Tři v jednom

24 de abr. de 2023 · 4.457 visualizações Afrodite666

Koncert probíhá naprosto skvěle. Sedím v divadle, poslouchám orchestr ve spojení se skladbami od mých oblíbených AC/DC.
Přijdu si tu trošku nepatřičně. Už jen proto, že jsem tu jako jediná sama. Ostatní přišli v párech, či dokonce ve skupinách. Navíc ostatní přišli v manžestrácích, teplákách, v obyčejných trikách a někteří muži dokonce nesundali ani kšiltovku ze svých hlav. Jak pobuřující outfit pro divadlo Hybernia a orchestriální vystoupení.
Já zvolila černé šaty bez výstřihu nad kolena, ale jejich usedlost rozbila rudou rtěnkou, rozpuštěnou blond hřívou, síťovanými punčochami s podvazky a vysokýma černýma kozačkama. Přijdu si tu jako pěst na oko, ale to je svým způsobem to, co miluju. Pobuřuji, poutám pozornost a užívám si ten moment. Užívám si jak obdivné, tak znechucené pohledy. Některé dámy si neodpouští jízlivé poznámky a pánové svým ženám okamžitě přitakávají. Aby ne, vždyť by museli žít o chlebu, vodě a hoňce nad nedosažitelnými ženami.
V ruce mi neustále vibruje telefon. Jsem totiž domluvena s Hefarem na schůzce ihned po koncertě a on se evidentně nemůže dočkat.
Po skončení koncertu pro mne přijíždí taxikář. Hmmm, vypadá skoro jako ten můj chlap, kterej na mě čeká doma v monterkách na sedačce a jako každý večer, podřimuje u krátkých videí, notebooku, nebo seriálů na Netflixu. Vlastně ten taxikář vypadá úplně identicky, jen je hezky upravený, voňavý, ostříhaný a oholený. Na sobě má tmavě modré jeany, tričko s dlouhým rukávem a límečkem a na předním sedadle si všímám ledabyle pohozeného elegantního svetru, který sundal nejspíše proto, že mu bylo teplo z toho, jak vytápěl auto kvůli mému pohodlí. Takhle oblečení muži mi vždy imponují a taxikář to nejspíš tuší.
Beze slova mne odveze k mému autu, které je zaparkované o pár kilometrů dál, otevře mi dveře a podá pomocnou ruku k výstupu z vozidla. V jeho očích vidím tisíc čertů, takže mi to nedá a přivinu se k němu. Voní nádherně. Na otázku co jsem dlužna odpovídá, že nic, protože krásné ženy vozí zdarma a rád, tak mu alespoň na revanš vtisknu polibek na tvář, rukou zajedu do rozkroku a odcházím ke svému autu.
Další instrukcí od Hefara je 22:30, náplavka na Mělníku. Pomalu se tedy začínám přesouvat z Prahy na Mělník a kundička mě začíná dost příjemně svrbět.
Dorážím na smluvené místo k molu a on už tam je.
Před sebou vidím zaparkované auto. Opět to, které vlastnil taxikář a teď mi dochází, že to samé má i ten můj doma. Jaká náhoda!!!
Je to naše první schůzka a chvíli zůstávám sedět v autě a pozoruji ho. On se dívá na mě. Asi po půl minutě upřených pohledů otevře dveře svého automobilu a vystupuje. Hmmm, mám dneska kliku!!! Zase vysokej, udělanej chlap s mužnými rysy, na sobě má královsky modrou saténovou košili a černé úzké kalhoty. Na nohou černé polobotky...a....v ruce péro! Tyvole von na mě normálně čumí a honí si péro! Tak jo Afrodito, tohle je zatraceně sexy. Hefares na mě ukáže prstem a nekompromisně mi gestem nakáže, abych šla za ním. Neváhám. Vystupuju a v kundě už mi regulérně horce cuká. Chci v sobě to péro. Ale tvářím se neutrálně, až arogantně přezíravě. Jemu je ovšem můj výraz naprosto jedno. Ukáže rukou otočku a když mi hned nedojde co mám udělat, udělá to za mě sám. Čapne mě za boky, otočí mě, předkloní a tlakem strčí na kapotu mého auta, kde se sotva stihnu chytit tak, abych ji nepolíbila. Nohou zajede mezi mé nohy a roztáhne je. V ruce stále svírá péro, který směřuje naprosto jistě k mé vyšpulené, tekoucí kundě. Stále se vše odehrává beze slova a o to víc se mi to líbí. Už cítím teplo jeho žaludu na vstupu do kundičky a i když mě drží pevně za boky, štětkovsky se na něj narazím. Hmmmm, cizí, horkej, pulsující a velkej čůrák ve mě. Naprosto dokonalý spojení. Hefara to trochu vyvedlo z míry a chytá mě pevně za prdel, trochu vztekle zasupí a vráží ho do mě až po koule. Je mi úplně jedno, že nás někdo může vidět a slyšet a sténám slastí jako čubička. Chci víc, chci, aby mi tu kundičku úplně rozmrdal a vycákal. Chytá mě za vlasy a škubnutím mě prohýbá tak, že mám zadek a kundu naprosto vyšpulený směrem k němu, hlavu v záklonu a nemůžu se hýbat. Začíná v přirážení zrychlovat a já cítím, jak mi po stehnech teče moje šťáva. Určitě to cítí i na kolech, kterýma o mě při každým dorazu plácá a tím dráždí můj klitoris. Nemůžu se udržet na nohou, ale on má sílu a zvládá to za mě. Napichuje si mě naprosto šíleně a zběsile. U toho mě pevně drží a občas uhodí obrovskou dlaní přes zadek. Křičím naprosto nekontrolovaně a užívám si ten pocit, že se mě zmocnil cizí chlap. Cítím, že začíná ztrácet kontrolu a slyším jeho zrychlenej dech, sténání a nakonec výkřik zakončený jedním opravdu tvrdým přiražením. Kundu mi zalévá pocit horkosti a plnosti a vím, že se právě udělal. Beze slova mi stáhne šaty zpět přes zadek, zandá péro do kalhot, zapne zip a knoflík, mrkne na mě, sedá do auta a odjíždí. Já stále opřená o kapotu, horká mrdka mi vytéká z kundičky na stehna a nechápu, co se to právě stalo. Vím jediný, bylo to dokonalý. Tyhle zážitky miluju!! Sedám do auta a vyrážím. Za rohem vidím povědomý auto. Zas to samý, ale za volantem tentokrát nesedí ani taxikář, ani Hefares...ale ten můj v monterkách. "Čau, nedáme párek v rohlíku na Benzině?"

Apelido
Região
bujak0064 bujak0064
Slovakia
Milovnik_33 Milovnik_33
Czech Republic Středočeský kraj
lentakke lentakke
Slovakia Košický kraj
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
Milovnik12345 Milovnik12345
Czech Republic
barb_20 barb_20
Czech Republic Hlavní město Praha
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
c-m c-m
Czech Republic
Lotr63 Lotr63
Czech Republic Středočeský kraj
pioneer86 pioneer86
Czech Republic Ústecký kraj
divoch0905 divoch0905
Czech Republic Plzeňský kraj
simak44 simak44
Czech Republic Ústecký kraj
Onlycock0903 Onlycock0903
Czech Republic
Trdlo_12 Trdlo_12
Czech Republic Pardubický kraj
manwholikesex manwholikesex
Czech Republic Ústecký kraj
johnymoo johnymoo
Slovakia
Vlado-081 Vlado-081
Czech Republic
Tolerantnipritel Tolerantnipritel
Czech Republic Hlavní město Praha
maximinus maximinus
Slovakia Bratislavský kraj
xces xces
Czech Republic Ústecký kraj
Zdenek08 Zdenek08
Czech Republic Vysočina
1class 1class
Czech Republic Zlínský kraj
rakoXXL rakoXXL
Slovakia
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
petrn petrn
Czech Republic Hlavní město Praha
ojhc ojhc
Slovakia Košický kraj
Stydlin76 Stydlin76
Czech Republic Jihočeský kraj
subjulie subjulie
Czech Republic
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
stormgatan stormgatan
Czech Republic Jihomoravský kraj
Daddy_a_Girl Daddy_a_Girl
Czech Republic
vonavej vonavej
Czech Republic Hlavní město Praha
CIM22 CIM22
Czech Republic Moravskoslezský kraj
WantedBBW WantedBBW
Slovakia Bratislavský kraj
Tutotuten Tutotuten
Czech Republic
Manuuu Manuuu
Czech Republic Plzeňský kraj
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj