Super překvapení

4 de jun. de 2010 · 14.934 visualização crp

Probudil jsem se brzy po poledni. Noční směna za mnou a volné odpoledne přede mnou. Přítelkyně, jmenovala se Aneta, 27letá brunetka s vlasy po ramena, 180cm vysoká s pěkným dvojkama, žádná reklama na hlad, pracovala v jedné firmě a měla přijít až za tři hodiny. Řekl jsem si, že si zkrátím čekání na erotickém chatu. Někdo to odsuzuje, ale to je blbost, je to přeci zábava, nový zážitky, setkávání s lidmi. Najel jsem na svoji oblíbenou stránku, jako obvykle si založil místnost a čekal, zda někoho přivábím. Po chvíli čekání se objevila žena z druhé strany republiky, začali jsme si povídat, rozhovor se svedl na sexuální fantazie a já zapomněl na čas a na okolní svět. Konečně jsme se dostali k zapnutí kamer. Byla starší, ale nevím proč, vzrušovalo mě to. Začal jsem si ho před ní honit, ona mi ukázala svoje věkem zkoušené, ale stále moc pěkné kozy.
Najednou však hovor přerušilo zvonění. Ne, nikdo nestál za dveřmi, bylo to volání mě přítelkyně po skypu. Byl jsem překvapený, i když mi občas volává, hovor jsem přijal a začínal se chystat mluvit. V tom jsem si to uvědomil. Zapomněl jsem na to, že kamera mi němíří tam, kam by měla, a že zrovna teď si asi s tímhle popovídat nechce. Krátce po spojení jsem stihl jen zahlédnout, jak mi mizí dvě postavy z obrazu, tmy jsem využil k natáhnutí kalhot a zamířil kameru na obličej. Slyšet byl jen šepot, pak vzdalující se kroky, cvaknutí a...pak se znovu objevil obraz.
Začal jsem se trochu červenat, omlouvat jsem se nechtěl, to v žádném případě, ale čekal jsem, že si vyslechnu výčitky...Na místo toho mě však čekalo veliké překvapení. Vedle mé přítelkyně stála její nová kolegyně, o které jsem už slyšel, ale ještě jsem jí neměl možnost vidět. Ozvalo se jen: "Ahoj, já jsem Lucka, měla jsem k Vám dneska přijít na večeři, ale když ty na nás takhle..." Suše jsem polk a jako zkoprnělý jsem čekal co se bude dít. Lucka se sklonila nad Anetu, odhrnula jí vlasy na stranu a začala jí líbat na krku a přitom jí rozepínat halenku. Anet se na mě jen pousmála, zaklonila hlavu a začala se oddávat jejím polibkům. Kolegyně jí mezitím vysvlékla a na kameře se objevila v červené krajkované podprsence. Blonďatá Lucka nezahálela a svlékla se taky, čímž odhalila svoje špičatá prsa s čnícími velkými bradavkami, byly menší, ale přesto na ně byl úžasný pohled. Konečně mě opustil první moment překvapení a začínal jsem si to pořádně užívat, vzal jsem si ho do ruky a začal si po něm přejíždět. Na druhé straně bylo taky živo, holky už měly pryč i spodní část oblečení, rudé kalhotky na Lucku zapůsobily jako prápor na býka, stáhla Anetě ramínka podprsenky a začala jí zuřivě sát bradavky. Ona jí to oplácela hlazením po pevné prdelce, která byla zvýrazněná bílými tangy a podvazky s punčochami, které se schovávaly pod Lucčinou sukní. Postavil jsem se před kameru, aby měly dobrý výhled a začal si svůj klacek pomalu honit. V tom mi Aneta řekla, ať si přinesu její spodní prádlo, že chce vidět, jak si to dělám s ním. Odskočil jsem si snad jen na minutu, ale když jsem se vrátil, Aneta seděla na křesle, nohy roztažené přímo proti monitoru a v jejím klíně Lucčina hlava natočená tak, abych viděl, jak rytmicky líže její upravenou kundičku s čárkou. Mazlila se s ní. Začal jsem si ho divoce honit, stiskl jsem si ho pevně do ruky a jezdil nahoru dolu. Měl jsem ho tvrdýho jako skála. Přítelkyně mě sledovala vždy jen po očku, protože jinak se pnula v agónii rozkoše. Lucka k jazyku přidala prsty a začal nevídaný koncert. V mikrofonu jsem slyšel jen sténání a mlaskání z toho, jak její kundička byla krásně vlhká. Jelikož jsem jí znal, poznal jsem, že to na ní jde, začala vzdychat čím dal tím rychleji. "Jo, dělej mi to, lízej mi kundu, dělej!!" A pak to přišlo, Aneta se zvrátila na židli, nohy opřené o stůl se jí zachvěly, jako kdyby na malý okamžik ztratila pevnou zem pod nohama, několikrát se vzepnula, zalapala po dechu...
Já jsem ještě se sebou nebyl hotov, nechtěl jsem ukončit tak krásnou chvíli, už jsem si snad začínal myslet, že je konec, ale opak byl pravdou. Aneta se po chvíli probrala z omámení prožitým orgasmem se slovy: "Teď jste na řadě vy dva." Lucka bez rozpaků vystrčila prdýlku na proti mému pohledu, Anet se postavila nad ní. "Dělej, vem si to moje prádlo do ruky a hlaď se s ním po těle a druhou si ho hoň." Jak přikázala, tak jsem dělal. Nebylo mi to proti srsti, její prádlo vonělo a vzrušovalo mě to čím dál víc.
Začala jí hladit po šíji, pomasírovala lehce ramena a začala sjíždet rukama dolů, zatím co jí líbala na té krásné prdelce. Pak sáhla do kabelky a vytáhla z ní uzký vibrátor, kterým začala jezdit Lucce mezi stehnama. Ta kroutila zadečkem celá nedočkává a pak už to nemohla vydržet a začala se pohybovat naproti pohybům ruky Anety. To ale nevěděla, co na ní chystá, projela jí okolo análku a pak najednou, z ničeho nic, jí do něho zajela. Lucka trochu vyjekla bolestí, ale pak už se poddala slastnému pocitu. Připojily se i Anetiny prsty, a tak jí celou zaplnila. Bylo úžasné sledovat, jak vyjíždí z té úzké dírky tam a zpátky, jaký by to byl asi pocit..." Chci, abys stříkal, vystříkej se na monitor tak, jako kdybys jí píchal, no tak chci vidět tvoje semeno", přišlo povzbuzení a já jsem neotálel. Aneta pleslakala Lucku přes prdel a začala jí tvrdě přírážet. Tahala jí za kozičky, který se jí houpaly jako o život. To už na mě bylo moc, zrychlil jsem pohyb a pak se mi zatmělo před očima. Cítil jsem, jak kdyby mnou projel elektrický proud. Zacukání a pak už jsem vystříkl velký proud semene a jenom vzdáleně slyšel, jak Lucka prožívá hlasitý orgasmus. Udělali jsme se společně. Byl to ráj na zemi. Padl jsem zpátky do židle a rozdýchával ten divoký zážitek. Holky mi poslaly obě pusu vzduchem a obraz na druhém konci zmizel. Když jsem zavíral počítač, že se půjdu osprchovat, stihl jsem si už jen všimnout textu z chatu, kde to celé začalo a tam stálo: "Díky, bylo to nádherné".