Nepříjemný zážitek

Sexuální násilník

Prosím pozor na nick Watssoonn. ..Je to psychopat a násilník který mě fyzicky napadl. ..Při schůzce. ..když ode mě chtěl něco co není v mé nabídce ani v mých silách protože se mi to příčí a nemyslím si že musím vyhovět nečím co prostě nedělám což mám jasně nastaveno..Já to odmítla a on se začal chovat jako psychopat. Rozzuřil se začal své požadavky vynucoval násilím...tak že mě začal škrtit a mlátit do hlavy, nasledne mě několikrát hlavou praštil o okénko auta...Já popadla telefon a snažila se z auta dostat. .Začala jsem křičet když se mi povedlo otevřít dveře a on se mě nejdříve snažil držet…
Podle mě chtěla slečna varovat ostatní... začíná větou pozor na nick a popis události. Neptá se co s tím dělat a podobně takže debaty typu stalo-nestalo a beztak okradla nejsou na místě
Bez věrohodnych důkazů je to k ničemu. Policie s tím nic neudělá.
Myslím že bych to měl vědět....
Esta postagem foi excluída pelo usuário.
Jste trapný!
Ať je ta holka třeba kurva, anděl, nebo cokoli jiného, muž by ženu nikdy napadnout neměl!!
A opravdu ji napadl? Já mohu napsat, že ty zneužíváš malé děti *4* Je to napsané na foru, tak to bude jistě pravda a chudáci malé děti *3* budou si mít s kým hrát? *3*
A když nevím dělám si trapnou srandu je asi Tvé dnešní heslo co.
To není jeho dnešní heslo, ale každodenní heslo. Vítej mezi místními trolly.
ty jsi tu se svým podřepem u zrcadla chyběl *3*
A když nevíš, tak jsou všichni podle tebe trapní, to je tvoje dnešní heslo? *4*
Na vznešené obvinění důkaz? Kdo obviňuje? kdo dokazuje? kdo podává vysvětlení? kdo podává na základě? 1)oznámení "výpověď" 2)vyšetřování "výslechy" 3)obvinění(pokud nějaké) 4)soud(dokazování)......... Jinak jde samozřejmě o to že pokud se mi "něco stane" mám svá práva. Pokud dokáži i své tvrzení není "důvodu" použití všech prostředků na mou "ochranu" hezký zbytek večera Michael
Uznávám že výraz obvinění byl špatný. Bylo myšleno podání trestního oznámení.
Holka co dodat. Nemáš úplně bezpečné zaměstnání, no každopádně asi jen zajít na policii.......
Ty si vážně myslíš, že s tím půjde na policii? *3*
Samozřejmě že ne, ale jako člověk znalý práv nelze než poradit toto. Michael
Ano, a byla, je a bude to ta nejsprávnější rada.
Ale obávám se, že ne v tomto případě *4* Nepříjde ti trochu divné, že než na policii to řeší na foru?
No ty jsi chytrý kmet teda *3*
Ale jde vidět, že tobě to moc nepálí brouku pytlíku*4* Tak možná docvakne teď.
Na vznesení obvinění z napadení musí být důkaz toho napadení nebo příme svědectví, Svědectví jiné osoby nebo osb u daného aktu asi nebude *3* takže pokud dotyčná není jak dalmatýn a nebo není zápis od lekáře, pokud by to již bylo nějakou dobu, tak je to jaksi pouhé tvrzení jedné "dámy".
Ale tohle jsem neměl původně ani namysli *4* spíše to, že kdyby šla s tím na policii, tak na světlo světa vzejde to co tam dělala a za jakým účelem to dělala *4* Možná by ji doma asi nepochválil *3*
No ale je tady ještě jedna možná eventualita *4* a to ta, že vůbec nemuselo dojít k nějakému "napadení", ale vše mohlo být trochu jinak a tohle slouží jako msta zhrzené "dámy", která nedostala zaplaceno *22* Třeba je stejně zhrzená jako jsi ty kmete *3**3**3*