte, kto by mi nechal vystriekane boxerky/slipy niekde na verejnych wc v Bratislave? Popripade by som do nich strekol aj ja a nechal ti ich tam? Laka to niekoho, niekto podobny?
Zaujímavá téma, treba skúsiť. :)
cauki tesi ma melania shemale za fo dohoda staci zavolat doist ba blizsie info profile
Chcel by som aj ja skusit len nemam odvahu
To asi väčšina. Možno to raz príde samo.
Manzel ide do ba a chce sa skusit nechat vyfajat od muza. Ide pozriet aj glorihole aj medzi mosty a zlate piesky mozno sa niekdo najde uz davno ho laka skusit sa nechat fajat od muza.
Ahoj a manžel ešte stále hľadá? Nemáš chuť ho vyfajat spolu somnou?
Ja by som ho rad vyfajkal aj pred tebou
Ahojte aj mna to laka nekomu ho vyfajkat
Trnava tiez by som to skusil keby ma niekto pofajal ja hetero
Som hotero ale mam chut aby ma vyfajkal niekto :) Mozno aj navzajom som z Po okolia piste mlady
tiež by som to rád skúsil od chlapa ako by ma pofajčil
Ahoj citala som tvoj profil na perverz a moj muz nieje bi ale chcel by sa skusit nechat vyfajat muzom a mozno by chcel skusit aj pretiahnut muza ak nie prepac ze som otravovala.
vyfajcil by som ho ale ty by si sa musela pozerat
Ahoj ja by som ho vyfajcil aj sa nechal pretiahnut ak je to ešte aktuálne
Tiež mám chuť nechať sa vyfajčiť od muža a pretiahnuť ho pred jeho partnerkou. Nájde sa sympatický párik z BA?
Niesom gay ani BI ale chcel by som skusit nechat sa vyfajcit a mozno by som aj skusil pretiahnut mladeho stihleho chalana pripadne seniora.
Toto je uplne moj sen stale po tom tuzim
takže si minimálne BI................
Ahojte. Buduci tyzden idem na kupko do Besenovej. Kto ide? A popise? Posta
Kto by chcel vo stvrtok navecer? To. Pe.Pn
To by som aj ja raz vyskusal.vzajomne
moze to byt zaujimave je prijemne ked sa mi s nim niekdo hra a bozkava ho cmulika olizuje hmmm ale neviem ake to je robit to iste...zeby teraz niekdo na zlate piesky?
Ahojte, ak by ma chcel niekto v okoli TT, ozvyta si mu kludne.
Raz som sa opil so švagrom a bolo to chutné on vyfajcil mňa a ja jeho...
Pokiaľ je pár v pohode a muž sa nechá vyfajčit od zohratého páru je to vzrušujúce. Vzrušujúce pre muža ale aj pre pár čo ho fajčí. A ženám sa páči keď si muži fajčia, tak ako mužom keď sa ženy maznaju. Áno je to bi sex ale pokiaľ to neskusiš nevieš.
potom nie si hetero.................bleeeeeeeeeeeee
ty vieš figuu... blééé....................
Tiez mam stym skusenosti a fakt to stoji za to. Ak by sa nasil podobny v TT aj s manzelkou...
Aj mna vyfajal muz a som hetero. A jeho msnzelka sa pozerala. Bolo to super.
To sa chváliš alebo sťažuješ? Normálne nie, ale dobré.
čudujem sa tomu, som dosť hanblivý :-)...........................