Kalifornští vinaři nabízejí růžový sekt v lahvi ve tvaru penisu

19.9.2021 03:14 Fonte: Famous
Kalifornští vinaři nabízejí růžový sekt v lahvi ve tvaru penisu

NAPA VALLEY – V kalifornském údolí Napa Valley vznikají ta nejlepší vína dneška. A tamní vinařství se předhánějí, jak v obrovské produkci zaujmout zákazníky. Skupina podnikatelů středního věku, otcové od rodin, jak si sami říkají, jednou v parku přišla s nápadem, že zkusí růžový sekt plnit do lahví ve tvaru penisu. A slaví s ním úspěch především na večírcích a loučení se svobodou. Jak předpokládali, když si uvědomili, kolik penisů dnes všude člověk vidí.

„Byli jsme taková skupina tatínků v parku, která pozorovala své děti na hřišti, povídali jsme si o tom, jak nechutně mnoho loučení se svobodou naše manželky navštívily, a vždy tam bylo neskutečně mnoho tetování ve tvaru penisu, hrníčků s penisem, slámek ve tvaru penisu, penisy byly všude,“ vysvětluje šéf projektu Matthew Shore z Napa Valley, jak celý projekt začal.

Ačkoli produktu přezdívají Champenis – spojením Champagne a penis – autoři nápadu vyrazili na trh s obchodní značkou Just the Tipsy. Do lahve ve tvaru mužského genitálu balí růžový sekt. Láhev vyjde na sedmatřicet dolarů – asi 900 korun. Tedy jako nejlevnější pravé šampaňské. Šumivá vína z Kalifornie ale pravým šampaňským už dlouho směle konkurují.

„Lidem se to líbí, přijde jim to vtipné… Rozhodně nás řada vinařství odmítla, prostě nám řekla, že to není nic pro ně, že s tím nechtějí být spojována. Ale většinou je reakce opačná,“ tvrdí Shore. Jména vinařství, která pro ně šumivé rosé vyrábějí, jmenovat nechce. Ale vždy se snaží získat nápoj, který by chutnal průměrnému zákazníkovi.

Na otázku, kdo stál inspirací při návrhu lahve, Shore odpověděl: „Nemůžu potvrdit ani vyvrátit, koho jsme měli modelem, ale prošli jsme si mnoha koly vývoje návrhu té lahve, abychom dosáhli perfektního výsledku.“

19.9.2021 03:14

Mais artigos