Výlet do neznáma s neznámým VI.

10 de mai. de 2023 · 1.105 visualizações staleverim

Ze strnulé polohy, kdy jsme oba vnímali své vlastní pocity, uspokojení a naplnění, že KONEČNĚ víme, jak skvěle do sebe zapadneme, mně probral tichým hlasem: „Tak rozjedeme jízdu do neznáma?".
Procitla jsem skoro okamžitě s vědomým úplného naplnění a souhlasně mu pokynula propnutím boků vzhůru.
Přirazil.
Tvrdě.
A znovu.
Přidržujíc se jeho ramen jsem se prachsprostě nechala tvrdě šukat a líbilo se mi ho mít v sobě.
Moc.
Ale i to zběsilé bušení do útrob mého nitra mi nebylo zkrátka dost.
Vycítil, že asi nehraje na tu správnou notu a a povytaženým obočím poslal tichou otázku „Co bys chtěla?. Vysoukala jsem se z naší změti těl, položila ho na záda a s rukama držíc se sloupku postele mu usedla na obličej. Chtěla jsem znovu cítit jeho jazyk na právě rozdrážděném okolí mých dírek.
Nebránil se, právě naopak přitáhl mně za stehna ještě těsněji ke svému obličeji a rozhral hru jazyka, rtů - bylo velmi znatelné jeho chtění zapojit se do právě rozehrané mé části hry.
Dychtivě sál poštěvák i s pysky, lízal mně se zběsilou touhou nenechat uniknout jedinou kapku šťávy, která po celodenním dráždění chtěla ven. Zkusmo několikrát zajel jazykem i k zadní dírce.
Páni!
Vím, že to byla jen oťukávačka, co všechno mu dovolím a kam až ho pustím, ale tohle mělo být v mě režii.
Pustila jsem se sloupků a k jeho nelibosti opustila i jeho obličej.
„Proč?", nepopírám, že jsem podobnou otázku nečekala, takže odpověď jsem měla hned vzápětí připravenou a zastřeným hlasem plným chtíče odpověděla: „Protože to JÁ si chci hrát. Ty mně dráždíš celý den a přivádíš k šílenství. Věřila jsem Ti celou dobu, teď chci důvěru já."
Spokojen s touto odpovědi mi pokyne rukama „Jsem jen Tvůj, pojď si hrát."
Jenže, po všem tom rozruchu mi jaksi vyschlo v hrdle. „Dala bych si sklenku vína." Plácnutím do čela se odebírá z místnosti pryč tak, aby vzápětí byl zpět s vychlazeným proseccem.
Při ťuknutím sklenek paša směrem ode mne otázka, jestli si potkáme i jmény nebo jen částmi těla.
„Chtěla's do neznáma s neznámým?" odpověď jednoznačná a naprosto v pořádku.
Pokládám se tedy na záda a prosím, aby na mne nalehl. Na obrácenou 69. Povytažením obočí mi naznačuje, že to není úplně jeho komfortní poloha, ale nebrání se. Hurá, jedna část plánu za námi.
Chci mu dát pocit, že má pusa je plně přístupná jeho dovádění. Že ji chci mít plnou.
Plán vychází skvěle, hraju si jazykem, lehkým okusováním ho doprovázím a chvíli se nechávám jen šukat do pusy. I když se ze začátku na tuto polohu netvářil, potřebuju, aby se uvolnil. Chci pokročit k další části mého plánu.
V tu chvíli se do hrátek zapojuje i on sám, drapne mně pod zadkem, pevně, abych se nemohla hnout. Nevadí mi to. Jelikož se právě teď cítím lehce zanedbána a tak přirazím boky k jeho obličeji. Užívám si hru jeho rtů a jazyka. Líbí se mi, jak si mne vychutnává.
Moje ruce v tu samou chvíli si přidržují jeho u mého obličeje za zadek. A lehce nasliněný prst míří ke svému cíli.
Ve chvíli kdy poznal, co mám v plánu.
Přichází jeho druhý sten.