Volno na chatě

22 de ago. de 2022 · 3.659 visualizações CDholcicka

Krásný letní den , venku svítí slunce a já se balím a chystám na chatu tety a strýce . Už se moc těším. I když jsem kluk velmi rád se oblékám do dámského oblečení a velmi mi to sluší rád v něm trávím volny čas . Kdykoliv mám možnost nevaham a využívám každé volné chvíle kdy si můžu opět užít roli ženy . A když sem dostal nabídku zajet si na chatu kde budu sám a budu moci trávit takto čas neváhal sem . Opět si budu moci prohlédnout tetín šatník plný různých a překrásnych kousků oblečení od legín , teplaku , sukynek , mini sukýnek , šatiček , tílek , triček , kraťasků , spodního prádelka od krajkovaných tangacku , silonek , punčošek , podvazku ,nočních košilek , podprsenek , botiček na podpatku a spousty dalšího prádelka . Už se nemohu dočkat a vyjíždím směr chata snů . Po pár hodinách strávených na cestě jsem dorazil na chatu . Me první kroky po otevření dveří vedli rovnou směrem do tetiné ložnice kde sem si musel rychle prohlédnout ty různé kousky spodního prádla , oblečení , sexy oblečku , botiček a spousty dalšího . Ten rozkošný pocit když sem otevřel šuplík se spodním prádlem tim vzrušením jsem cítí jak mi začíná tvrdnout v kalhotách a přicházet na mě pocit nepředstavitelného vzrušení . No nic vybalím se později . Vybral sem si krásné černé krajkované tangáčky , podprsenku , černé vzorované samodržící podvazky , mini sukýnku k tomu tílečko a černé lakované lodičky na vysokém podpatku a krásný vibrátor ve vínové barvě a vyrazil sem do koupelny . V koupelně sem si začal napouštět vanu vyslekl se ze svého oblečení penis jsem měl celý vlhký a tvrdý od vzrušení samozřejmě nemůžu odolat a uchopil sem svůj úd do ruky a začal si ho jemně hladit a vibrátorkem dráždit žalud . Ihned mnou projel neuvěřitelný pocit vzrušení a začal sem hračkou pokračovat směrem k zadečku a začal si dráždit dírku . ,,Ach '' sem vzrušením cuknul a začal něžně tlačit na vibrátor a pomalu vnikat do mé úzké dírky hlouběji . Neuvěřitelně vzrušující pocit cítit jak se mi dírka roztahuje a vibrátor s jemnými vibracemi vniká hlouběji a vibracemi dráždí . Vzrušující pocit cukání v celém těle po každém přiřazení a průniku hlouběji a hlouběji ,,ACH ''
Cítím cukání v penisu který si jemně draždím jemnými doteky masiruji svůj rozdrážděný žalud najednou cítím cukání v těle a penisu s hlasitým vzdichotem ,,ACH!!! '' sem přirazil vibrátor v mé dírce tvrdě hluboko a přišlo konečné vyvrcholení z mocným výstřikem .

Po koupeli se oblékám do krajkovaného prádelka s podvazky . Koukám na sebe v zrcadle a velice se sám sobě líbím oblékám si mini sukýnku s tílečkem a na konec si nazouvaám černé lakované lodičky a odcházím do obývacího pokoje .