ALEX A JEHO NOVÁ JEDNORÁZOVKA

25 de mar. de 2022 · 3.229 visualizações Be_EF

Tenhle příběh příběh, který se skutečně stal, je i pro heterosexuály, přestože jsem gay, ale budu vyprávět o svém heterosexuálním kámošovi.

Jmenuju se Matěj a tenkrát jsem spolubydlel se svým nejlepším kámošem Alexem. Šli jsme večer na pivo a pokecat. Protože byl ale Alex fakt jako kořen, tak netrvalo dlouho a přifařila se k nám jedna cuchtička, která z něj byla hotová. Hned mu koupila drink a dala se do řeči. Bavili jsme se všichni tři, ale oči měla jen pro něj.

Téma hovoru se rychle otáčelo k lehce nemravným myšlenkám. Viděl jsem, jak s sebou ona trochu cuká, tak jsem si říkal, co se to děje. Nenápadně jsem se podíval víc zblízka a viděl jsem, že má Alex ruku mezi jejíma nohama a hraje si s její kundičkou. Hrozně mi v něm škublo. Alex zpozoroval, že jsem si toho všiml a ušklíbl se na mě. Byl jsem z toho docela hotovej. Za chvíli ho i ona mačkala přes kalhoty a začali se líbat. Nemohl jsem z nich spustit oči. Líbal ji vášnivě a přitom se občas podíval na mě, jestli koukám a ukázal na mě fakáče, ať asi jako nečumim. Čuměl jsem dál.

Za pár desítek minut šla ona na záchod. Alex se ke mně naklonil a říká: „Kámo, tak do tý jdu! Pěkně ji vomrdám. Takže si dej ještě pivo a já ti napíšu, až s ní doma skončím.“ Zase mi v něm škublo jako svině.

Odešli. Chtěl jsem se dál bavit, ale pořád jsem myslel na to, co spolu budou dělat. Nevydržel jsem to dýl než deset minut a musel jsem to risknout. Zaplatil jsem útratu za všechny tři a šel jsem do našeho bytu, bydlíme hned vedle té hospody. Už za dveřmi jsem slyšel jemné hekání, tak jsem potichu odemkl, aby mě neslyšeli a vešel dovnitř.

Alex seděl v obýváku v křesle, péro venku a ona mu ho hulila až po kořen, jemně se dávila a všude jí tekly sliny. Wow. Od toho se neodtrhnu. Chvíli jsem je nenápadně sledoval, ale jak jsem byl víc a víc nadrženej, ztrácel jsem ostažitost. Alex si mě všiml. Jen se na mě výsměšně ušklíbl a pak ji chytl za hlavu a ještě víc si ji přirazil na kořen, až se dusila. A přitom koukal na mě. Provokoval mě.

Po další chvíli mi pokynul hlavou, ať už nestojím za rohem a sednu si do křesla. Asi mě ona musela slyšet, že si jdu sednout, protože se ho zeptala, co se děje. Řekl, ať si toho nevšímá, že to není její věc a ať pěkně hulí. Seděl jsem, koukal a mačkal jsem si péro přes kalhoty.
Když už měl asi kouření dost, zvedl se a vzal ji za ruku a šli směrem do ložnice. Já dál seděl. Ve dveřích ložnice se na mě otočil: „Jdeš taky, nebo tu budeš jen tak sedět?“ No co vám budu povídat, šel jsem okamžitě. V ložnice jsem si sedl do křesla, oni šli na postel. Zajel ji pérem do kundičky až zavrněla. Byl jsem úplně tvrdej.

Šukal ji tak tvrdě, že ječela a sousedi to museli slyšet. Už jsem to nemohl vydržet a rozepnul jsem si kalhoty. Alex si toho všiml a okřikl mě: „To si snad děláš prdel, ty úchylná buzno! Zapni si zase ty kalhoty, seď a čum, než si to rozmyslim!“ Nedovolil mi ho vyndat a honit. Ach jo. Úplně jsem tekl.
Myslel jsem, že se snad udělám, když si od ní nechal lízat zadek. Fakt ho chtěla, protože ho lízala jako smyslů zbavená. On si u toho honil péro a vzrušeně se na mě občas podíval. To nešlo vydržet. Najednou do ní šel zezadu a já slyšel jak jí říká: „Mělas někdy anál?“ A ona, že ne. Jeho to nerozhodilo a jednoduše řekl: „Hm, tak tady ho máš!“ A vrazil jí ho do zadku. Bolelo jí to a on se cítil jako king. To bylo fantastický. Šukal jí do prdele a já byl vlhkej tak, že už to prosakovalo.
Když jí zalehnul a šukal ji tak, že na mě ani jeden neviděli, šel jsem blíž a prohlížel si to úplně z blízka. Viděl jsem jak do ní pěkně navostro zajíždí. Wow. Pak mu vyjel z její ho zadku a málem mě fláknul přes držku, jak byl nadrženej. Na nic jsem nečekal , vzal jsem ho do ruky a nasměroval mu ho zpátky do jejího zadku. Mrdal dál.

Za chvíli ho z ní vytáhl a udělal se jí pěkně do obličeje, bylo to všude. Já jen bezmocně sledoval, jak jí to všude teče. Podíval se na mě a opovržlivě si odfrkl. Vzal jí za ruku a vedl si ji do koupelny, že se půjdou osprchovat.

Hned jak zabouchli dveře, vrhl jsem se na místo, kde na ní stříkal a hledal jestli tam na zemi někde není trochu jeho mrdky. A bylo. Takže jsem ho taky pěkně ochutnal.