Otrok na swingers párty ?

30 de ago. de 2023 · 4.625 visualização Sucubis

Pokaždé, když se v klubu opiju, chytne mě moje dominantní já. To zanedbávané já, které už snad půl roku nebylo v BDSM klubu a nikoho nevzalo bičem ani důtkami.
Vážně mi to hrozně chybí.

Tak se po noci, kdy jsem nemohla usnout k ránu vyloupl nápad.
Dám si inzerát na amatérech a najdu si nějakýho otroka na hraní do klubu.
A jaká by to byla zábava .....

Swingers klub není klub určený otrokům. Asi by tam nikdo nečekal, že uvidí nahatého chlapa s obojkem na krku. Ok, jsem ochotná mu ponechat spodní prádlo. Mám benevolentní náladu.
Ale ani oblečení nedokáže snížit ten pocit totálního ponížení před ostatními samci a samičkami, kterého by se mu ode mě dostalo.

A text inzerátu ?
Hledám otroka na ponižování v swingers klubu o víkendu v Praze.
Tvůj úkol bude dělat mi podnožku a nebo židli. Když na mě sáhneš, dostaneš facku. Budeš můj nosič nápojů a jídla, držák na popelník.
Jestli se ke mně přidáš na parketu a opovážíš se se mnou tancovat, bude tě čekat test.
Pokus o dotýkání se mě v bazénu ti vyslouží útok na tvé genitálie formou drcení a kroucení bez možnosti vydat jediný zvuk.
V případě, že se budu oddávat sexuálním hrátkám, tvůj úkol bude stát čelem ke zdi s rukami za zády. Když budeš osloven, uděláš co to řeknu a zase se vrátíš ke zdi. Nečekej, že po tobě budu chtít, aby jsi se přidal.
V případě, že budu mít vážně dobrou náladu a doneseš si nějaké hračky, je konci večera tě odměním jejich použitím. Povolené hračky jsou ty, které ti způsobí bolest, ale sexuálně ti neuleví. Bič, důtky, rákoska, skřipce, klec na výbavu a podobné.
Mezi tvé tresty bude patřit: slovní útoky, zesměšňování, občas si kopnu, facky, drápání, škubání za vlasy, někdy si dupnu na nohu nebo ruku, drcení koulí.

Ale je to jen takový nápad, sen když nemohu spát. Copak bych měla šanci k tomu někoho najít? Dokázala bych takový inzerát vyvěsit ?