85 procent Američanů myslí, že jejich partnerka měla orgasmus. Mělo ho jen 64 procent Američanek

4.10.2010 14:41 Fonte: Famous
85 procent Američanů myslí, že jejich partnerka měla orgasmus. Mělo ho jen 64 procent Američanek

NEW YORK – Odborný časopis Sexual Medicine přináší na 130 stránkách výsledky rozsáhlého sexuologického průzkumu napříč americkou společností. Jedná se o jednu z největších studií od roku 1994. A vyplývá z ní, že muži o orgasmu své partnerky stále nevědí všechno, 85 procent z nich si myslí, že jejich poslední sexuální partnerka měla při souloži orgasmus, že ale při tom skutečně vyvrcholilo, uvedlo jen 64 procent Američanek. Z průzkumu dále vyplynulo, že sex s jiným mužem aspoň jednou v životě zažilo patnáct procent amerických mužů.

Muži také ve své absolutní většině, pokud provozují sex se ženou, vyvrcholí při souloži do vagíny, ženy naopak zažívají orgasmus nejčastěji při kombinaci různých technik včetně manuální stimulace a orálního sexu.

Ze studie dále vyplývá, že mladí Američané používají kondomy častěji než starší ročníky, nejhorší situace je u mužů věkové skupiny starší padesáti let, ti používají kondom při náhodném sexu jen zřídka.

K homosexualitě či bisexualitě se přihlásilo ve studii sedm procent žen a osm procent mužů ve věku mezi čtrnácti a čtyřiadevadesáti roky. Ale sex s osobou stejného pohlaví mezi muži zažilo patnáct procent Američanů mužského pohlaví.

4.10.2010 14:41

Mais artigos