Sex,prachy a ruže Druhá časť

8 de set. de 2023 · 891 visualizações clovekcloveci

Petra prehltla na prázdno. Držala vlastný dotazník. Čísla, ktoré pravdepodobne nadhodnocovala sa teraz obrátili proti nej. Muž s čiernou maskou diabla jej podal list.

Milá Petra som škodoradostne rád, že ste sa dostala až sem. Podmienka tejto izby je vyzliecť sa donaha a nechať sa zviazať a zbičovať podľa čísiel, ktoré ste si sama určila, ak popri tom dosiahnete orgazmus, tri ruže vás neminú.

Otočila sa mužovi chrbtom a kamere tvárou. Pomaly zhodila jedno ramienko a potom druhé. Červené dlhé šaty sa zosunuli ladne na zem. Úplne nahá ostala stáť na obdiv neznámeho voayera. Pritisla sa chrbtom o kríž a zodvihla provokatívne ruky.
Muž s desivou maskou a chlpatými rukami pristúpil a bez váhania priviazal všetky končatiny čiernym lanom. Chladnú kovovú reťaz preplietol okolo rúk a pomedzi prsia. Pokračoval okolo pásu a medzi nohy. Posuvný vešiak na šaty teraz poslúžil ako vešiak na bičíky a plácačky. Muž ho pritiahol pred poviazanú vlhkú ženu. Nechal ju chvíľu kochať sa na všetky tie nástroje slasti a potom jej nasadil škrabošku na oči. Reťaz ju príjemne chladila, ale vo vnútri to vrelo.
Muž prešiel od najľahších bičov cez plácačky, až po štipľavé prúty, ktoré Petre zanechali poriadne červené pásy na stehnách. Vydržala všetko, ale zavýsknutiu sa neubránila. Muž ju začal jemne hladiť, pritisol sa tesne ku nej, aby cítila jeho dych.
Rukami jemne prešiel po prsiach až dole medzi stehná a začal dráždiť mokrý pošteváček. Druhou rukou vzal ľahký strapatý bič a plieskal ju striedavo po brušku, prsiach a stehnách. Vzdychala čoraz silnejšie.
Všimol som si, že muž použil omnoho slabšie rany než ona napísala do dotazníku, no nevadilo mi to. Cieľom bolo zistiť jej odvahu a zároveň zodpovednosť za svoje činy. Nielenže prekonala vlastný strach, dokonca si niektoré údery aj vychutnala. Rozplýval som sa nad Petrou a zároveň nad výhrou. Napísal som Romanovi.
"Stofka je moja."
"Zdvojnásobujem stávku. Dvesto tisíc, že premení ruže na peniaze a už ju viac neuvidíš. Na druhé poschodie sa nedostane."
"Stávka prijatá."

Muž jej stiahol škrabošku a rozviazal končatiny. Dal jej dve ruže a kartu do ďalšej miestnosti. Petra vybehla z miestnosti a zamierila do svojej izby. Do kamier sa ani raz nepozrela. Skočila na posteľ a rukami zamierila medzi nohy.

Okolo druhej hodiny dostala chuť na kávu. Otvorila dvere do reštaurácie a na prostrednom stole mladík klátil servírku odzadu. Ťahal ju za vlasy a šukal ako zmyslov zbavený. Tá sa mu ale vyšmykla a obrátila sa. Ležala na stole a nohy roztvorila do širokého Vé. "Pridaj, trhaj ma!" Mladík ho do nej znovu zasunul a servírka ho nechtami poriadne poškriabala po hrudi. Chytila mu ruku a priložila si ju na krk. "Zmačkni!" Petra sa voľným krokom vydala k baru a pritom sledovala mladíkov zadok.
"Nenechajte sa rušiť ja si len spravím kávu."
"Počul si, neprestávaj!" Zahlásila servírka. "Pridaj a zmačkni!"
Petra si spravila preso a posadila sa za stôl, na ktorom mladík bojoval o svoju česť a rešpekt. Šálku však nepoložila a stále ju držala v rukách. Zbadala servírkine modré oči a uvedomila si, že mladík na ňu nestačí.
"Chyť ma pod krk." Povedala servírka.
Petra vstala. Postavila sa za servírku s úsmevom od ucha k uchu. Mladík dostal druhý dych, ale modrooká drzaňa stále nedošla k vyvrcholeniu. Petra pritisla mladíkove ruky na jej krku a strelila jej facku. Druhú a tretiu. Mladík ucítil ako sa jej frnda zoviera. Vykmásala servírku za vlasy a strelila jej ďalšie facky. Mladíka zmáčala a ten sa konečne urobil na servírkinu čiernu sukňu. Káva tiekla nielen po podšálke, ale po celom stole. "Spravím ti novú." Usmiala sa servírka a zmizla za barom.
"Niektoré ženy to majú radi aj takto tvrdo." Mladík lapajúci po dychu sa necítil moc dobre, keď ho má niekto poučovať a obrátil reč na ňu. "Čo bolo v ďalších izbách? Prezraď!"
Petra nevedela, čo mu má povedať a tak radšej mlčala a usmievala sa.
"Idem do päťky. Mám osem ruží ale heslo stále neviem."
"Čo urobíš s peniazmi?"
"Neviem. Čo robia boháči s peniazmi?"
"Plánujú dekadentné orgie a charitu." Dodala Servírka a položila novú kávu pred Petru. "Len neviem čo je viac úpadkové, či tie orgie, alebo tá charita."
"A kde je Fontánka?" Petra odignorovala jej štipľavú poznámku.
"Tá chodí až večer. Je to sympoška že?"
"Áno a hlavne som s ňou stratila lesbické panenstvo."
Chvíľu ešte debatili, až sa Petra odhodlala do ďalšej izby.

Vošla dnu. Uprostred miestnosti bola vysoká barová stolička, stolík a na ňom list. Malá plastová fľaša s nápisom benzín, zapaľovač a fixka.
Milá Petra. Som nesmierne rád, že ste zvládla štvrtú izbu. Začínam veriť, že sa uvidíme na treťom poschodí. Úlohou je vybrať si z troch možností.

1) Fixkou napíšte heslo na opačnú stranu listu a ukážte ho do kamery. Sprístupní sa vám tak ďalšia
miestnosť.

2) U recepčného si môžete zameniť ruže za peniaze, ale potom musíte odísť a už nikdy sa tu neukázať.

3) Do sudu hoďte všetky svoje ruže, polejte ich benzínom a zapáľte. Sprístupní sa vám tak ďalšia
miestnosť aj bez hesla.
Nie je všetko zlato, čo sa blyští.

Petra sa oprela na barovej stoličke. Dlho nepremýšľala a utiekla do svojej izby. Ľahla si na posteľ a čítala pozvánku stále dokola, no heslo tam žiadne nevidela. Vzala osem ruží a s pozvánkou sa vrátila do izby číslo päť. Vrazila ruže do sudu a posadila sa na stoličku.
Absolútne netuším, čo sa jej teraz v hlave krúti, ale mám taký pocit, že som vyhral dvesto tisíc.
Petra si vôbec nežije na vysokej nohe. Od výplaty k výplate, z mesiaca na mesiac.
Postavila sa oproti kamere a nahlas povedala. "Ešte nikdy som nespálila 1600 euro." Vzala benzín a poliala ruže.
Zapálila pozvánku a hodila ju do sudu. Ten sa rozhorel vysokým plameňom. Z reproduktorov v rohoch miestnosti sa ozval zvuk prichádzajúceho hasičského auta. Zabrzdenie a do miestnosti vtrhli traja hasiči. Prvý uhasil plameň hasiacim prístrojom.
Druhý niesol na rukách mačičku a tretí mal v náručí dvadsať červených ruží. Všetci traja mali na sebe červené montérky na trakoch a pod nimi nič než holú kožu. Vyrysovaní hasiči posadili Petru na barovú stoličku. Z reproduktorov sa ozývala pesnička Toxic od Britney Spears a hasiči začali tancovať. Mačička skončila na Petriných kolenách.
Jeden z hasičov sa naklonil a ukázal na tráky. Petra neváhala a oba mu rozopla. Montérky padli k zemi a Petrina ruka brázdila hasičovi po hrudi. Behom pár minút sa okolo Petry točili traja nahí, vyrysovaní hasiči. Tri penisy hopsali do rytmu...

Dvadsať ruží v štyroch vázach teraz zdobí jej izbu. Osprchovala sa a umyla si začmudené vlasy. Okolo pol piatej sa vybrala do šiestej izby. Pod oknom sedel starý plešatý doktor." No poď, nech tu nie sme celú večnosť." Posunul Petre list, v ktorom stálo: - nechaj sa otestovať.
Miestnosť bola posiata malými, bledohnedými kachličkami. Uprostred miestnosti bol odtok, čo v nej budilo dojem, že je to celé jedna veľká sprcha. Doktor sa postavil a položil jej pod nohy plastovú nádobu. "Hoď sem moč." Vrátil sa za svoj stôl a pripravoval injekčnú striekačku. Petra zdesená a znechutená sa otočila smerom ku kamere, vyhrnula sukňu a čupla si nad nádobu. Po pravej strane ju nesmierne sralo gynekologické kreslo. Načúrala plnú a nechala ju na zemi. Ani sa jej nedotkla.
Doktor jej vzal krv a podal jej čipovú kartu do ďalšej miestnosti.
Petra znovu pozrela na nechutné kreslo.
"A ružu nedostanem?"
"Vypadám ako záhradník? Ale lízatko by som ti mohol dať. "

Sedel som pred monitorom a nečakal som, že by sa Petra zdržala v tejto miestnosti. Padla mi sánka keď sa Petra vrátila od dverí ku doktorovmu stolu. Zaprela sa a nechala na obdiv svoje prsia, ako to robia žiačky pred učiteľom, od ktorého chcú lepšiu známku. Potom mi to došlo. Petra v detstve nemala otca a teraz trpí nesprávnou voľbou partnera. Starší muži ju priťahujú, ale čo vidí na tom plešatom krpcovi?

"Ruží máš už dosť, nemyslíš?" Povedal MUDr. Špina a ukázal jej podobnú pozvánku ako dostala ona. Nasmeroval ju proti slnku aby prečítal skryté heslo. Dirty Daddy. Len si nemysli že máme rovnaké heslo.
Petra sa usmiala a uvedomila si, že to jej zhorelo v poslednej izbe.
"Idem do dvojky!" Vykríkla Petra v reštaurácii na znudenú dvojicu.
"Ako si zistila heslo? "
"Obetovala som ruže, aby som sa dostala do dvojky, ale ...." Zastavila sa a nedopovedala. Usúdila, že im neprezradí, ako sa dá zistiť heslo. "To chce oslavu. Šampanské alebo niečo tvrdšie? Viem spraviť aj koktejly."