Piloti aerolinek Pobeda namalovali na nebi obří penis. Jako podporu Dzjubovi

21.11.2020 17:27 Fonte: Famous
Piloti aerolinek Pobeda namalovali na nebi obří penis. Jako podporu Dzjubovi

MOSKVA – Kapitán ruské fotbalové reprezentace Arťom Dzjuba doplatil na to, co se jinak v jeho generaci stalo středním proudem. Na internetu se objevilo video, které natočil při masturbaci. Takových jsou na internetu miliony, jenže Arťom je slavný. Rusko ho tak 8. listopadu suspendovalo a nemohl hrát proti Moldavsku, Turecku či Srbsku. Piloti aerolinek Pobeda ho pár dní nato podpořili po svém. Na nebi obletěli křivky, které na záznamech letových drah vypadají jako obří penis i s varlaty.

Jenže nízkonákladovou Pobedu vlastní národní aerolinka Aeroflot, takže je z toho další skandál. Falickou letovou dráhu vytvořili piloti na lince DP407 z Moskvy do Jekatěrinburgu před týdnem. A důvodů k vyšetřování je hned několik. Cituje se bezpečnost přepravovaných osob a také dvacetiminutové zpoždění, které kapitán letu svým falickým manévrem nastřádal.

„Je to zřejmě způsob, kterým se piloti Pobedy snažili vyjádřit svou podporu kapitánovi ruského týmu Arťomovi Dzjubovi a projevili tak svůj postoj k tomu, jak byl šikanován,“ uvedl mluvčí Pobedy.

Federální úřad pro leteckou dopravu případ šetří. Podle inspektorů piloti žádali na řídící věži povolení k manévru jako kontrolu svých navigačních systémů.

„Musíte být úplně šílení, když provedete manévry tohoto typu. Tyto věci bývají totiž velmi tvrdě trestány,“ uvedl Roman Gusarov z ruského leteckého magazínu Avid.

Mezitím vyšlo najevo, že Arťomovi z mobilu video – údajně prý pro manželku – ukradl hacker. Fotbalistu pak kontaktoval a požadoval miliony rublů za to, že ho nezveřejní. Dzjuba odmítl zaplatit, takže pozorovat to, jak se ukájí s penisem v ruce, může kdokoli třeba na portálu Xhamster.

Mais artigos