Výprask přes inzerát poprvé

10 de abr. de 2022 · 2.993 visualizações bowlller

Moje dnešní povídka je spíše vypravováním podle skutečné události. Už delší dobu mě láká téma výprasků na holou, což je patrné i z většiny povídek, které jsem zde publikoval. Ve svém okolí bohužel nemám nikoho, s kým bych svojí zálibu sdílel a tak jsem si zkusil dát inzerát, kde jsem hledal dívku, či ženu pro výprask na holou. Navzdory zaměření inzerátu, se mi ozývali hlavně staří chlapi, kterým šlo jenom o to jedno, případně slibotechny, které se jednou ozvali a pak už nereagovali. Přesto se mi podařilo najít několik slibných kontaktů a dnes budu vyprávět o jedné slečně, která ode mě dostala na holou. Pro povídku jí budu říkat Míša.

Míša měla něco přes dvacet let a byla právě čerstvě svobodná. Už nějakou dobu jí také lákaly představy o výprascích a tak mi odepsala na inzerát. Chvilku jsme si psali o našich představách, touhách atp. až nakonec došlo na domlouvání schůzky. Míša dorazila na vlakové nádraží, kde jsem na ni už čekal. Měla na sobě džíny, tričko a mikinu na zip. Povedlo se nám trefit pěkné jarní počasí. Ve stínu bylo ještě docela chladno, ale na sluníčku to krásně hřálo. „Ahoj“, oslovil jsem jí. „Dobrý den“, vrátila mi nazpět a já se usmíval. „Můžeš mi normálně tykat, já si na vykání nikdy moc nepotrpěl. Já jsem Tomáš“. „Dobře, ahoj Tomáši“, odpověděla, ale byla evidentně nervózní. Nastoupili jsme do auta a snažil jsem se prolomit ledy: „Tak jak se těšíš“, ptal jsem se s úšklebkem. „No nevím, já to ještě takhle s cizím nedělala“, a žmoulala přitom náramek na ruce. „Hlavně v klidu, nejde přece o život“, snažil jsem se jí uklidnit a vyrazili jsme směrem k místečku kousek za městem. Už předtím jsme si nahrubo dali nějaké hranice, ale stejně jsme se po cestě bavili o tom, co je pro ni už moc, kam by už nechtěla zajít a přitom se začala konečně uvolňovat. Dorazili jsme na místo a já zaparkoval na cestě na okraji lesíka.

Vystoupil jsem z auta a šel do kufru, kde jsem měl připravenou tašku s pomůckami. „Tak si pojď vybrat“, volal jsem na Míšu. Vystoupila z auta a přišla ke kufru. Rozevřela tašku, ze které vytáhla vařečku a koženou plácačku. Tou se zkusila několikrát plácnout přes zadek a pak mi oboje podala se šibalským úsměvem. „Tak připravená?“, zeptal jsem se jí a ona opatrně přikývnula. „Oki, tak se tady pěkně opři a vyšpul zadek“, zadal jsem příkaz a ukazoval na nakládací hranu kufru. Míša se předklonila a vystrčila zadek. Přistoupil jsem z boku, mikinu jsem jí vytáhnul nad kalhoty a začal lehce plácat rukou přes džíny. Dostala jich patnáct, nebo dvacet pro zahřátí, než jsem se natáhnul pro plácačku. Míša během zahřívacího kola pěkně držela a ani nedutala. Začal jsem s vyplácením plácačkou. „Ou“, zaznělo z jejích úst při první ráně a pak asi při každém druhém plácnutí a to jsem na plácačku nijak víc netlačil. Dostala dalších asi dvacet, když jsem chtěl postoupit dál. Sluníčko nás hřálo, hladil jsem jí po zadečku a ptal jsem se, jestli si nechce sundat tu mikinu. „To bych mohla“, vrátila mi nazpět a začala si jí rozepínat, čímž odhalila bílé tričko vykreslující obrys jejích menších dvojek a hlavně bradavek. „Nenosíme podprsenku na veřejnosti, mladá slečno?“, zeptal jsem se jí přísným, rodičovským tónem, ale přitom se mi ten pohled samozřejmě moc líbil. Míša se uculila a vrátila mi s ledovým klidem smeč nazpátek: „Ale tati, takhle to mladý dneska nosej, tomu ty nerozumíš“. „Já ti dám, že tomu nerozumím“, odpověděl jsem, přitáhnul jsem jí k sobě a začal jí rozepínat kalhoty.

Míša se ani nesnažila bránit a lehce se přitom usmívala. Odepnul jsem jí horní knoflík a pak rozepnul zip. Tak se mi odhalil okraj jejích kalhotek. Znovu jsem jí natočil směrem do kufru a rukou jí zatlačil do předklonu. Pak jsem jí začal stahovat kalhoty a stáhnul jí je až k lýtkům. Měla pod nimi černá tanga a díky pozici, ve které byla, jsem krásně viděl obrys její buchtičky. Po zahřívacích kolech už měla zadeček lehce červený. Položil jsem jí ruku na záda, stoupl si z boku a pak jí plácnul rukou přes jednu z vyšpulených půlek. Míša sykla a stáhla půlky k sobě. Na to konto jsem jí přidal další dvě plácnutí, po kterých zase stáhla půlky, a to se mi moc líbilo. Postupně takhle dostala asi třicet plácnutí různou silou a konečně se jí začínal pěkně vybarvovat zadeček. „Pořád tomu nerozumím“, ptal jsem se ironicky a hladil jí přitom po zadku. Nakázal jsem Míše, aby mi z kufru znovu podala plácačku. Dala mi jí do ruky a znovu se předklonila. Já se napřáhnul a plácačka dopadla na střed jejího pozadí, až to mlasklo do širokého okolí a Míša si neodpustila tiché: „Jejky“. Znovu jsem se napřáhnul a po dopadu Míša znovu stáhla půlky k sobě a chtěla se narovnat. Já jí volnou rukou zatlačil na rameno a tak se znovu předklonila. Na zadku se jí začal objevovat červený proužek po prvním dopadu plácačky.

Pokračoval jsem dál až k nějaké desáté ráně a přitom jsem sledoval, jak se jí, díky jejímu vrtění, vykasává tričko nahoru. U dvacáté rány už měla tričko v úrovni prsou a tak jsem neodolal. Rukou jsem jí z ramene pomalu přejížděl přes bok, až jsem měl nakonec celé její prso ve své dlani a přitom jí plácal přes zadek. Míša přitom tiše vzlykala, stahovala půlky a snažila se uhýbat plácačce. Hrozně se mi líbilo sledovat rudnutí jejího zadku. Když jsem byl hotový s plácačkou, tak jsem Míšu postavil a vzal si do ruky vařečku. Přitáhnul jsem si jí k sobě bokem, jednou rukou jsem si jí přidržoval na pupíku a pak jí vařečkou plesknul přes zadek. Míša cekla a rukama se chytla za zadek. „No co to je, ty ruce pryč“, okřiknul jsem jí a Míša poslušně uposlechla. Já tak mohl pokračovat s výplatou. Střídal jsem levou a pravou půlku. Z pupíku jsem pomalu sjížděl k podbřišku, až jsem dojel k jejím kalhotkám. Když jsem byl asi u patnáctého plácnutí vařečkou, tak jsem jí prsty zajel asi dva, možná tři centimetry pod okraj kalhotek a užíval si vibrace jejího těla při každém dopadu vařečky. Ona měla ruce v bok, zavřené oči a naprosto se oddávala mojí lekci. Na půlkách měla zcela jasné pruhy od plácačky a rudých fleků od dopadů vařečky. Občas jsem jí po zadku pohladil a krásně to hřálo.

„Tak a jdeme na velké finále“, pronesl jsem stručně a vedl Míšu k přední části auta. Na střechu jsem položil plácačku a vařečku, pak jsem se posadil na místo spolujezdce. Míšu jsem si postavil ke dveřím a chytil jí za boky. „Tak co? Stydíš se“, zeptal jsem jí s úsměvem. „Ano“, řekla Míša tiše a přikývla při tom. Já jsem jí chytil za okraj kalhotek, stáhnul je o pár centimetrů a při tom se jí znovu ptal: „A teďko se stydíš?“. Míša zatajila dech a zakousla se do spodního rtu. Já jsem sklopil oči k jejímu rozkroku a pěkně pomalinku jí stáhnul tanga ke kolenům. Přitom jsem labužnicky prožíval pohled na její vyholenou lasturku. Když jsem se vynadíval, tak jsem si Míšu přehnul přes kolena a vší silou jí plesknul přes zadek. Míša se prohnula jako tětiva a na půlkách se jí začali rýsovat obrysy mých prstů. Pak už jsem pokračoval menší silou v jejím výprasku na holou. Nijak speciálně jsem to nepočítal. Hlavně jsem sledoval rudnutí jejích půlek a tím jsem se řídil. Na konci jsem jí hladil po půlkách a párkrát prstem zajel i do mezírky mezi stehny. Slyšel jsem, jak začíná popotahovat, ale stále pevně držela. „Tak mi můžeš podat plácačku“, nakázal jsem jí. Míša se začala zvedat, aby mi ze střechy podala plácačku a já si tak znovu užíval pohled do jejího rozkroku. Znovu se mi položila na kolena a já pokračoval s výpraskem plácačkou. Dával jsem si záležet, abych jednotlivé rány rovnoměrně rozložil přes celou prdelku.

V poslední fázi jsem si vyžádal ještě vařečku, abych se znovu mohl pokochat pohledem na její buchtičku. U posledních ran vařečkou už měla zadek opravdu řádně zmalovaný. Když jsem byl s výpraskem hotový, nechal jsem jí stoupnout vedle auta. Jednou rukou si hladila zadek, druhou si utírala pár slziček pod očima, které neudržela. „Tak už budeš hodná, holčičko?“, ptal jsem se jí. „Jo, jo, to teda budu“, odpovídala a smála se tomu. Objal jsem jí a hladil jí přitom po půlkách. Ještě jsem jí sledoval, jak si natahuje kalhotky a kalhoty, pak jsem šel uklidit pomůcky zpátky do kufru. Nasedli jsme do auta a dojeli zpátky na vlakové nádraží. Vlak jí měl jet asi za půl hodiny, tak jsme ještě seděli v autě a povídali si spolu, dokud vlak nedorazil a my se spolu nerozloučili. Večer jsme si pak psali a posílala mi fotky svého zmalovaného zadku. Musím říct, že jsem v tu chvíli byl opravdu hrdý na svojí práci a měla krásně celý zadek vybarvený. Byla se svojí lekcí spokojená a popisovala mi, jak se během výprasku cítila, jak si to užívala a slíbila mi, že až něco provede, tak se mi zase přihlásí pro výprask. No já jenom doufám, že to bude co nejdříve …

Bowlller