Kapitola: 7/X: Zmena

30 de ago. de 2022 · 1.063 visualizações Stevko95

Pozn.: Príbeh je vymyslený a založený na fantázií.
Pozn.2: Po dlhom čase pridávam poviedku. Za Tvoj komentár budem vďačný
Prvú noc v byte sme strávili odkladaním vecí, túlením, neskorým čajom a spaním na novej posteli. Nestarali sme sa o nič len o nás. Celý víkend sme postupne odkladali veci, zariaďovali byt a udomácňovali sa. Katka a ja sme si denne našli čas na ranný beh, spoločnú prechádzku pod hviezdami počas letných nocí bez lámp a po večeroch nežné mazlenie, hladkanie, túlenie a vychutnávanie si toho druhého.
Všetko sa zmenilo. Mali sme krásny trojizbový byt, spoločné miesto do budúcna a predsa som videl na Katke, že sa niečo deje. Cvičila a starala sa o seba rovnako, ale v jej tvári boli poznať mierne zmeny a obavy. V septembri sme si vybrali dva dni voľna a išli sme do Tatier. Letná dovolenka nebola a menšiu zmenu sme potrebovali. Náš predĺžený víkend som chcel využiť na to čo sa stalo, prečo sa Katka správa tak ako sa správa.
Po príchode do hotela a ubytovaní som sa rozhodol ísť priamo na vec. Dlho som čakal a Katka bola čím ďalej viac odmeraná. Do reštaurácie sme prišli každý sám. Našiel som krásne miesto s výhľadom na mesiac cez okno a k tomu som objednal pre nás červené víno. Oblečené som mal tmavomodré nohavice s topánkami, svetlo – modrú košeľu. Vlasy som si ostrihal do krátkeho copu a čakal na Katku.
Katka prišla o 20 minút neskôr a ten čas za to stál. Hnedo – zelené oči zvýraznené očnou linkou, na dlhom ladnom krku retiazka s iniciálom mena, ktorá končila v priehlbine medzi kľúčnymi kosťami. Blond vlasy sčesané do strany vo voľných vlnách po lopatky. Červené šaty s väčším výstrihom na chrbte po kolena, v čiernych lodičkách sa niesla ako kráľovná. Šaty zvýrazňovali jej ploché bruško, krásne vypracované ženské telo a najmä zadok. Prekvapilo ma však to, že síce ma moja polovička spoznala, tak si to zamierila k baru a začala sa rozprávať s inými mužmi. Samozrejme som sa k nej priblížil a chcel ju pritiahnuť do náručia, ale držala si odo mňa odstup a nevedel som čo sa deje. Tak som asi z 3 až 5 metrov sledoval ako ju balia iní muži a po jej vete: „Môj sa o mňa nestará, asi by som dnes mala byť zlá priateľka.“ Som zareagoval nervózne a agresívne. Vytiahol som ju po ďalšej hodine niekde mimo tých mužov
L: „Čo sa deje Katka? Čo má toto všetko znamenať? Nestarám sa o teba? O čo ti ide?“
K: „Dnes sa nechcem viazať a chcem si užiť, ale nie s tebou.“ V tom sa mi vyšmykla z ruky a išla na bar k potenciálnemu „priateľovi“ na jednu noc. Nervy mi pracovali na plné obrátky a skúsil som ju oddeliť ešte raz od tých supov. Nepodarilo sa mi to a ešte k tomu som sa postrkal s tým „somárom“. Na ten večer som mal dosť. Hodinky ukazovali pol 3.
Priateľka o mňa nejavila záujem a pochopil som, že dnes som prehral. Odišiel som na izbu, vyzliekol veci, dal dlhú sprchu. Košeľu som skrútil od nervov do jednej veľkej hrče a hodil cez izbu na posteľ. Bolo mi všetko jedno a nerozumel som ničomu. Ľahol som si spať po 3 a zobudil som sa až pred obedom. V izbe nebol nikto a popravde som bol rád. Čo by som jej asi povedal a ako by to asi skončilo? Umyl som sa, obliekol a išiel na neskoré raňajky do miestnej jedálne. Katku som našiel sedieť vonku na lavičke cestou z raňajok, ale nemal som chuť ju ani vidieť.
Večer okolo 9 som sedel na terase, pil nealkoholický drink a sledoval oblaky na oblohe, keď si vedľa mňa niekto prisadol. Podľa vône som zistil, že to bude žena, blondína a viac som nehádal. Zavrel som oči, otočil hlavu do prava a sledoval ďalej oblohu.
K: „To tu dnes budeš sedieť a nebudeš o mňa bojovať s inými mužmi?“
L: „Nie je dôvod bojovať, keď ty sama ma nechceš mať na blízku. Posledné obdobie to dávaš jasne najavo aj v byte a hlavne tu. Nebudem sa nikomu vnucovať a ak mi chceš niečo povedať tak povedz.“
K: „Chcela som niečo skúsiť a môj experiment bol úspešný, s tebou.“
L: „Takže si robila so mňa pokusnú myš ako dlho presne?“ Hnev mnou začal lomcovať a nemal som chuť ju počúvať.
K: „Dva mesiace presne do dnes 8:00 večera. Chceš vedieť o čom bol ten experiment?“
L: „Nie!“
K: „Nechaj ma ti to všetko vysvetliť. Dominika je toho tiež súčasťou tohto nápadu a všetkého.“
L: „Takže si okolo mňa vytvorila prostredie, kde všetci okrem mňa vedeli o čo ide áno? Čo to má dopekla znamenať? Hrabe Vám alebo o čo ti ide?“
K: „Všetko ti vysvetlím, ale musíš sa upokojiť a dať mi čas na vysvetlenie. Naozaj ti vysvetlím všetko a potom dúfam, že ma pochopíš. Už nemôžem čakať a trápiť sa kvôli tomu všetkému.“
Jej pohľad, mimiku tváre ako aj pohyby tela som poznal. Hovorila pravdu a v tomto hneve by som akurát všetko zhoršil a skomplikoval. „Zajtra sa stretneme po 15-tej v miestnej reštaurácií. Noc stráv ako chceš. Dnes nemám dnes náladu sa s tebou rozprávať najmä, keď všetci vedia o tom tvojom pokuse a ja som králik v klietke.“
K: „Ďakujem a ak by si čokoľvek potreboval budem u Dominiky na izbe. Hotel na proti. Dobre?“
L: „Volať ti nebudem.“ Odišiel som do izby na hoteli, po ceste som stretol Dominiku s nejakou hnedovláskou a ani som ich nepozdravil. Nervy mi pracovali na plné obrátky. Po kúpeli som zaspal okolo pol 2 a spal som do 10-tej obeda. Dobrý oddych.
Presne 5 minút pred treťou po obede som si sadol k jednému stolu pri okne s výhľadom na kopce a sledoval scenériu s ovečkami a pastierskym psom. Stolička oproti mne zavŕzgala o podlahu a oproti mne si sadla Katka a nanešťastie vedľa nej aj Dominika. Ako dva protiklady. Blondína vs bruneta. Nižšia s krásnym krkom a druhá vyššia s modrými očami. Ako dve strany tej istej mince. Toto bude na dlho, neskôr sa ukázalo akú pravdu som mal.
K: „Si tu presne, tak ako vždy. Môžem začať rozprávať a vypočuješ si všetko prosím ťa?“
L: „Ak je to pre teba tak lepšie, tak áno. Odpoviem ti až na konci, aby si nemala prerušený sled myšlienok.“ Môžem byť aspoň slušný, keď už celá dovolenka je v háji a to je ešte len sobota ráno. V podstate boli posledné dva mesiace veľmi nepríjemné a Katka radšej čas trávila s Dominikou, ale prečo? Hádam mi to rozpovie.
Sedela som oproti nemu, pozerala sa do jeho očí kde som sa strácala a spoznávala zároveň. Kde bol strach a nádej, láska a zúfalstvo. Oči, po ktorých som celý čas túžila a je čas konečne všetko vyrozprávať naraz.
K: „ Celé to začalo pred niekoľkými rokmi, keď som si uvedomila, že sa mi páči byť submisívna. Postupne som s partnermi skúšala a experimentovala. Myslela som si, že ten posledný pred tebou bol ten pravý, ale podviedol ma pri prvej príležitosti.
Celý experiment spočíval v tvojej oddanosti voči mne a to či by si ma podviedol s inou. Každú babu sme vybrali spolu s Dominikou a niektoré sú naše kamošky. Mirka, tá hnedovláska bola včera posledná skúška. Mám to celé domotané. Páčia sa mi rôzne veci a rada skúmam a posúvam hranice, niektoré. Celý experiment spočíval v tom či si mi verný a hovoríš mi pravdu a neklameš. Potrebovala som na to 100 % istotu.
Preto ti môžem povedať to, čo som nepovedala nikomu. Páči sa mi byť submisívna, ale nikdy som sa nikomu neoddala na plno, vždy tam bol strach vzadu v hlave. Okrem mojej submisivity sa mi páči byť aj so ženou v posteli, ale vzťah chcem s mužom. Čo nevieš je, že vo svete existuje určitý typ vzťahu tzv. cuckold vzťah. V tomto prípade ide o to, že žena má sex s iným mužom alebo viacerými a muž je v ústraní, zapája sa do erotických hier minimálne a je mu odopierané potešenie. Záleží od stupňa ako to páru vyhovuje. Niekomu stačí, keď žena flirtuje, sem tam má výraznejšie oblečenie až po extrémy ako je sex s milencom a muž je v ústraní úplne. V mojom prípade je to opačne.
Páči sa mi predstava, že by si bol s inou ženou na rande, v kine a ja by som ťa čakala doma podľa tvojich príkazov. Páči sa mi predstava o tom, čo všetko by si mohol s ňou urobiť a zároveň strašne žiarlim a desím sa toho. Z tohto dôvodu som s Dominikou vymyslela tento plán. Nedokážem sa niekomu úplne oddať kým v ňom nemám absolútnu istotu, ktorú si získal. To je všetko.“
Pozerala som sa na neho inak po tom všetkom, po mojom vyznaní a predsa rovnako. Vyzeral rovnako krásne a túžila som, aby ma potrestal a zároveň pochopil. Spolieham sa na jeho dušu? Cit? Náš vzťah a lásku? Na všetko a tajne som dúfala, že ma pochopí.
L: „Naozaj si mi povedala toho dnes veľa a mnoho vecí začalo do seba zapadať a rozumiem ti o niečo viac. Si si istá, že to chceš so mnou? Náš vzťah sa nikdy nevráti do normálnej rutiny a si pripravená na všetky dôsledky toho, čo si mi povedala? Neodpovedaj teraz. Premyslím si to a dnes ideme aj tak domov. Po ceste budem premýšľať a aj v byte.“
K: „Ďakujem a viac nežiadam. Áno myslela som na všetky dôsledky. Milujem ťa.“