Tajně domluvená akce

25 de mar. de 2022 · 5.296 visualizações Be_EF

Tenhle příběh příběh, který se skutečně stal, je i pro heterosexuály, přestože jsem gay, ale budu vyprávět o svém heterosexuálním kámošovi.

Alex, ta se jmenuje ten můj best kámoš, měl přítelkyni, ale byla tou dobou vážně nemocná, tak s ní už skoro rok a půl nic neměl. Tak jsem chtěl, aby si trochu užil a odreagoval se s jinou. No jo, ale jak to udělat. Po dlouhém přemýšlení jsem na něj ušil pěknou boudu.

Napsal jsem Hynkovi. To byl jinej můj kámoš a měl přítelkyni. A já věděl, že maj rádi pěkný zvrhlosti. Tak jsem to domluvit tak, že se s tím párem náhodou potkáme až s Alexem půjdeme do sauny v Libni. Tomu páru jsem pronajal v Praze byt na celý víkend. Od pátku až do neděle. A mohlo se to spustit.

Tohle je příběh o tom, co se událo v pátek. S Alexem jsme vyrazili do sauny a osprchovali se, dali si prostěradlo kolem sebe a šli jsme se saunit. Hynek s přítelkyní tam už byli. Bylo těsně po obědě, tak tam moc lidí nebylo, což bylo super. Vlezli jsme do jedné ze saun a byli jsme tam sami. Já, Alex a Hynek s přítelkyní.

Nikdo z nás není stydlivej, takže prostěradla šli hned dolů a seděli jsme tam čtyři nazí. Hynek s přítelkyní se dost pošťuchovali a já viděl, že Alexovi se trochu zvětšuje péro z toho. Pak se s námi dali do řeči. Nejdřív zdvořilostně, pak už trochu o vztazích, sexu. Hynek roztáhl svojí přítelkyni nohy, aby pěkně ukázala kundičku a zeptal se Alexe: „Pěkná, co?“

„Jo, dost.“ Odpověděl Alex a péro už mu napůl stálo. Všichni si toho všimli, ale nikdo to nekomentoval. Pak už moc prostoru nebylo, přišli další lidi. Ve sprchách, když jsme odcházeli, nám ale Hynek nabídl, jestli se u nich nechceme stavit. Přesně podle domluvy. Že maj pronajatý střešní byt s vířivkou. Alex s tím kupodivu souhlasil.

Jeli jsme tedy od saunového světa ve dvou autech k tomu bytu. Hynek hned rozdělal šampaňské, nalil všem. Svlékli jsme do naha a vlezli do vířivky. Kecali jsme o všem možném. Až se Hynek s přítelkyni Kačkou začali líbat. S Alexem jsme čuměli, nedalo se nekoukat. Osahávali se a my byli úplně tvrdý.

Hynek si Kačku trochu zvednul a začal jí tam před náma lízat kundu. To už Alex pěkně honil pod vodou. Nevěděl jsem kam koukat dřív. Zajížděl do ní hluboko a ona pěkně sténala. U toho tam měla ještě dva jeho prsty.

Najednou se na nás Hynek otočil a říká Alexovi: „To si ho tam budeš jenom mastit, nebo mi s ní pomůžeš?“

No moc dlouho se Alex nerozmýšlel a šel ho vystřídat. Teď jí lízal on. Hynek vylezl z vířivky a strčil jí ho do huby. No a to už bylo moc i na mě. Začal jsem honit a vychutnával si ten pohled, jak jí jeden líže a druhej jí ho strká až do krku.

Alex mě rád provokoval, takže na mě občas kouknul, jestli čumim, což mě hodně vzrušovalo a Hynek taky občas kouknul a smál se, protože věděl, že je to všechno domluvený a Alex na to skočil. Lízal jí a flusal jí na kundu, že jsem z toho byl úplně tvrdej.

Pak jí Hynek chytil za vlasy a dotáhl ji ke stolu na terase, kde jí položil. Dal jí facku a flusnul jí přímo do obličeje a pak do ní zajel. Alex už byl u nich a ládoval jí ho do krku. Měla co dělat kurvička. Já pořád koukal a honil.

Za chvíli ji Alex tvrdě zvednul z toho stolu a na ten stůl si lehnul on. Pokynul jí, aby si nalehla na něj zády a šukal ji do prdele, Hynek jí projížděl kundičku. To byl sendvič páni. Wow.

Pánové jí to dávali hodně slušně. Byla úplně v rauši. A já taky. Oba si jí dávali tvrdě a navostro. Věděl jsem, že už to moc dlouho nevydržím. Koukal jsem teď jak klečela na dlažbě a na střídačku kouřila jednoho a pak druhého. To bylo taky boží.

Najednou slyším Hynka jak říká: „Já nevím jak ty kámo, ale já ji za chvíli zcákám. Alex jen přikývnul, že on taky. Pak se Hynek otočil na mě: „A ty buzno, ty se uděláš na sebe.“ Přikázal mi. Klečela před nimi a čekala až ji pokropěj ksicht.

Říkal jsem si, že hlavně musím vydržet, dokud se nevycáká Alex. První ji držku totálně zcákal Hynek. Měl toho fakt hodně. Žrala jako divá. Pak jí tam druhou dávku kydnul Alex, ale ne jen tak. Pěkně na čelo, aby jí to zteklo do očí. V tu chvíli jsem cákal taky. Pocákal jsem si hruď, i na bradu mi to cáklo. Wow.

Hynek když to viděl, tak jí prsty z obličeje setřel trochu semena, došel ke mně a oklepal si tu ruku na můj ksicht.

To byla zase jízda a to bylo teprve páteční odpoledne.