Rande na Andělu

10 de jun. de 2021 · 1.550 visualizações Danel

Již nějakou chvíli si zde píšu s jednou amatérkou o BSDM tématice, děvče tímto téměř nepolíbené, avšak zvídavé. Psaní však není úplně uspokojivá činnost, a tak se nám podařilo se domluvit rande. Nikdy jsme se neviděli, ale proč ne.

Anděl by vyhodnocen jako vhodné místo pro setkání a pokec u něčeho tekutého, najít dobré místo k posezení, a hlavně povídaní o věcech choulostivých, však už tak snadné nebylo. Trochu jsme se prošli a zakotvili na jedné relativně volné zahrádce. Já si dal pivo a ona nějaký míchaný lektvar.

Zvídavá holka, zjevně by chtěla zkusit kde co, jen neví kudy do toho. Měl jsem takový pocit, že něco by nejraději zkusila hned, ale na veřejnosti do toho nepůjde. Neslušný návrh na vyzkoušení některých základních praktik u mě v doupěti se nakonec nejal, i když to silně zvažovala. Pokec běžel dál a byl zajímavý, nicméně den se nachýlil a bylo nutné opustit zahrádku. Alespoň návrh na procházku k vodě padl na úrodnou půdu.

Lidi už na náplavce moc nebylo, tak jsem se procházeli s povídali si o hranicích v sexu. Byla rozrušená a nevěděla co má dělat. Posadil jsem na zídku, docela poslušně roztáhla nohy, přizvedla sukni a párkrát jsem ji prohrábl. Byla solidně mokrá, takže jsem si chvíli hrál nahoře a přes látku podráždil bradavky, pak zajel pod kalhotky, zasunul do kundičky dva prsty a několikrát pořádně zatřásl. Nevím, zda se udělala, ale výraz ve tváři vypovídal cosi o požitku. Byl bych pokračoval, kdyby zrovna nepřijel policejní dostavník, naštěstí ne pro nás. A zpoza rohu se vynořil straší pán se psem, toho by asi odvezli, kdyby nás tady přistihl.

Vyrazili jsme zpět do civilizace. Když jsme sjížděli do metra, postavil jsem se o schod před ní, ruku jsem dal dozadu a začal ji přes sukni dráždit. Překvapivě neucukla hned a chvíli tak vydržela, schody na Anděli jsou trochu delší. Když jsme pak čekali na své spoje, každý na jinou stranu, přiznala se, že je totálně zmáčená. Tak alespoň něco se povedlo.

Je to mladá holka, potřebuje vybrousit a je ještě mnoho, co by potřebovala vysvětlit a předvést, ale na první rande toho bylo dost. Bude další…?