Tanec v daždi 2/2

29 de jul. de 2023 · 1.010 visualizações Tessa71

Marcela, ako jediná vydatá pani z celej našej partie dievčat, už pôsobí len v pozícii porotkyne. Je verná, svojho muža miluje, a nechce ho podvádzať. No o erotické zážitky s ním, a občas s nejakou priateľkou, rozhodne núdzu nemá. Porozprávala o tom, ako sme skúšali vibrátory vo vírivke. Také erotické hračky majú niečo do seba, ale predsa len, naživo je to niečo celkom iné. Raz som to s ňou skúšala aj ja, vyskúšala som s ňou niekoľko modelov. Nie, Marcela nie je bisexuálka. Jej manžel totiž obchoduje s erotickými pomôckami a vždy jej donesie niekoľko noviniek. Potom zavolá kamarátky, ktoré sa obvykle hanbia a prídem väčšinou len ja. Užívame si v jej vírivke, ktorú si nikdy nenecháme ujsť, a skúšame, čo ktorá hračka dokáže. Na to nepotrebujeme byť lesbičky, aj keď proti nim vôbec nič nemáme. Jednoducho sa bavíme tým, čo máme k dispozícii a užívame si to. Nie som hanblivá a Marcela už vôbec nie. Niektoré veci si človek nemôže odskúšať sám a preto si pomáhame na striedačku. Tak sme spoločne popísali, ako sme testovali vibrátor s otáčavou hlavičkou a s výčnelkom na klitoris, ako sme testovali vibrátor na prst, ktorý je možné ponoriť do vody a ďalšie vymoženosti erotického priemyslu. Popisovanie tohto testovania nás vzrušilo natoľko, že sa Marcela zdvihla a išla po jednu takú hračku, aby ju doniesla. Doniesla aj zopár prezervatívov a postupne sme tú hračku vyskúšali všetky. Samozrejme vždy sme sa vystriedali na tej, ktorá to práve testovala. Najviac to preživala hanblivá Marta. Takéto veci nie celkom schvaľovala a tak váhala. Mala v sebe však dosť čokolády z čokoládovej fontány a tiež červeného vína, tak sa až tak nebránila. Ľahla si na matrac a keď pocítila vibrovanie na svojom klitorise a Marcela jej strčila otáčavú hlavičku vibrátora asi 5 cm dovnútra a spustila poriadne vibrovanie, Marta zvýskla a dožadovala sa pokračovania do orgazmu. Sisa si užila tiež a aj Marcela. Marcele sme masírovali aj prsia telovým mliekom, pretože má suchú pokožku a nádherne plné prsia s krásnymi výraznými bradavkami. Je na ne hrdá aj citlivá. Premasírovala som jej prsia, kým ju Marta so Sisou obšťastňovali tam dole. Marcela sa zvíjala rozkošou a vzpínala ako luk pri orgazme. Napokon sa dievčatá vystriedali aj na mne. Ten erotický zázrak som už v sebe mala, ale prečo si odriekať? Zažila som skvelý orgazmus, bolo to nádherné. Vibrácie vo vnútri ma posunuli takmer k nebu, výčnelok, ktorý mi vibroval a jemne šteklil klitoris zabezpečil, že môj orgazmus rozhodne nebol tichým vyvrcholením. Všetky sme unavené od testovania dopili a dojedli, čo sme mali k dispozícii. Aj čokoláda z fontány sa minula a tak Marcela ohlásila nový bod večerného programu – tanec za mesačného svitu!
Zhodili sme pyžamá, nočné košieľky a iné spodné prádlo, ktoré boli jediným prípustným oblečením na pyžamovej párty a nahé sme vybehli do letnej noci. Bol spln. Veď tak bolo aj stretnutie naplánované, za mesačného splnu, v lete, keď je dostatočne teplo. Pred chatou máme plochu jemne zarastenú trávou, ktorú sme si predtým skontrolovali, aby sa nikomu nič nestalo a tam sme si nahé zatancovali v mesačnom svite. Bol to krásny a oslobodzujúci pocit. Všetky sme sa cítili ako bohyne sexu! Po tanci sme sa vrátili do chaty.
Nasledovalo celonočné pozeranie erotických filmov. Marte sa podarilo zohnať Emmanuellu. My, čo sme sa neprejedli, sme usrkávali víno. Po takýchto večierkoch sme museli vždy držať niekoľkotýždňovú diétu, ale aj tak stáli za to. Nakoniec sme zaspali a spali sme až do rána.
Skoro ráno, niekedy okolo pol šiestej, nás zobudila letná búrka. Pozerali sme von oknami a Marcela dostala nápad. „Poďme sa osprchovať letným dažďom!“ Nápad bol okamžite prijatý, tak sme opäť nahé vybehli pred chatu a už len v daždi, sme skákali v mokrej tráve. Bolo to skvelé. Dažďové kvapky boli všade, v diaľke sa zjavila jemná dúha ktorá silnela vplyvom vychádzajúceho slnka. Dievčatá vbehli do chaty. Náhle som začula známy hlas, ktorý volal: „Tessa! Tessa!“ Otočila som sa k lesu, odkiaľ som hlas počula a nemohla som uveriť tomu, čo tam vidím. Richard! On tam stál a videl nás tancovať nahé v daždi! To dievčatám nemôžem povedať, lebo by mi neverili, že som ho nepriviedla.
Zavolala som na Marcelu, že idem pohľadať nejaké huby, vybehla som v gumených čižmách a v pršiplášti na nahom tele von z chaty, aby ma ostatné dievčatá nevideli a nevyľakali sa. Vošla som do lesa, prešla som pár metrov ku lesnej ceste, na ktorej som už zbadala stáť Richardovo auto.
- „Čo tu robíš? Ako si ma tu našiel? Odkedy si tu?“ - zahrnula som ho otázkami.
- „Prepáč, Tessa, musel som ťa vidieť a hovoriť s tebou. Išiel som k tebe domov a videl som ťa autom odchádzať. Už som ťa nestihol zadržať, tak som ťa sledoval. Netušil som, že sa chystáš na výlet. Nechal by som to na pondelok. Ale asi by som si nezapamätal, kde si a musím ti povedať niečo dôležité a dosť súrne.“ - vysvetľoval Richard.

Díval sa na mňa pritom vyjavene. Uvedomila som si, že som nahá v priehľadnom žltom pršiplášti s ružovými gumenými čižmami na nohách. Skrátka filmová hviezda! No on sa zjavne opájal pohľadom na mňa. Podišla som k nemu. Objal ma a nežne ma pobozkal na ústa. Potom znovu a opäť znovu. Nemohla som si pomôcť. Ovládli ma city a silné vzrušenie z toho, čo som cítila, keď som sa pritisla na jeho telo.
- „Počkaj chvíľku, musím s tebou hovoriť, teraz ….“ - nedopovedal. Vybral z prednej časti auta poskladanú deku a položil ju na prednú kapotu auta. Sadla som si na to.
- „Tak a teraz ma chvíľu počúvaj!“ - požiadal Richard.
No nemohla som si pomôcť. Spustila som pršiplášť a ostala som pred ním nahá posediačky na aute. Dlane som mu položila na hruď a začala som mu rozopínať gombíky na košeli.
- „Teraz nie, Tessa. Chvíľu ma počúvaj.“ - žiadal, no nepochodil.

Rozopla som mu celú košeľu, potom aj nohavice. Už sa neovládal a neodporoval. Bol veľmi vzrušený. Začal ma hladiť veľkými mäsitými dlaňami po celom tele, hladil mi prsia, ramená, chrbát, objal ma a bozkával. Pohladila som ho po ramenách, po vlasoch, hladila som mu šiju, potom som mu jemne škrabkala šiju a miesto, kde začínajú vlasy. Poznala som dobre jeho miesta, ktoré pri dráždení okamžite spôsobia jeho prudkú erekciu. Oprel ma na chrbát a zobral si ma. Bolo to krásne milovanie. Nádherný mokrý čerstvý vzduch, nado mnou koruny stromov, cez ne presvitalo prebúdzajúce sa slnko. V sebe som cítila muža, ktorého som práve naozaj milovala. Hladil ma, miloval, rozmaznával, pokúšal ma, neskutočne ma dráždil už len tým, že to bol práve on. Drsnou plochou jeho palca na ruke ma jemne hladil na klitorise a spôsoboval mi šialenú extázu. Potom do mňa vnikol trochu rýchlo a trochu drsne, ale bola som neskutočne vzrušená a vlhká, takže mi to nevadilo. Rytmicky prirážal, zdvihol si moje nohy a položil si ich na plecia. Rukami ma držal za boky a ďalej prirážal. Začal sa vrtieť v bokoch trošku na boky a spôsoboval mi tým neuveriteľnú slasť. Vedel, ako to milujem. Chytil mi nohy a držal za členky nahor a do úzkej štrbinky mi ho napchal úplne nadoraz. Tlačil sa do mňa a šúchal sa o mňa. Šialené. Nevládala som ani vzlykať od vzrušenia, ledva som chytala dych. Nakoniec mi pustil nohy a skôr, než sme definitívne spolu vyvrcholili ma chytil za bradavky. Medzi ukazovákom a palcom stisol naraz každú z nich, oboma rukami ich trošku miesil medzi prstami a skúšal ich pružnosť aj pevnosť až do samotného orgazmu. Vtedy mi ich silnejšie štipol a držal. Keď sme skončili, ostala som v jeho náruči, oprela som sa o neho a hladila som mu prstami zarastenú hruď. Náhle sa ozval zastretým hlasom.

- „Tessa, zlatko moje, musím odísť. Nadlho. Ďaleko. Pracovne.“
Nechápala som zmysel jeho slov. Cítila som náhle chlad a koniec niečoho životne dôležitého. Jeho hlas znel akoby zdiaľky. Akoby mu ani nepatril. Ani som si nebola istá, či počujem to, čo povedal.
Nakoniec som sa zmohla na otázku.
- „Prečo?“
- „Na pracovnú stáž.“ - odpovedal.
- „Dokedy?“
- „Asi na pol roka. Zatiaľ. Ešte neviem.“ - odpovedal potichu.
- „Takže to je koniec.“ Povedala som.
- „Nemusí to tak byť. Neviem.“ - odpovedal. „Ak ma počkáš, kým sa vrátim….“ - nedopovedal.
Vstala som z kapoty auta, postavila som sa na zem. Rýchlo som na seba natiahla priehľadný pršiplášť, akoby to bol plášť, ktorý mohol všetko zakryť.
- „Mal si mi to povedať predtým...“ - zašomrala som.
- „Veď vieš, že som chcel.“ - odpovedal. „Na Vianoce prídem, ozvem sa ti.“ - dopovedal.
- „Nemusíš, nenútim ťa k sľubom. Neverím na vzťahy na diaľku.“ - povedala som.
- „Viem, že nie, ale sľubujem ti to, vrátim sa, láska moja!“ - povedal, no jeho hlas mi pripadal akoby sa ozýval z veľkej diaľky. Už som nemala chuť ho počúvať.
- „Zbohom, maj sa krásne!“ - povedala som potichu, ledva som zdržiavala slzy. Cítila som sa stŕpnuto a ponížene, ochromená prekvapením. Bolelo to kdesi hlboko vnútri. Vrátila som sa do chaty a nechcela som ho už viac vidieť.