Drew Barrymoreová: Sex k životu nepotřebuji

21.10.2022 16:02 Fonte: Famous
Drew Barrymoreová: Sex k životu nepotřebuji

LOS ANGELES – Herečka Drew Barrymoreová prý neměla sex od roku 2016. Poté, co se rozešla s manželem Willem Kopelmanem, s nímž má dvě dcery, neměla žádný milostný poměr. Hvězda filmu Charlieho andílci a E.T. Mimozemšťan tvrdí, že prostě není člověk, který by k životu nutně potřeboval sexuální uspokojení.

„Ve svých téměř osmačtyřiceti letech vnímám intimitu úplně jinak, než když jsem vyrůstala. Neměla jsem vzorové rodiče a od útlého věku jsem se stýkala s lidmi dospělým způsobem!“ napsala držitelka Zlatého glóbu na svůj blog.

„Po dvou dětech a odloučení od jejich otce, kvůli kterému jsem byla raději opatrná, jsem si dopřála to potěšení a přesunula svou pozornost, pokud jde o lásku, k sobě a mým dvěma dcerám,“ píše dále slavná herečka, která odhaluje, že jí psycholog pomohl pochopit, že sex není láska.

„Sex není láska! Je to projev lásky. Celý život jsem hledala slova, která by mi pomohla pochopit ten rozdíl, a teď, díky němu, jsem to pojmenovala. A od té doby, co jsem vstoupila do života jako svobodná matka, jsem nemohla mít intimní vztah. Nejsem ale člověk, který potřebuje sex a musí jít ven a potkávat se s lidmi kvůli tomu. Jsem hluboce oddaná tomu, jak mají mladé dívky, moje dcery a já jako žena fungovat v tomto světě! Někteří lidé mohou opustit manželství nebo vztah a brzy se ocitnou v jiném vztahu. Na tom není nic špatného! Ani trochu. Nesoudím! Oslavuji jejich cestu!“ dodala Barrrymoreová.

21.10.2022 16:02

Mais artigos