Služební stříkání

23 de set. de 2010 · 47.002 visualizações

Ráno mi nezačalo zrovna nejlépe, na krku služební cesta,které se ostatní kolegyně úspěšně vyhnuly s odvoláním na nezaopatřené potomstvo,místo sexu s přítelem hádka a nálada spadlá někde u protinožců,možná s ní klokani hrají kopanou.
Vztekle jsem nastoupila do auta,zjistila,že v autě kromě šoféra Karla není ani noha...Zabořila jsem se do sedadla s výrazem bohyně pomsty a jenom suše odpověděla Kájovi na pozdrav..V hlavě se mi přehrávaly momenty z našeho posledního soužití a musela jsem sama sobě přiznat,že hádky a negativní výlevy převažují nad hezkými věcmi nebo dokonce sexem. I když "sexem", ani nevím,jestli to,co mezi mnou a Lukášem poslední dva měsíce probíhalo si název "sexuální záležitost" vůbec zaslouží."Heleno!!" Škubla jsem sebou,vůbec jsem si neuvědomila,že sedím v autě,bulím jak batole a vypadám zřejmě jako imbecilní spolujezdec. Stáli jsme na nějaké cestě,Karel se mnou třepal a otíral mi oči,, Chtěl vědět,co se se mnou děje,jenže já nevěděla,co mu říct,co vyprávět o svých problémech. Hladil mě po tváři a já něj koukala jak kočičí mládě,kterému někdo ukradl misku s mlíkem.Karel mě znovu pohladil a zašeptal mi,že žádný chlap nestojí za slzy. Napadlo mě,co ví o mých slzách,co vůbec ví o slzách a co si to vlastně dovoluje. Snad jsem chtěla i něco říct,poslat ho do háje zeleného,ale než mě napadlo první písmeno abecedy,ucítila jsem jeho jazyk na svých mandlích a vytřeštila oči jako veverka z doby ledové na oříšek..Než si můj mozek uvědomil,co se děje,měla jsem jeho ruce pod svojí halenkou,v břiše motýly a ucítila jsem, jak mi začíná vlhnout rozkrok. Karel mi stáhl halenku,jednou rukou sjel o "patro níž" a já místo svojí odpovědi zaklonila hlavu a nohy se mi rozevřely jako na povel..
Sakra,co se se mnou děje? Nechám se osahávat šoférem,nebráním se a snad se mi to i líbí. Jeho ruka skončila pod mými kalhotkami,já ucítila, jak teču a přisála se k němu jako klíště."Ty jsi ale malá kurvička,viď?" Bože,jak mě tohle sprostý slovo vyrajcovalo, nevím,ani kdo koho svlékl rychleji,vnímala jsem jenom jeho tělo,svůj chtíč,mokrou kundinu a chuť si pořádně zašukat, ne pomalé a jemné mazlení,ale pořádný sex, krásný, sprostý, živočišný.
Karel byl rychlejší než moje myšlenkové pochody,krásně mi šmejdil v mém mokrém království,zatímco já olizovala jeho krásně naběhlého ptáka. Vzal si mě jako malou háravou fenu,hezky tvrdě a ze zadu,hekala jsem pod jeho přírazy,chtěla jsem víc a víc,zašeptal mi,že mě ošuká jako čubičku a pořádně mě plácnul přes zadek, znovu jsem chtěla slyšet,že jsem malá nenasytná kurvička..znovu a znovu... Vytáhl ze mě svého macka a pořádně mi rukama rozháhl morkou pičku,přisál se mi horkými rty na poštěváček,zatímco prstem mi vnikal dovnitř... Já mu začala olizovat hlavičku a sát koule,hrála jsem si s jeho naběhlým ptákem,kouřila ho a olizovala,zatímco mě Karel prstil jako malou děvku. Bušil do mě jak o život,řvala jsem slastí a chvílemi musela jeho krásnýho čuráka pustit z pusy,abych ho nepokousala,tak moc mě prsty dráždil a rajcoval. Držela jsem jeho Karlouše v ruce a cítila,jak mi moje štáva teče po stehnech,krásně mě bořil střídavě různým počtem prstů a já se jeho úderů nemohla nabažit. Moje tělo nemělo daleko k explozi,,svíjela jsem se jako had a řvala "Šukej mě, prosím šukej mě..." Prstil mi moji mokrou nadrženou kundu,občas mi na ni krásně plivnul,zmáčkl mi kozy nebo plácl po zadku a při tom mi říkal,že jsem nadržená kurva. Zrychlil tempo,můj křik se změnil v řev a začala jsem stříkat, cítila jsem,jak ze mě stříká moje slastná šťáva a já se svíjím v křečích orgasmu. Chvěla jsem se jako fenka a nemohla popadnout dech. Když jsem se trochu vzpamatovala,přisála jsem se na Karlova varlata a začala je cucat. Jazykem jsem mu začala přejíždět po čurákovi a on mi ho vrazil do krku, chytil mi hlavu a začal s ní přirážet na svého tvrdého macka. Mě ještě cukala mokrá kunda,a pusu jsem měla plnou nejkrásnějšího masa na světě... Karel mě držel pevně za hlavu,a vrážel do mě Karlouše jako do kundiny, nemohla jsem se ani nadechnout a za chvíli jsem cítila obrovský výstřik. Měla jsem jeho horkého semene plnou pusu,ani jsem všechno nemohla spolknout, nastříkal mi trochu i na obličej a na prsa a pomalu si svoje Karlíky po mých dudlících roztíral..."Vidíš,není lepší sperma než slzy?" Usmála jsem se a dala mu za pravdu.Tohle je moje první služební cesta,která mě baví, dřív,než vlastně začala...Utírala jsem si mokrou vystříkanou kundinu a přemýšlela,kdy bude další služebka..