Prodavačka z sexshopu zmlátila ozbrojeného zloděje 45 cm dlouhým penisem

2.8.2021 17:16 Fonte: Famous
Prodavačka z sexshopu zmlátila ozbrojeného zloděje 45 cm dlouhým penisem

NOVOKUZNĚCK – Velmi odvážná prodavačka sexshopu v ruském Novokuzněcku se postavila 24. července nožem ozbrojenému muži, který po ní chtěl celý obsah pokladny. Dotyčná žena zachovala klidnou hlavu a tvářila se, že se chystá vyprázdnit pokladnu. Když v tom popadla pětačtyřicet centimetrů dlouhý gelový penis a začala jím zloděje mlátit po hlavě. Ten útok nečekal a raději prchl. Vše zachytily průmyslové kamery instalované v obchodě.

Záběry z kamer se objevily na internetu, ale dotyčná žena zřejmě nehlásila pokus o vyloupení policii. Ta totiž neměla žádné hlášení o útoku na pokladní ze zmíněného dne. Nicméně na ruské sociální síti VK už má video 135 tisíc zhlédnutí a Rusové odvážnou pokladní z sexshopu a její důvtip velmi obdivují.

Na záběru z průmyslové kamery je vidět moment, kdy zloděj k pokladní přichází, chvíli si něco povídají, načež se prodavačka začne naklánět k pokladně, jako by hodlala vybrat její obsah. V tu chvíli ale popadne dlouhé oboustranné dildo a začne jím útočníka mlátit po hlavě. Ten je zaskočen a sotva se brání rukama, žena ale nepolevuje v úderech, takže před ní z obchodu prchá.

Podle zpravodajského webu Life zloděj nedostal ani rubl a prodavačka vyvázla zcela bez úhony.

Mais artigos