Nečekaně rozuzlení (femdom)

2 de out. de 2023 · 2.159 visualizações Cubbak

Kdysi jsem tady vedl debatu s jednou slečnou. Jak jinak než sexuálně laděnou, ze mě vypadlo, že mám rád přísné dámy, co se rády baví na chlapech. Nějakou dobu bylo ticho... až mi blikla zpráva, že bude v pátek v jedné nejmenované kavárně. Sešli jsme se dali řeč a pomalu se loučili. Jenomže se všechno zvrtlo a skončili jsme u ní doma. Nalila mi skleničku vína a se slovy, že si musí odskočit, opustila obývák. Chvilku sjem ucucával víno, chvilku koukal do knihovny co má za knížky. Najednou zaklapaly podpatky a vstoupila mjhe kamarádka, která seděla v kavárně v jednoduchách letních šatech. Jenomže teď měla na sobě černé kozačky na jehlovém podpatku, tmavé silonky, koženou minisukni, rudou halenku a dlouhé černé lesklé rukavice. A v ruce bičík.  

"Ty nevíš, jak máš vypadat, když přijde dáma do místnosti? Poradím ti. Jdi do předsíně a zkus to znovu". Chvíli jsem nevěděl co si mám myslet, ale poslušně jsem se vrátil do předsíně, kde jsem si teprve teď všiml lístku s nápisem: oblečení odložit zde. Ten tam určuitě předtím nebyl. Svlékl jsem se, přičemž erekce mého ptáka jasně dávala najevo, že tohle se ho zajímá a chce to vidět z první ruky. Celá ta situace byla takpová, že už teď se mi z něj táhla slina vlhkosti. Nahý jsem znovu vstoupil do místnosti. 

"Tady se postav!" Ukázala bičíkem na místo přibližně uprostřed obýváku. Stoupl jsem si a automaticky zakryl erekci rukama. Jako u doktora. 
"Tak to by asi nešlo," pronesla. "Ty ruce dej pryč. Chci vidět jak ti ze mě stojí." Dal jsem ruce za záda. 

"Pojď blíž". S těmi slovy mi špičkou kozačky lehce kopla do koulí. Sykl jsem. "Ale ale... pán má rád dominantní dámy a nelíbí se mu kopání do koulí?" a znovu lehce kopla. Vstala, a začala mě obcházet. BIčíkem mi přejela po prsou, po tříslech... plesk! Rána přes ptáka mě spíš překvapila než zabolela. Dál pokračovala v obhlídce, přičemž mi občas přejela prsty sem tam po těle. Přitiskla se ke mě a kolenem v silonce mi přejela mezi nohama. Chvilku k tak dráždila žaluda. Nakonec se postavila přede mně: "Ukaž co to tady máš," s těmi slovy mi vzala do ruky koule a zmáčkla. 

Rukou v namaštěné rukavici si hrála s mými koulemi a ocasem, spíš se jen zlehka dotýkala, než aby ho honila. O to víc mučivě příjemný pocit to byl. Měl jsem pocit, že bych hned mohl stříkat, kdyby ho sevřela a párkrát přes něj posctivě přejela. Udělala to. O jednou míň než bylo třeba abych začal stříkat. "Ale ale... panáček by snad chtěl stříkat?" "Ano," hlesl jsem. Vzala ho znovu do ruky a pomaličku po něm přejížděla. Měl jsem pocit, že exploduju. "Ano, co?" zeptala se a znovu ho mě přivedla na hranu. "Chtěl bych stříkat." Přestala s honěním. Pár rychlých tahů na kraj orgasmu a dost. Kroutil jsem se a chtěl bych přirážet do ruky, jen abych už se udělal. "To bys to musel říct jinak." A zase na hranu. "Prosím Madam, chtěl bych stříkat!" "Ne!" a několikrát mě pleskla přes ptáka a koule rukou. "Stříkat budeš ať si to budu přát já! A ne, že si na něj budeš sahat! S těmi slovy mi za zády svázala ruce. Pták mi pulzoval, tepalo v něm, byl jsem vzrušený až na hranu. Klekla si přede mne a přiblížila tvář. Začala mi zblízka foukat na žalud. "Tomu já říkám blowjob (blow = foukat). Až budu chtít, budeš tak nadrženej, že mi bude stačit fouknout abys stříkal". 

Otočila se ke mě zády, vyhrnula sukni nad zadek a pomaličku sundavala kalhotky. Šnůrka tang zdráhavě opustila zářez mězi půlkami, nechala kalhotky dopadnout na zem. Vystoupila z nich, vzala je do ruky a přitiskla mi je na obličej. "Voním ti?" "Mmmhhmmm" zahuhlal jsem do nich. "Aport!" hodila je se smíchem přes místnost. Došel jsem pro ně a přinesl jí je. "Tak takhle by to nešlo. Takhle slušný čokl neaportuje". S těmi slovy mi podvázala koule provázkem, přičemž si dlouhý volný konec nechala v ruce. "A teď jako čoklík. Pěkne po čtyřech! Aport!" Zase hodila kalhotky přes místnost. Vyrazil jsem a už málem sebral ze země hubou ten titěrný kousek bílé krajky, když mě zsatavilo škubnutí za koule. Hrála si s provázkem, hecovala mě abych kalhotky sebral, jenže tah za koule mi to nedovoloval. Nakonec mi dovolila kalhotky sebrat a donést. Přidřepla ke mě, kalhotky mi víc strčila do pusy prstem a druhou rukou si chvilku hrála s mým tvrdým čůrákem. A znovu aport. A znovu tah za koule. Nakonec si je ode mne vzala. "Fuj! Tys je ale oslintal! Musím si vzít jiné!". Vstala volným koncem provázku mi svázala ruce a nohy. "Předtím tě ale ještě trošku potrápíme," zasmála se a začala mi lehce honit čuráka. Začínal sjem funět a blížit se orgasmu. V ptáku mi cukalo. Bylo jasné, že to vidí... a samozřejmě přestala, když už jsem skoro stříkal. A ještě jednou. A znovu. Dala ruce pryč. Pták mi pulsoval jako panici. "Počkej tady na mne, hned jsem zpátky. Nikam nechoď!" zasmála se a znovu mi strčila kalhotky do pusy a svalila mě na zem. Kam bych taky asi šel. Svázanej, s plnejma, podvázanejma koulema a kalhotkama v hubě. 

Netuším jak dlouho jsem tam ležel. A klapot podpatků prozradil, že se moje sladká mučitelka blíží. Zastavila se nade mnou, rozkročená. Kozačky, lem silonek, kalhotky. Pomalu mi přisedla na obličej. "Chtěl by sis líznout? Nene.. tentokrát ne! Zasmála se a zase vstala. Zaryla mi podpatek do bradavky. "Tohle se mi líbí. Jen trp. A nebo si to užíváš?" Něco jsem zahuhlal. "Aha.. ty vlastně nemůžeš mluvit... já zapomněla, že máš ve svý hubě moje krásný kalhotky." Vyndala mi je a sedla si na křeslo, pomaličku si sundala kozačky a nožky mi položila na tvář. "Voní ti moje nožičky? Tak je pěkně čichej... a pěkně mi je olízej" Vnímal jsem smesici potu, silonu a kůže kozaček... vlhké nožky byly v mojí hubě úžasné. Jednu nožku v hubě, druhou mi začala hladit po těle. Když mi vzala práka mezi chodidla a začala ho honit, měl jsem za to, že jsem v ráji. Sehnula se, odvázala mi provázek z koulí a spustila nožičkama hotovou symfonii. Sténal jsem blahem a byl jsem pořád na krajíčku.. ale ne... nechtěl jsem se udělat, protože mi to nedovolila. Jenomže jsem to prostě nedal. Stříkal jsem jak fontána na její nožičky, silonky, svoje břicho...

"Co to má znamenat? Jak to, že jsi se vystříkal bez mého svolení? To si tedy pěkně vypiješ... nebo spíš sežereš!" A nožkama mi začala roztírat sperma po těle. A pak mi zmáčenou silonku přiblížila k obličeji. "Olízat! Pěkně do čista!" Nechtělo se mi, ale dal jsem se do práce. Olizoval jsem tu postříkanou zapocenou silonku a ona nabírala nové a nové dávky z mého výstřiku a krmila mě. Dokavaď jsem všechno neměl v sobě. 

"Udělal jsi se bez dovolení." Konstaovala. "Měla bych tě potrestat." Rozvázala provázky, které mě doposud poutaly. "Tady se ohneš přes stůl a dostaneš pětadvacet! A budeše hezky počítat!" Udělal jsem jak přikázala. Vysázela mi na zadek deset rukou a pak patnáct bičíkem. Zarudlý zadek mě pálil... Cítil jsem, že mi ho olízla. Cítil jsem, že mi rozevřela půlky a cítil jsem... co to? Ona mi líže zadek? Sakra... to je tak příjemný... ještě...  najednou jsem cítil, že prst v černé lesklé rukavici vyměnil jazyk. Nez jsem stačil začít protestovat, chytla mě jednou rukou za, už zase tvrdnoucího ptáka, a prst druhé ruky zmizel v mém análu. "Tak se mi to líbí, takhle jsi moje poslušná čubka!" konstatovala a dál mi honila ptáka a šukala zadek prstem. Bylo to něco úžasnýho, nikdy jsem to nezažil, ale věděl jsem že tohle chci určitě ještě někdy. Už jsem zas měl výstřik na krajíčku, když mě přesadila do křesla, donutila mě široce rozevřít nohy a jako děvku mě šukala prstem, masírovala prostatu a prřitom si hrála s mým čurákem, který každou chcíli hrozil druhou explozí. Ta přišla hned po několik aoddáleních, kdy jsme opět vedli debatu na téma, že já bych se chtěl udělat a ona mi to zakazovala. Chuchvalce mrdky jí lítaly do obličeje a ona nepřestávala mnout můj žalud až jsem se kroutil. Měl jsem dost. Vyčerpaný a zpocený. Unavený, ale nadmíru udělaný. Potkat tuhle holku bylo něco parádního. 

Zvedla se a za chvilku přišla s miskou ledu. Nemilosrdně mi do ní strčila čuráka i s koulema, dokavaž z krále nebyla pomalu královna. Než jsem pak stihnul zaprotestovat, zacvakl zámeček na pásu cudnosti. 

Teď se obleč. A příště zkusíme něco jiného, ty děvko!" řekla, vyhrnula si sukni a stáhla kalhotky. Místo růžové kundy jsem koukal na ztopořeného ptáka.