Nudapláž se skvělým pokračováním

25 de mar. de 2023 · 3.256 visualizações BlackSheep_Prg

"Jedem k vodě, čubičko", řekneš mi jedno ráno.
"Nemám tady plavky", protestuju, nechce se mi z postele
"Plavky nepotřebuješ, jedem na nudapláž", odpovíš suše a začneš balit věci
"Cože?! Kam?! Hej, víš že tohle nedám, nechci, mám psycho z toho někde vystavovat kozy a....", než to dořeknu, vytahnes ze skříně mnou nenáviděnou bambusovou tyč a řekneš:"Ještě chvíli budeš držkovat a pojedeš možná tak do prdele. Svážu tě tady a budeš čekat, až se vrátím. Předpokládám, že se pak stavím na pivo a bude to až v noci. Takže se buď začni balit a nebo si skoč na hajzl, protože tady budeš svázaná celej den!", a praštíš mě po zadku vší silou, jak to s tou tyčí umíš a máš rád.
Je mi jasný, že protesty nemají smysl a tvářím se, že mě to vůbec nebolí, i když to bolí jako kurva a vstávám.
"Bude se ti tam líbit, uvidíš", dáš mi pusu a odkládáš tyč, takže se oddechnu.
"Kalhotky si ani neber, stejně bys je měla akorát mokrý", proneseš směrem ke mě, když si sám naostro oblikáš kraťasy.
V MHD si sedneme naproti sobě, chci tě trochu provokovat, takže dám nohy trochu od sebe, abys měl výhled na moji kundičku. Líbí se ti to, máš rád, když mám takový nápady. Postává ti i bez jedinyho našeho doteku a ten tvůj nadrženej pohled miluju.
Za chvíli jsme na místě. Při vylézání z busu mě rychle nenápadně prohmátneš kundičku a usměješ se, že jsem zase vlhká.
Nikdy jsem na nudapláži nebyla, ale tak asi každý tuší, jak to tam vypadá. Najdeš místo pod stromem a automaticky se svlékneš. Vypadat jak ty, tak už jsem nahá taky, ale teď trochu váhám.
"Pomůžu ti, chceš?", nečekáš na odpověď a svlékáš mi tílko přes hlavu. Sukni už sundám sama, naschvál zadkem k tobě, abys měl správný výhled. Lehám si na břicho a pokukuju po okolí. Nikoho nezajímá, že jsme tady, což je super. Všichni jsou nahý, co jinýho taky. Jsou tady spíš starší lidi, naštěstí v těsný blízkosti u nás nikdo není.
"Namažeš mi, prosím, záda?", zeptám se sladce a vím, že to rád splníš. Poleješ mě olejem a roztíráš ho všude možně. Od krku až po paty. Občas mě hrubě zmáčkneš, obzvlášť na zadku si užíváš pohled na modřiny, cos mi udělal v noci. Kroužíš po stehnech a já se začnu nevědomky kroutit a nastavovat ti kundičku. Občas jako náhodou jedním prstem přejedeš po pysku a druhý nepatrně na vteřinu vklouzne dovnitř. Jsem nadržená a ty taky, tvůj nádhernej tvrdej ocas to říká za tebe. Užívám si tu chvíli, že zapomínám na lidi okolo.
"Teď ty mě", skončíš moje lenošení. Aha, takže vstát a všem ukázat kozy. Ok, teď už stejně nemůžu jít pryč, když už jsem tady a hlavně bys mě to nikdy neodpustil. Masíruju tě, mazlím zadek a hráz, přesně jak máš rád. Moje prsty občas jemně pohladí koule a ty si to užíváš stejně, jako před chvílí já.
"Tamten týpek na tebe zírá, vidíš ho?", řekneš mi potěšeně. Myslíš toho důchodce nebo toho albína, napadne mě. Než si všimnu kluka našeho věku, kterej právě natírá záda holce vedle něho. Usměju se na něj a on na mě. Kundičku si tak trochu třu o tvoje stehno, tvoje chlupy mě příjemně dráždí na poštěváčku, že máš za chvilku kůži nejen od oleje, ale i od mojí šťávy...
Po chvíli dráždění o tvoji kůži toho raději sama nechám, protože jsem hrozně nadržená. Lehnu si vedle tebe na břicho a ty mě okamžitě chytneš za ruku a navedeš ji na svůj tvrdej ocas. Chvíli mě necháš si s ním hrát, hladit a mačkat, co jen moje ruce dovedou.
"Lehej na záda, jdu ti mazat kozy", řekneš suše a já ráda poslechnu. Sedneš mi na břicho a shodou okolností ve stejný poloze masíruje i blondýna toho týpka, co se na mě usmíval. Chvíli koukáš po ní, chvíli po mě. Hněteš mi prsa, mačkáš bradavky, tvý koule se mi třou o kundičku a stojící ocas mě sem tam pohladí pupík. "Chci tě, čubičko", řekneš a kousneš mě do krku. Po dráždění bradavek jsem nadržená jako nikdy, ale to jako budem šukat tady?
"Tady se může prcat?", řeknu vyděšeně.
"Když budeme nenápadný a ty nebudeš moct řvát, tak jo", pokrčíš rameny a pomalinku do mě strčiš svoje péro. Blondýna naproti si toho všimne a protože její týpek je taky připravenej, nasedne na něj a s očima upřenýma na tebe nenápadně přiráží.
"Chceš je vidět?", zeptáš se mě a já souhlasím a lehnu na břicho. Pár naproti pochopí a udělají totéž. Jsou oba světlý, takový čistý a pěkný. A evidentně i pěkně nadržený. Oba nás pomalu šukáte, na střídačku se navzájem díváme do očí a provokujeme se.
Než kolem projde plavčík a s významným zakašláním nás upozorní, že tohle teda ne!
"Jdeme na drink", gestem naproti naznačíš a vstáváme. Moje psycho z nahoty před lidma ani nebudu zmiňovat. Musím se trochu otřít, šťáva mi teče po stehnech.
"Sedneme si ke stolu, zapalíme cigáro, hladím tě svoji nohou po stehně a najednou slyším "Ahoj, můžeme k vám?", zeptá se blondýna, která je evidentně dominantnější než týpek.
"Jasně", řekneme dvojhlasně, i když u nás nemá smysl dominanci zmiňovat.
Chvíli si s nima nezávazně povídáme, jak kdybysme před pár minutama nezažili to, co se stalo. Po pár drincích musím na záchod. Oddalovala jsem to, co to šlo, protože stoupnout si u stolu před cizíma lidma je pro mě nepředstavitelný. Odcházím a cítím vaše pohledy v zádech. Když se vracím zpátky, čekáte na mě u sprch.
"Uděláme si to hezky, ano čubičko?", a bereš mě kolem ramen. Odcházíme s nima pryč.. "Co kdybysme jeli k nám?", zeptáš se jich.
Blondýna má jasno, týpek trochu váhá. Koukneš na mě, blondýna taky a pochopím. Přiblížím se k týpkovi, sjedu ho pohledem od hlavy k patě a dám mu pusu. Zpočátku je nesmělej, dokonce víc než já, to je roztomilý a baví mě to. Chvíli ho líbám a vím, že se mu to líbí. Vím, že se to líbí i tobě, hladíš blondýnu po zadku a doufáš, že týpek kývne.
"Tak dobře, jdeme", řekne a chytne mi spodní ret mezi palec a ukazováček.
Cesta k tobě probíhá v duchu vzájemnýho provokování, všichni jsme nadržený. Trochu jim nastíníme naše BDSM choutky a nikoho nepřekvapí, když se dozvíme, že to mají podobně. Moje intuice nelhala a opravdu je blondýna Domina.
U tebe doma se jim líbí. Obdivují naši sbírku hraček i tvoje vynálezy, včetně závěsnýho systému.
Po krátký sprše, kam jsme šli jen spolu, protože 4 lidi se k tobě do sprcháče nevejdou, se vracíme zpátky za nima. Týpek zrovna začíná lízat blondýnu.
"Tak že by mě ochutnal pan domácí?", řekne bloncka a já bych ji nejradši rozkopala ksicht.
"Čubičko, klekni si a potěš pusou tady týpka", řekneš a jdeš k ní do postele. Oba to s typkem těžce neseme, ve finále jsem já ta, co mu dodá odvahy a pomůže mu to celý zvládnout. Beru ho do pusy a ukazuju mu, jak to umím. Líbí se mu to, krásně se uvolnil a hladí mě po hlavě. Nechci hladit, o žádný něžnosti nestojím a už vůbec ne od subika, co je víc v prdeli než já.
"Čubičko?", ozve se mi za zády. Otočím se a prstem naznačíš, abychom si vlezli za vámi do postele. Mazlime se tak nějak všichni navzájem, ale hlavně spolu. Provokuju tě, když se líbám s týpkem. Občas se nechám olíznout od blondýny, evidentně ji holky nejsou cizí. To se ti líbí ještě víc, když ji mazlím...
"Čubička je ujetá na dráždění bradavek, vid?", řekneš a všichni pochopí. Týpek i blondýna se každý věnují jedný a ty mě dráždiš jazykem poštěváček. Přece se nemůžu udělat hned na začátku, říkám si. Oba dva se snaží, sajou a jemně mě koušou, tohle jsem nikdy nezažila, v kombinaci s tvým lízáním neuvěřitelná slast. A ve finále je to silnější než já a během chvilky jsem hotová. Je mi jasný, že přijde na řadu blondýna, která si ale vyžádá mazlení bradavek od chlapů a na mě zbyde kundička. Proč ne, říkám si, aspoň nebudu centimetr od tvý hlavy koukat, jak cizí buchtě saješ bradavky. Snažím se jí to udělat přesně tak, jak to mám ráda já. A má to úspěch, za pár minut má i ona za sebou svůj první orgasmus.
Chvíli tě hulím, stejně jako ona jeho a vidím, že potřebuješ víc...
Vezmeš do ruky nový dlouhý důtky a po týpkovi hodíš ty kratší. Jsem spokojená s rozdělením a těším se na výprask. Známá a příjemná bolest ve mě evokuje bezpečí a vzrušení, užívám si tvoje rány. Týpek podá poníženě dutky blondýně. Ahaa, zajímavý, klekne si na čtyři na podlahu a začne jí lízat chodidla. To musí být příjemný, říkám si, ale je mi jasný, že od svýho Pana tohle nemůžu a ani vlastně nechci čekat. Mazlí ji nohy a ona ho bije. A jemu stojí, tvl konečně poznávám někoho, koho bolest vzrušuje stejně jako mě.
"Vstaň, čubičko", řekneš mi jemně a začneš mě vázat ruce na zavěšení. Těším se na to, roztáhnu nohy trochu od sebe a čekám, co se bude dít. Týpek po čtyřech přileze a na pokyn blondýny mi začne mazlit prsty na nohách. Joo, příjemná věc, subik to umí, asi to dělávají často. Chtěla bych ho u toho taky plácat důtkama nebo klidně rukou, ale nemám šanci. Ty ke mě přistoupíš zezadu a při olíznutí krku mě ho na jeden zátah po koule strčiš do mokrý kundičky. Blondýna se chvíli kouká, asi neví, co si má vybrat, možností je pořád dost...
Přistoupí ke mě a chvíli mi dráždí bradavky. U toho se občas podívá dolů na svýho subika, ale hlavně kouká na tebe, jak mě držíš přitaženou za vlasy a šukáš mě. Po chvíli vytáhneš svůj boží ocas a ukážeš ji, aby ho vzala do pusy. Aby se náhodou nepřerazila, jak spěchá, pizda, aspoň že to dělá u mýho boku a já na to nemusím koukat. Užívam si pedikúru jazykem, co tady předvádí týpek.
"Hej týpku, vstávej, budeš čubičce lízat zadek", oznámíš mu a on, po povolení blondýnou jde na věc. Ta si mezitím klekne na čtyři, hlavu u mojí kundičky a ty do ní zezadu vstoupíš. Ta kurva si to užívá, líže mě a u toho kňučí, jak ji šoustáš. V kombinaci s jazykem subíka v mým zadku je to pro mě další neznamej a hodně vzrušující pocit. Do toho dá se říct ponížení, že přede mnou klátíš jinou buchtu.
"Strč do mě prsty, prosím", řeknu týpkovi a ten už se ani neptá blondýny na povolení a jemně do ke strčí ukazováček a prostředníček a dál krouží jazykem kolem análku.
"A teď vyměň prsty za svůj ocas", řeknu a užívám si svoji výjimečnou nadvládu. Na chvilku se všechno zastaví, týpek se podívá na blondýnu, která mu dá svolení a ty se na mě usměješ. Blondýna mě nepřestává dráždit poštěváček a týpek mě začíná pomalu šukat.
Šuká mě a drtí mě bradavky. Dívám se na tebe a ty na mě. Ještě chvíli to takhle necháš a pak mě jdeš odvázat. Blondýna z tebe mezitím slíže svoji šťávu a já se mazlím se subíkem.
"Týpek na záda a čubička na něj", řekneš, klekáš za mě a už se těšíš na análek, kterej je pro tebe dokonale připravenej. Užívám si dva tvrdý ocasy, který mám v sobě a nejvíc mě na tom baví závistivej pohled blondýny, která po chvilce nasedá na subikovu pusu a nechá se lízat. Je čelem ke mě, líbáme se a všichni si to užíváme.
"Já chci taky", řekne po chvíli blondýna. Ač nerada, tak jí přenechám svý místo a líbí se mi, že nemusím čistit ani jeden ocas. Strcite je do ní ulepený od mojí šťávy. Subíka už musí bolet pusa, nechám ho chvíli vydechnout, napadne mě. A přesunu se za tebe. Masíruju ti hráz a tahám tě za koule. Ty prcáš blondýně anál a užíváš si to maximálně. Za chvíli je subík natolik vzrušenej, že blondýnu naplní svou mrdkou. Vytáhneš ho a strčíš jí ho do pusy, aby ti ho očistila. Oceňuju, že to nemusím dělat já.
"Pojď, čubičko, dělej to, co do teď", a sedáš si na kraj postele. Saju ti ty tvý boží koule, prstama ti krouzim po hrázi a kolem análku a vím, že za chvíli budeš. Nastříkáš mi to na obličej a užíváš si pohled, jak mi to kape na prsa. Bloncka pořád sedí na týpkovi a strašně mě závidí. Myslím, že subik to dostane ještě pěkně sežrat, že nevydržel s výstřikem dýl.
"Kouknu, jak vám jede bus", řekneš jim suše, když se zvednou z postele... Nic nejede, buď vemte tágo nebo tady ještě zůstaňte", proneseš směrem k návštěvě, když spolu vylezem ze sprchy. Blondýně teče mrdka po stehnech a jde se sprchovat, předtím jen konstatuje, že zůstanou. Sub sedí na kraji postele a mlčí.
"Proč nejdeš do sprchy s ní?", zeptám se ho.
"Nedovolila mě to, asi jsem to celý posral", je smutnej. Přijde mi ho líto, výjimečně teď sama ze sebe ten pocit nemám, ale moc dobře ho znám. Chvíli si povídáme, zjišťuju, že s ním buchta celkem zametá a ja jsem neskutečně ráda, že mám sice krutějšího Pána, ale o to víc umí odměnit a můžu si ho vážit 🖤
Blondýna přijde ze sprchy a já se jí zeptám, jestli můžu subika umýt. Když dostanu povolení , překvapenej týpek jde se mnou a nechá se aspoň chvíli rozmazlovat. Namydlím ho od hlavy k patě, masíruju ho, trošku se mu chci odvděčit za tu péči, co mi předtím dal a za to všechno, co ho ještě dneska čeká. Osuším ho ručníkem a při ty příležitosti zjistím, že mu stojí. Potěší mě to a vím, že i blondýna na něj nebude extra nasraná.
Když se vrátíme do pokoje, hrabete se v našich hračkách. Ty už máš na stojícím ocasu kroužek a mě podáš druhý pro subika. Ráda mu ho nasadím a trochu pomazlím.
"Lehněte si na záda, oba!", řekne blondýna. Kouknu na tebe, kývneš a chystáš provazy. Mě za levou a subika za pravou ruku přivážeš k posteli. Vzrušuje mě to, nejen že jsem uvázaná, ale celá tahle situace plná očekávání.
"Vyber si, čubičko, bílej nebo fialovej?", ukážeš na dvě hračky.
"Podle toho, co s tím máš v plánu?", odpovídám otázkou. Plácnutí důtkama přes prsa mě vrátí do mojí role a odpovídám, že bílej. Tuším totiž, že to druhý dostane týpek a ten anální kolík pro něj bude přeci jen na začátek lepší.
Nespletla jsem se, když podáváš blondýně lahvičku s gelem, je mi jasný, co přijde. Já už v sobě bílyho mám a co týpek na fialovýho? Úplně v klidu s očima upřenýma na blondýnu roztáhl půlky a má ho tam. Jsem chtěla bejt ta hodná a ve finále ještě bude kolík na týpka málo, je zvyklej asi na všechno možný...
Olízneš mi bradavku a připevníš svorku, druhou podáš blondýně a ta udělá svoji hračce to samý. Zajímavý sledovat tohle divadlo z blízka a cítit subikovu ruku na mojí. Vnímám ale hlavně tebe a tvoje vzrušení, který se přenáší na mě skrz tvý činy a pohledy...
"Můžu pomazlit subíka, prosím?", zeptám se tě.
"Musíš, čubičko", odpovíš mi s úsměvem, když na mě instaluješ svý oblíbený kolíčky. Na břicho, stehna a ve chvíli, kdy pohladim týpka po tváři a zkousnu mu jemně spodní ret, tak dáš poslední kolíček na pysk a prsty mi zmáčkneš poštěváček.
Blondýna se s tím nepáře, týpek už má tak 10 kolíčků na koulích a poslední mu dá na volnou bradavku. Ty jsi mi ji nechal volnou, aby ji kdokoliv mohl mazlit. Ses na mě dneska nějakej hodnej... :-)
Díváte se s blondýnou na vaše přivázaný a okolíčkovaný hračky, který se spolu mazlí a všem se to líbí. Plácneš ji tvrdě po zadku, není na to zvyklá a moc se jí to nelíbí, o to víc to vzrušuje tebe.
"Vem si mě do pusy", řekneš ji rázně a ona bez keců poslechne. "Lízej mi ty koule, snad jsi viděla, jak to mám rád, ne?", poučuješ ji. Mezitím mě začneš plácat dutkama přes kolíčky, když se trefíš a odletí, tak mi tu kůži něžně pohladíš. Občas plácneš i subíka, ale to spíš jen pro radost, než že bys z toho něco měl. Ale my dvě hračky si to užíváme, škoda, že jsem přivázaná a nemůžu na něj naskočit.
"Věnuj se svýmu subikovi, než mi postříká čubičku, jo?", řekneš, když ji párkrát přidusíš svým ocasem a vidíš, že potřebuje pauzu. Kolíčky jsou ze mě pryč a ty mě dál plácáš, občas přitlačíš až zakňourám, sem tam rána přes obličej, ale hlavně mi trápíš prsa a kundičku. Prstem zkontroluješ mokro a pobaveně dáš ochutnat blondýně, která kolíčky ze subika sundavá cvrnkáním prstů... A teď se nastav. Subík nečeká takovej zájem a je potěšen, když mu začnu olizovat ocas. svůj zadek našpulím směrem v blondýně a slyším, jak ji říkáš:
"na co jako čekáš?" a ona mě začne poslušně lízat. Nastavíš si ji tak, abys do ní mohl vrazit svůj boží ocas. Nevidím to, ale vzhledem k tomu, jak kňučí, typuju, že ji morduješ anál.
Nasednu na subika a pomalu ho šukám, jemně ho koušu a občas dám facku. Líbí se mu to a mě taky. Hraju si se svorkou na jeho bradavce, na chvíli si vezmu do ruky důtky a švihám ho po hrudníku a nohách. Občas švihnu i blondýnu, jakože omylem, to se jí nelíbí a mě to děsně baví.
"čubička si zaslouží mokráč", slyším, když ti blondýna olizuje ocas, co jsi z ní zrovna vytáhnul. Leháš si na záda, vedle uvázanýho subíka a já zády k tobě. Týpek může jenom koukat a blondýna si lehá pod nás, aby ti mohla lízat koule a já abych jí pokropila ksicht svou šťávou. Jak ráda to udělám... Po chvíli šukání tvým naběhlým pérem, pár tvrdých přírazech a občasným přejetím jazyku blondýny přes můj poštěváček se začnu svíjet v křeči. Za hlasitého doprovodu začínám stříkat na tvé péro, břicho a obličej té coury co leží pod námi a nastavuje pusu. Mokro je úplně všude a schytal to i subík který leží opodál. "A teď nás oba očistíte pěkně do sucha" přikážeš rázně oboum a ti hned začnou konat. Ležím zády na tobě ,kundu mokrou ,tvý ruce mi dráždí bradavky , subík s blonckou mají hlavy zabořené mezi našimi stehny a důkladně nás střídavě olizují a čistí od šťávy . Je to boží pocit ,který si zaslouženě užíváme. Po chvíli odpočinku jdeš namíchát drinky a večer může pokračovat ve stejném duchu jako do teď...