Pokračovanie

24 de abr. de 2022 · 1.485 visualizações photo_4_you

... po našom prvom spoločnom šanteni sme sa navonok tvárili, že sa nič nestalo. Teda, snažili sme sa o to. Ona sa vyzyvavejsie obliekala, stale nás volala k sebe na návštevu a ja som si jej náklonnosť samozrejme užíval.
Na takej jednej návšteve si ma večer odchytila na chodbe, doslova mi vtisla jazyk do úst, chytila za môjho fešáka a dodala, že dnes je na rade ona. Troška mi ho ponatahovala a popri bozkávaní dodala:"O 15 minut budem v sprche, nenápadne prid za mnou a nezabudni za sebou zamknúť."
Tych par mimut mi prislo ako cela večnosť. V hlave mi behali myslienky z nasho prveho zblizenia, z jej zadku, pŕs...Už je to tu, zabuchla za sebou dvere. Chvíľu počkám a nenapadne vklznem za ňou. Sice už všetci v byte spia, ale istota je istota.
Otvaram dvere a vidim ju v plnej kráse. Moja nahá svokra si ma hned pritiahla, zacala vášnivo bozkávať. Ja som rukami brazdil po jej tele, vychutnaval si kazdy zahyb jej dokonaleho zrelého tela, kym si ma ona celeho vyzliekla. Prevzal som iniciatívu, vrhol sa na jej prsia, rukou jej zasiel po zarastenej mušličke. Po dostatocnom vasnivom bozkávaní sa svokra sklzla na kolena a zacala sa mu venovať. Jemne rukou parkrat stiahla predkožku, jemne olizla špičku žaluďa. Jazykom si ho prešla celeho, od guliek az po najvyssii cip mojho penisu a dala si ho do pusy. Jemne nim klzala dnu a von. Jazykom po ňom kruzila ako po najsladsom lizatku. Chytila ma oboma rukami za zadok a prirazala si ma do pusy. Cítil som jej hrdlo. Bolo to jedno z najkrajších oralnych uspokojení, ktore som kedy zažil. Pri pohľade do zrkadla na bočnej stene som videl jej prsia, ako sa vlnia v závislosti od jej tempa fajčenia. Bol som už blizko mojho vyvrcholenia a ona si toho bola vedomá. Chytila ho do ruky, spolu s fajčením ma aj pekne honila. Ako zlaty klinec programu, čerešničku na torte boli jej zúbky na mojom žaludi. "Chcem aby si mi ostriekal prsia" a poslednykrat mi jo olizla. Jednou rukou si ich pridrziavala a druhou dokoncovala svoju skvelu prácu. Stačilo pár pohybov a ja som plnil jej túžbu. Moje teple semeno dostala presne tam, kam chcela. Menší výstrik sa jej dostal i na vlasy, par kvapiek na pery. Zmyselne si ich olizla a popritom si rozmazala moju davku po svojom celom hrudníku. Nabrala si prstom moju emulziu a dala si ju do pusy. Pobozkala mi moju už uvoľnenu pychu a postavila sa. Ja som si ešte užil jej mokré, lepkave prsia, pomackal jej bradavky. Svokra mi vtisla bozk so slovami, že už by sa rada osprchovala a poslala ma preč z nášho dnešného miestocka vášne. Celu noc som mal v hlave ten pohľad na jej ostriekane prsia so semenom v puse...