Omamný to Bar

31 de jul. de 2022 · 1.263 visualizações Dj.Kobra

Roztřesenými prsty jsem nervózně poklepala do dřevěné desky baru a položila na něj svůj drink. Nenápadně jsem se ohlédla a doufala, že mě nevidí. Srdce mi bušilo. Barman nikde. Zatraceně.
Sklonila jsem se ke kabelce a snažila se najít mobil, ale ruce se mi třásly.
“Co si přejete?” ozval se nade mnou veselý ženský hlas. Vzhlédla jsem a setkala se s rozzářenýma očima krásné ženy za barem. Blond vlasy s barevnými proužky měla svázané do dvou culíků a usmívala se na mě od ucha k uchu. Malinová rtěnka zářila na jejím světlém obličeji. Vypadala jako nádherná zlomyslná víla.
“Já… myslím…” nevěděla jsem, jak začít. Nervózně jsem se podívala přes rameno. Pořád tam byl, seděl u stolu a čekal, až se vrátím ze záchodů, jak jsem mu řekla.
“Ten muž…”
Pořád se usmívala, ale náhle se její tmavé oči změnily. Byla v nich zvláštní živočišnost.
“Někdo vás obtěžuje?”
“Myslím, že mi něco hodil do pití,” přistrčila jsem k ní drink.
Úsměv okamžitě zmizel, strčila do skleničky dlouhý prst s rudým lakem a vytáhla fialový, “pila jste to?”
Zavrtěla jsem hlavou.
Usmála se na mě zase tím veselým úsměvem, “ten blonďatý, bílé tričko?”
Rozechvěle jsem přikývla.
Upravila si vesele culíky a vydala se kolem baru za ním.
“Počkejte,” chtěla jsem ji zarazit, ale jen pohodila hlavou a šla dál. Byla poměrně drobná, ale pod upnutým světlým tričkem a tmavými džínami se rýsovaly štíhlé svaly. Šla k němu skoro jakoby se těšila na setkání. Zastavila se u něj. Sledovala jsem, jak mu něco říká. Stále se u toho potutelně usmívala, zatímco muži tuhl výraz.
Trhla jsem sebou, když na mě promluvil někdo od baru, “jste v pořádku?”
Tmavovlasý pohledný muž s potetovanýma rukama se opíral o bar a po očku sledoval svoji kolegyni.
“Já? Ano.”
Sebral drink a dal ho pod pult, “důkazní materiál,” mrknul na mě.
Otočila jsem se k barmance zrovna když jí vystřelila ruka a světlovlasého muže silně udeřila do čelisti. Zalapala jsem po dechu. Zavrávoral a s vykulenýma očima na ni hleděl.
Zděšeně jsem pohlédla na tmavovlasého barmana.
“Elena si poradí,” ujistil mě s úsměvem.
Něco mu zasyčela do obličeje a pak se s úsměvem otočila na nás. Zvedla palec nahoru, upravila si culíky a vydala se zpátky k baru.
Barman se na mě usmál a kývl, “moment, teď jsem na řadě já.”
“Měla jste s ním rande?” usmála se na mě Elena, když si vyměnili místo u baru.
Zahanbeně jsem přikývla.
“Jste moc krásná, proč se zahazujete s takovým odpadem? Mimochodem já jsem Elena.” Natáhla ke mně ruku, nalakovaný nehet se ještě pořád nevrátil do původní barvy.
Hořce jsem se zasmála, když jsem přijala její jemnou dlaň, “asi je přitahuju. Liliana.”
“Lili,” usmála se na mě důvěrně, “přitahuješ skoro každého v tomhle baru, spíš si je vybíráš.”
Přimhouřila jsem oči, když na mě vyšpulila krásné malinové rty. Byla určitě mnohem hezčí než já. Dotklo se mě to, ale asi na tom něco bylo.
“Taky nedoporučuju první rande v noci,” podívala se na velké hodiny na stěně, “vždyť už bude jedna ráno.”
Pokrčila jsem rameny a zarputile mlčela. Co na to říct, nebyl to nejsvětlejší okamžik mého týdne. Ale už mi vážně chyběl sex, i když jsem doufala, že bude šance si ho užít v bdělém stavu a ne, že se mě někdo pokusí zdrogovat.
“Na druhou stranu jsem mohla vrazit jednomu hajzlovi a to mi dycky zlepší den,” zahihňala se.
Začínala jsem se uklidňovat a konečně jsem si ji doopravdy prohlédla. Byla fascinující. Divoký úsměv málokdy opustil její rty a tmavé oči zářily. Bylo v ní něco, co jsem nedokázala popsat, ale zvyšovalo mi to tep. Prohlédla si mě, jako kdyby také zaznamenala změnu, s kterou ji pozoruji, až jsem se zastyděla. Přitahovala mě, to bylo ono.
Potřásla jsem hlavou, “asi bych už měla jít. Děkuji za záchranu.”
“Ne, počkej,” zastavila mě, “budeme za chvíli zavírat. Hodíme tě s Maxem domů.”
“To nezní jako rozumná věc,” mrkla jsem na ni, “vždyť vás vůbec neznám.”
Naklonila se ke mně, až jsem ucítila její mátový sladký dech a ovanula mě její vůně. Voněla jako máta, cukrová vata a květiny, “chtěla jsi dnes dělat jen rozumné věci?”
Dech se mi zadrhl v hrdle. Její tmavé oči mě sváděly a omamná vůně mámila moje smysly.
“Já… nevím… možná? Ne?”
Naklonila jsem se přes bar, jakoby mě vábila.
Usmála se na mě, vztáhla ruku k mému obličeji a pohladila mě po tváři. Prsty sklouzla k mé bradě, jemně ji nadzvedla a pak se ke mně sklonila.
Nadechla jsem se zrovna když byly její rty kousek od mých. I vzduch, který vydechovala, byl sladký jako větrové bonbony. A pak se naše rty konečně dotkly. Byl to jen lehký dotek nečekaně drobných hebkých rtů. Tiše zasténala a jazykem mě pohladila přes sevřená ústa. Pootevřela jsem je, když vtom její náhle zmizely.
Uslyšela jsem vyjeknutí a zmateně zamrkala.
Tmavovlasý barman stál nad ní a svíral culíky ve velké pěsti. Hleděl na ni káravým pohledem.
“Musíme nejdřív zavřít, Eleno. Chcete tu snad dělat představení?”
Vykroutila se mu s nečekanou vzpurností v jemném obličeji, “Co kdybychom chtěly!”
Vyměňovali si ohnivé pohledy, až jsem se ošila nečekanou intenzitou.
Byl to Max, kdo se náhle zasmál, “tomu věřím, že tobě by to nevadilo. Ale slečně možná ano.”
“Lily,” vydechla jsem ochraptěle.
“Max.”
Elena se ke mně otočila, “promiň, Max má pravdu, nechala jsem se unést. Omluv mě prosím.”
Osaměli jsme s Maxem a já náhle znervózněla. Začal leštit a uklízet sklenice, zatímco si mě mlčky prohlížel s potutelným úsměvem na rtech.
Bušilo mi srdce a nebyla jsem si vůbec jistá, jestli bych neměla radši jít domů. Její polibek ve mně však zažehnul něco, od čeho jsem nedokázala odejít. Jako když na vás sedne krásný motýl. Uvědomujete si vzácnost okamžiku a bojíte se pohnout, aby neuletěl.
Sledovala jsem, jak Max utírá bar a svaly mu tančí pod potetovanou kůží předloktí. Měl na sobě bílou košili s rukávy vyhrnutými nad lokty. Fascinovalo mě to. Černé spletené ornamenty se mu plazily po rukách. Zajímalo mě, kam až sahají. Jestli mu objímají pevné tělo a zdobí mu i hruď, nebo končí na pažích.
“Jak moc jsi pila?”
Přistihl mě, jak na něj hladově hledím. Odtrhla jsem od něj pohled a zastyděla se. Donutila se mu podívat do starostlivých očí, “moc ne, měla jsem jeden drink.”
“Výborně.”
“Proč?”
Usmál se někam za mě a nic neřekl.
Ucítila jsem letmý dotek na zádech a pootočila jsem se. Elena nezaváhala, její rty se ocitly na mých a ruce mi vklouzly do vlasů.
“Jsi fakt nádherná,” šeptala mi mezi polibky, “moc bych si přála se s tebou milovat.”
Horkost z jejích polibků sklouzávala níž, proudila mi v žilách a hromadila se v podbřišku. Líbala tak nádherně, že jsem zapomněla úplně na všechno. Jediné, co bylo v ten moment důležité, byly její rty na mých a jemné ruce, kterými mě hladila po tvářích a krku.
Váhavě jsem natáhla ruce k jejímu pevnému tělu a pohladila ji po bocích. Zasténala a přitiskla se ke mně blíž.
Sklouzla mi prsty z krku až na tenkou látku růžových šatů a dotkla se mojí bradavky.
Prudce jsem se nadechla a odtáhla se od ní. Hleděla na mě vzrušenýma potemnělýma očima. Zrychleně dýchala a rty měla nateklé.
“Můžu?” zašeptala.
Přikývla jsem a sledovala její drobné prsty, jak přejíždí po mých ňadrech. Mezi stehny mi tepalo.
Přejela jsem dlaní přes oblý bok a dotkla se přes upnuté tričko jejích prsou. Měla jen tenkou podprsenku, takže jsem pod prsty cítila měkkou pružnost. Nevydržela jsem to, zahákla jsem prsty za okraj látek a odhalila bělostné ňadro s růžovou bradavkou. Sklonila jsem se a vzala hebkou kůži do úst. Její kůže krásně voněla a hřála. Třásla se pod mým dotekem a mně trnulo mezi stehny.
Náhle barová stolička za mnou zavrzala. Ucítila jsem přítomnost za svými zády.
“Může se Max přidat?” Zašeptala Elena a já zaváhala. Zaklonila jsem hlavu a setkala se s jeho pohledem. Hltal mě očima. Voněl jako kořeněný rum a neřest. Jeho mužná přítomnost byla nečekaně vzrušující.
“Jo,” zašeptala jsem a opřela se o něj zády, až jsem ucítila výmluvný tlak na zadečku. Přejel mi velkýma rukama mazlivě po bocích. Chytil okraj mých šatů a přetáhl mi je přes hlavu. Zůstala jsem před nimi stát jen v drobných kalhotkách. Chvěla jsem se vzrušením a náhlým chladem, který olízl moji kůži.
“Měli bychom tě zahřát, maličká,” zašeptal Max a sklonil se, aby mě políbil. Jeho rty byly pevné a škrábalo mě jeho strniště. Líbal jinak než Elena, dominantněji a silněji, ale nevzrušilo mě to o nic míň. Cítila jsem její ruce, jak mi kloužou po nahé kůži a vzdychala jsem mu toužebně do úst.
Zezadu mě objímalo velké mužné tělo a zepředu se ke mně tisklo drobné ženské. Ani jsem si nevšimla, kdy si Elena sundala tričko, ale dotek jejích nahých prsou na mých mě neuvěřitelně vzrušil. Měla tak hebkou kůži, na jakou jsem u mužů nebyla zvyklá.
Líbala mě na hrudi, vzala mi bradavku do úst. Jazykem jezdila po citlivém vrcholku. Max se odtáhl a za vlasy mi zaklonil hlavu, abych mu hleděla do očí.
Ucítila jsem její drobné prsty na okraji kalhotek a než jsem stihla zaprotestovat, sklouzly k zemi a já před nimi zůstala stát nahá pouze ve svých červených botách na podpatku.
Elena přede mnou poklekla, Max mě chytil pod kolenem a vytáhl ho nahoru, že jsem se jí odhalila. Druhou rukou mi sklouzl na pas a přidržel mě, abych nesklouzla k zemi. Dlaní vyjel nahoru a sevřel mi ňadro přesně ve chvíli, kdy se mi Elena zabořila jazykem mezi stehna. Její hebký drobný jazyk okamžitě našel můj klitoris. Vsála ho do úst a zakmitala po něm.
Vyjekla jsem a hlasitě zasténala. Maxova ruka vyjela k mému krku, jemně ho stiskl, “ššš, už je noční klid,” připomněl mi hlasem zhrublým vzrušením.
Sténala jsem v jeho pevném obětí, zatímco Eleniny prsty pronikaly hluboko do mě a hledaly místa, která mě přivádí k šílenství.
Byla jsem tak blízko. Věděla přesně, jak se mě má dotýkat. Frekvence mých stenů se zvyšovala, když mi prsty projížděla mokrou kundičku a laskala citlivý bod. Přitiskla jsem se pevně Maxovu pevnému tělu a zvrátila hlavu. Těsně před tím, než jsem stihla vyvrcholit se Elena odtáhla a široce se na mě usmála.
“Ne,” vyhrkla jsem v panice. Tolik jsem to potřebovala. Max se hluboce zasmál, až mu hruď vibrovala.
“Asi se jí to nelíbí, měla bys přestat,” zamumlal mi do vlasů.
“Ne,… líbí,” vyhrkla jsem, zatímco jsem cítila jeho rty, jak mi mapují krk. Točila se mi hlava.
Eleniny rty byly zpátky na mně, ale líbala mě jen okolo. Laskala vnitřní stranu stehen polibky a něžně mě kousala. Cítila jsem, jak teču. Chtěla jsem ji. Přála jsem si, aby mě znovu líbala mezi nohama, aby do mě strčila prsty. Přála jsem si, aby do mě Max pronikl svým ptákem. Chtěla jsem je oba. Chtěla jsem to všechno.
Náhle se Elen zvedla, stáhla si džíny i s kalhotkami, posadila se přímo přede mnou na bar a roztáhla nohy. Její vlhká kundička se náhle otvírala přímo přede mnou. Max mě pustil a já zavrávorala na vysokých podpatcích.
“Chceš ji?”
“Ano, prosím,” vyhrkla jsem.
Pohladil mě po paži a jemně mě chytil za zápěstí. Sjel mou rukou přímo do svého rozkroku. Hrubá látka tmavých kalhot se napínala. Sevřela jsem ho v dlani a naplnil mě pocit zadostiučinění.
“A tohle?”
Pootočila jsem se k němu a usmála se. Hleděl na mě s očekáváním. Hrudník se mu prudce zvedal. V ten moment jsem věděla, že kdybych řekla ne, respektoval by to. Ale já ho chtěla. Chtěla jsem ho cítit v sobě zatímco ji budu ochutnávat.
“Jo,” zašeptala jsem.
Usmál se a políbil mě, “tak teď ukaž Elen, jak moc se ti to líbilo.”
Nemusel mi to říkat dvakrát, sklonila jsem se k ní a nasála vůni její kundičky. Voněla nádherně, sladké pižmo mi naplnilo nos, byla jsem opojena. Chytila jsem ji pod stehny a přitáhla si ji blíž k sobě. Zasténala a pohlédla mi do očí. Plápolaly v nich ohně vášně.
A pak jsem jazykem vklouzla mezi její záhyby. Chutnala nakysle a sladce. Nemohla jsem se té chuti nabažit. Vklouzla jsem jazykem do míst, kde její chuť byla nejintenzivnější. Snažila jsem se proniknout co nejhlouběji, zatímco jsem ucítila velké hrubé prsty mezi svými stehny. Konečky prstů mě pohladil v místech, kde jsem se pro něj otevírala.
Udělala jsem krok dozadu, prohnula jsem se v zádech a natlačila se mu do rozkroku. Kdybych nebyla pusou zabořená mezi stehny nádherné ženy, asi bych ho začala prosit.
Pronikl do mě jedním velkým prstem a našel citlivý bod. Oproti Elen byly jeho prsty mnohem větší, už u druhého jsem měla pocit, že jsem ho plná.
“Hodná holka,” zašeptal, zatímco mě prsty mučivě pomalu roztahoval.
Přejela jsem k Eleninu klitorisu a začala kolem něj kroužit jazykem. Zasténala, chytila mě za vlasy a přitáhla bliž k sobě. Sevřela mi hlavu mezi stehny, což bylo tak vzrušující, že se mi svaly stáhly kolem Maxových prstů.
Uslyšela jsem, jak se pobaveně zasmál, potom cinknutí pásku kalhot a rozbalování plastového obalu.
“Uvolni se, je velkej,” zašeptala Elen mezi vzdechy.
“Elen, nepomáháš,” zavrčel Max, protože jsem se po jejích slovech ještě víc sevřela, když jsem ucítila kluzký povrch kondomu.
Zlomyslně se zasmála a já jsem jemně sevřela její klitoris mezi zuby. Vyjekla a zatáhla mě za vlasy, “kočička kouše,” zavrčela, ale náhle zněla udýchaně.
“Což se ti líbí,” uchechtl se Max a začal do mě pomalu pronikat. Opravdu byl široký. Odtáhla jsem se od Elen a zasténala. Pohlédla mi do očí a pohladila mě po spodním rtu, setřela z něj svoji vlhkost a olízla si prst.
“Šikovná,” šeptala mi, zatímco do mě Max pronikal. Vzhlédla k němu, “bože, to je tak vzrušující, když se můžu dívat, jak šukáš nádhernou holku.”
Přitiskl se hluboko ke mně a já se prohnula v zádech a zasténala. Byl ve mně až po kořen.
Elen se odtáhla a seskočila z baru.
“Šukej ji, chci ji lízat zatímco jsi v ní,” vysvětlila, než se svezla na kolena a donutila mě se víc rozkročit. Opírala jsem se teď dlaněmi o bar, zatímco byl Max pořád ve mně a cítila mezi nohama Eleniny prsty. Jemně odhrnula závojíčky, aby se dostala k mému klitorisu.
Hluboce jsem zasténala, když do mě Max začala pomalu přirážet a ona mi špičkou hebkého jazyka přejela po klitorisu.
Sklouzl mi rukama na prsa a pevně je sevřel v dlaních, zatímco do mě přirážel rychleji a rychleji.
Nedalo se to vydržet.
“Prosím!” Vyhrkla jsem, protože jsem se bála, aby nepřestala.
“Neboj, teď už nepřestaneme,” zašeptal Max. Narážel do mě tvrdě svými boky. Ničil mě a já to milovala. Kontrast jeho tvrdých drsných přírazů a něžného doteku jejího jazyka. Zavřela jsem oči a vykřikla. Za víčky mi vybuchovaly zářivé ohňostroje.
Max hrubě zavrčel a naposledy do mě přirazil. Cítila jsem, jak se ve mně jeho penis cuká a svírala jsem se kolem něj ještě víc.
Odtáhl se ode mě a přitáhl si mě do náruče. Odnesl mě a na polstrovanou lavici jednoho z boxů a Elena mi přinesla sklenici s vodou. Max mě hladil a tisknul k sobě, zatímco ona se položila na břicho na stůl a hleděla s úsměvem na mě. Culíky měla rozcuchané a rtěnku rozmazanou kolem rtů. Neodolala jsem, natáhla se a políbila ji.
Pohladila mě po tváři, “kdyby ses někdy zase chtěla chovat nerozumně, tak jsme tady.”