Ako nafukovacia panna

3 de nov. de 2023 · 5.693 visualizações alenkanm

Na vysokej škole v prvom ročníku som si hľadala brigádu. Po asi týždni neúspešného hľadania som na menej známom portáli objavila malý inzerát, kde hľadali ženy pre zámožných mužov, ktorí obľubujú nezvyčajné intímne praktiky. Zo zvedavosti som na inzerát klikla a objavila som stránku s ponukami rôznej pozícii v intímnom priemysle. Finančné ohodnotenie bolo extrémne vysoké. Čo som si pri bežnej práci mohla zarobiť za týždne, tu by som mala za jeden večer. Nikdy som nebola moc hanblivá a rada skúšam nové veci, tak som im zo zvedavosti poslala svoju fotku a čakala či sa ozvú.

Na druhy deň som si v schránke našla mail, kde mi písali, že ich zaujala moja fotka a, že by sa so mnou radi stretli. Pozvanie som prijala a po obede ma vyzvyhol ich šofér. Odviezol ma do menšej kancelárie v centre mesta, kde ma čakala staršia milá pani, ktorá mi vysvetlila, ako to celé funguje. Oni vytvárajú databázu žien, pre mužov, ktorí majú nezvyčajné požiadavky. Po kratšom rozhovore mi pani podala list papiera, kde som mala za škrknúť moje preferencie a limity. Zaškrkla som klasický sex, oral, análny sex, zvazovanie, jemný výprask, sex bez kondómu (vedľa bola poznámka, že všetci zúčastnení musia predložiť aktuálny test na všetky prenosné choroby). Nezaškrkla som nahrávanie na video a iné tvrdšie praktiky, čo boli v ponuke. Pani si list prečítala a spýtala sa ma či by mi vadil výrazne starší pán, že dnes dostala požiadavku na slečnu mojej postavy a veku od stáleho klienta, ktorý je overený, že je seriózny a na prvú prácu by bol pre mňa ideálny. Má záujem o slečnu, ktorá by sa správala ako nafukovacia panna. Som v podstate dosť submisívna, takže táto práca by mi vyhovovala, tak som prikývla. Pani mi dala zálohu a základné inštrukcie. Mala som jej poslať výsledky testov a následne sme dohodli prvý termín.

V ten deň som bola dosť nervózna. Šofér mal prísť o siedmy večer, tak som si po výbornom obede dala dlhú vaňu. Vo vani som premýšľal, čo vlastne budem robiť ako nafukovacia panna, ako sa ma správať, ako to celé bude prebiehať. Ciel môjho zákazníka je asi mať ženské telo na hranie, ktoré môže ovládať a robiť si s ním, čo chce. Táto predstava ma príjemné vzrušila a už som sa začala tešiť na večer. Použila som peeling, aby som mala, čo možno najviac jemnú pokožku a samozrejme som sa oholila, aby som bola úplne hladučká. Spravila som si výraznejší make up a upravila vlasy.

V dohodnutý čas pre mňa prišiel šofér tento krát na dodávke z čoho som mala zvláštny pocit. Nasadla som k nemu dopredu a išli sme ďaleko za mesto. Keď sme prišli k veľkému domu poslal ma, aby som sa vzadu prezliekla. V zadu ma čakalo ružové luxusné čipkované prádlo, veľmi jemné a skoro priehľadné. Ešte som také na sebe nemala. Boli to tanga, podprsenka, podväzkový pas a samodžky. Opatrne som si ich navliekla, bála som sa, že ich roztrhnem, také boli jemnučké. Potom za mnou prišiel šofér a povedal mi, aby som si vliezla do veľkej darčekovej krabice, ktorá ležala na spodku dodávky. Neochotne som si do nej vliezla a on za mnou zavrel veko a počula som ako ju prevezuje veľkou mašľou. Bola v nej úplná tma. Dal ma do stojacej polohy a opatrne ma položil na vozík. Cítila som, ako ma preváža ani neviem presne kam. Premýšľala som či to bol dobrý nápad, ale už som nemohla cúvnuť. Počula som, ako zaklopal na najaké dvere a potom jeho kroky, ako idú preč po štrkovom chodníku. Zrazu bolo podivné ticho. Chvíľu trvalo, kým sa dvere so škrýpaním otvorili a opäť ma niekto ťahal na vozíku.

Následne som počula, ako mužský hlas povedal: Pane, už je tu. A nejaký starší hlas odpovedal. Peter, hlavne opatrne, je to veľmi krehké. Ďakujem, môžete ísť domov, s tým darčekom chcem byť sám. Po chvíli som počula, ako sa odvazuje mašla. Musela som sa začať sústrediť na svoju rolu nafukovacej panny. Ruky som dala vedľa tela, trošku ako v kŕči, vyrovnala som sa a pohľad som uprela presne predo mňa. Pery som našpúlila, ako som najviac vedela, čiže som spravila duck face.

Zrazu sa otvorilo veko. Uvidiela som pred sebou staršieho menšieho pána v župane, ako sa na mňa pozerá. Premeriaval si ma pohľadom doslova od hlavy po päty. Usmieval sa a jemne ma pohladil po tvári. Mal teplé mäkké ruky. Ja som len stála a uprene som hľadela pred seba akoby za neho. Potom odišiel za krabicu a ja som ucítila, ako ma odváža. Mohla som si aspoň pozrieť dom. Prešli sme cez veľkú halu, obývačku, knižnicu a výťahom sme sa vyviezli na poschodie. Všetko bolo honosné a luxusne zariadené. Pomaly a opatrne ma doviezol do stredne veľkej miestnosti, kde boli na stenách obrazy s erotickými výjavmi a pri stene bola vysoká a obrovská posteľ. Ale, ako som hneď zistila, tam sme nesmerovali. Vyťukal zrejme kód a odomkli sa nejaké dvere. Opäť ma niekam tlačil a prišli sme do veľmi dobre osvetlenej miestnosti, ktorá bola celá obložená bielymi malými obkladačkami a v strede miestnosti bolo nezvyčajné lôžko. Otočil ma tak, aby som na to lôžko videla. Vyzeralo, ako by malo kopírovať tvar ľudského tela. V strede bol obdĺžnik v tvare trupu, nad mi podložka na hlavu. Vedľa dve užšie podložky pre ruky a dole dve podložky na nohy. Na rukách a nohách boli v strede pánty pre kolená a lakte. A z lôžka išlo veľa sťahovacích opaskov. Pod lôžkom bol nejaký komlikovaný mechanizmus. Vozík bez slov položil na zem, čiže som bola v polohe ležiacej. Všetko robil opatrne a pomaly. Kľakol si nado mňa a ruky vložil pod môj chrbát a nohy. S vypätím všetkých síl ma nadvihol a preniesol ma na lôžko. Ja som sa ani nepohla a, ani nevydala hlásku. Stále som pozerala pred sebe, v tomto momente vlastne do stropu. Lôžko bolo koženné a celkom chladné.

Trošku sa pohral s umiestnením môjho trupu, aby som bola presne, ako chce on. Potom mi umiestnil ruky aj nohy na podpery. Následne mi začal cele telo aj hlavu dôkladne priťahovať k lôžku kožennými opaskami. Trvalo mu to celkom dlho, pretože ich bolo veľmi veľa. Mala som pocit, že ich mám asi každých 10 cm. Pritiahol ich pevne, ale mohla som dýchať. Pohnúť som sa neskúsila, ale myslím, že by to bolo márne. Bola som dokonale pripevnena k tomu zvláštnemu lôžku. Keď bol hotový s privezovanim, periférne som videla, že sa postavil vedľa mojej hlavy a vyzliekal si župan. Potom som počula nejaké pípnutie a cítila som, ako sa celá začínam nakláňať do strany. Musela som sa veľmi ovládať, aby som nezačala kričať, ale snažila som sa dokonale ovládať. Bála som sa a zrýchlene som dýchala. Keď som bola o 90 stupňov otočená do ľavá, čiže akoby som ležala na boku, pochopila som, prečo ma tak dôkladne pritiahol. Bola som na boku, ale skoro vôbec som sa na lôžku nepohla. Bola som ako prikovaná. Pred sebou som videla môjho hostiteľa, ako predo mnou stojí nahý. Bol to menší podsaditý pán, s veľkým bruškom a pod ním bol malý penis. Bol hladký a pod ním boli veľké semenníky. Spravil krok dopredu a jemne ma pohladil po vlasoch a po tvári. Zobral ten mäkký mali penis do prstov a priložil mi ho k perám a troška mi stlačil líca, aby som otvorila viac ústa. Pomaly penis do mňa natlačil a potichu pri tom stonal. Ja som sa snažila nenápadne prispôsobovať tvar pier tak, aby mu ho pekne obopínali, ale, aby som neprejavovala aktivitu. Cítila som, ako mi v puške tvrdol, ale rástol veľmi malo. Môj hostiteľ, teda nebol veľmi obdarený, skôr naopak, penis mal skutočne malý. Popravde mi to nevadilo. Keď mu už poriadne stvrdol, začal mi šukať moju pusinku, troška ma pri tom tlačil bruškom do tváre. Ja som poslušne držala. Tento stav neaktivity a submisivity bol pre mňa celkom príjemný. Hostiteľ nebol na mňa hrubý a ja som sa začala príjemné vzrušovať. Musela som sa ovládať, aby som mu ho nezačala sať a stimulovať jazykom, ako to bežne pri fajčení robím. Asi po pol minúte začal hlasno ručať a ja som cítila, ako mu v ňom cuká. Posledný krát prirazil. Ucítila som, ako mi do pušky vniká teplé husté semeno. Ak bol môj hostiteľ málo obdarený vo veľkosti penisu, čo sa týka množstva semena bol extra trieda. Toľko semena v pusinke som ešte nemala. Neviem prečo, ale mňa veľa semena vzrušuje, asi to je niečo s evolúciou- viac semena viac plodnosti- neviem, ale na mňa to ma super vzrušujúce účinky. Nevedela som, čo mám, ako správna nafukovacia panna so semenom robiť, tak som ho nechala v puške. Penis mi nechal v puske, tým mu opäť nezmekol. Keď ho vytiahol pery som opäť našpúlila a tým pádom všetko semeno z mňa vytieklo na biele dlaždice. Hostiteľ mi žaluďom obtrel líce a vyzeral byt veľmi spokojný, mala som pocit, že sa chvel.

Opäť som počula pipnutie a lôžko sa so mnou otočilo do pôvodnej polohy, takže som videla len strop. Chvíľku sa nič nedialo, hostiteľ asi oddychoval.

Môj hostiteľ stále mlčal, v miestnosti bolo väčšinu času ticho. Zrazu som začula, akoby sa ku mne blížil nejaký vozíček a všeličo na ňom hrkotalo. Hostiteľ niečo pritiahol k lôžku, kde som bola pripútaná. Postavil sa vedľa môjho trupu. Videla som, ako sa pohľadom zameral na moje prsia. Začal ich jemne hladiť rukou cez podrsenku, venoval sa mi hodnú chvíľu. Páčilo sa ma mi to, mám dosť citlivé prsia. Aj, keď sú malé, keď sa vzruším, zvýraznia sa my dvorce, navrú a stvrdnú bradavky. Myslím, že teraz to už na mne bolo vidieť, snáď mu to nevadilo, ale toto skutočne neviem ovládať. Potom som začula nožnice a stuhla som hrôzou, čo sa bude diať. Zavrela som podvedomo oči a ucítila chladné nožnice na boku môjho hrudníka. Spravil šmyk a potom to ísť na druhej strane a moje prsia boli vyslobodené z podprsenky. Úľavou som oči otvorila a videla, ako zo mňa dáva preč odstrihnutú podprsenku.

Potom som ucítila, ako mi na prsia začal kvapkať nejakú teplú hustú tekutinu a v ovzduší som ucítila zaujímavú podmanivú vôňu, asi to bol olej s nejakou arómou. Dlho mi hladil prsia jemne stláčal bradavky a ja som cítila, ako vo mne narastá vzrušenie. Náhle sa sklonil a prisal sa na jeden prsník a začal ho olizovala a jemne hrsti bradavky. Ak by som mala voľné ruky, asi by som neodolala a chytila ho za penis a začala sa a ním hrať, tak som bola vzrušená. Ale nemohla som svoje pocity dať na jav ani obyčajným vzdychnutím. Po chvíli sa presunul na druhý prsník. V prsiach som cítila napätie, bradavky museli byt ostré ako ceruzky. Keď prestal, presunul sa k stôl a chvíľu tam s niečo šramotal. Ucítila som, ako opäť natiera prsia olejom a hneď mi dal na obe bradavky niečo plastové a okrúhle. Zrazu som začula, ako začal nejaký prístroj vydávať savy zvuk a moje malé prsia sa začali nasávať do tých platových nádobiek, chvíľu ich vsalo, potom uvoľnilo, a tak sa to striedalo. Bolo to úžasné, ako by ten prístroj presne vedel, ako to mám rada. Počas toho som ucítila, ako ma môj hostiteľ chytil za pravú dlaň a dal ju do tvaru akoby som niečo zvierala. Potom som ucítila, ako mi dal do ruky jeho mäkký penis a potom ešte viac upravil zovretie a začal mi šukať moju ruku. Nestláčala som ho silno, nechala som ruku, ako si ju nadstavil on, len som cítila, ako mi v ruke tvrdne. Sanie stále pokračovalo, chvíľku bolo silnejšie, chvíľku úplne slabé, krásne sa menilo, občas to trošku bolelo, ale nevadilo mi to.

Keď mu penis stvrdol, uvoľnil mi ruku, vypol sanie na prsiach. Keď prístroj odložil opäť sa začal hrať perami s moji prsiami, ale teraz boli násobné citlivejšie a ja som mala pocit, že vybuchnem od rozkoše. Našťastie po chvíli prestal, lebo by som musela kričať vzrušením.

Keď prestal, opäť som začula pipnutie a cítila som, ako sa my začali hýbať nohy. Kolena sa začali tlačiť k prsiam a išli aj od seba a ja som bola pred mojim hostiteľom úplne otvorená. Kolena som mala úplne pritlačené k prsiam. Mal dokonalý prístup k mojim obom dierkam. Vo výhľade mu bránili nohavičky, aj keď boli skoro priesvitné, takže nebránili až tak moc. Opäť som počula nožnice a opäť stačili dve strihnutia a výhľad mal dokonalý. Videl moju oholenúu ruzovú kundičku s menšími pyskami a menším schovaným klitorisom. Ostala som len v podvazkovolm páse a samodržkách.

Musel na mne vidieť, aká som vzrušená a vlhká, a tak sa bezokolkou postavil k mojej kundičke, priložil žaluď medzi pysky a bez akejkoľvek prípravy ho do mňa celý zatlačil. Napriek tomu, aký bol malý, som ho krásne cítili a teraz stačilo mne len pár jeho prírazov a spravila som sa. Jediné, čo sa mi podarilo ovládať bolo stonanie, ale trasenie tela sa ovládnuť nedalo. Chvíľku som sa triasla a myslím, že som aj vytiekla, tak silný orgazmus to bol. On vôbec neprestaval a tvrdo do mňa búšil. Opäť som na mojom podbrusku cítila jeho veľké brucho. Prstami mi dráždil klitoris a hlasno funel. Šukal ma skutočne tvrdo, tak to mám rada. Keď už sa blížil ku koncu, silno mi prstami rúk stlačil bradavky až do bolesti, ale nezjakla som a v tom sa do mňa vystriekal. Ešte par krát do mňa prirazil a potom ho vytiahol, počula som ako zo mňa na zem kvapká jeho husté semeno. Počula som pipnutie a celý stôl sa so mnou začal opäť otáčať o 90 stupnou, čiže som opäť ležala akoby na ľavom boku. Prišiel ku mne s ešte postaveným penisom a ja som mala pery vyšpulené a pripravené. Vsunol mi ho do pusinky nechal ho tam, kým mu nezmäkol.

Bola som úplne mimo, kombinácia rozkoše z orgazmov a bolesti zo stlačenia pŕs pre mňa bola nová a musela som to v hlave spracovať. Opäť odišiel niekam do miestnosti a ja som mala čas sa ukludnit. Po par minútach som počula opäť pipnutie a cely stôl sa začal som mnou otáčať, ale ten raz som ostala akoby ležať na bruchu, čiže som neležala na stole, ale bola som zavesená v popruhoch. Bola som otocena o 180 stupnou oproti pôvodnej polohe, ale poloha nôh ostala, čiže stále som mala kolená natlačené na prsia a vyšpulený zadoček a kundičku. Opäť som počula nejaký stolík, ale zvuk bol iný. Prišiel ku mňa zo zadu a opäť niečo nadstavoval a počula som nejaké šróbovanie. Už som sa nebála, skôr som bola zvedavá, čo sa bude diať. Ucítila som, ako mi na zadoček rozotiera teplý olej a následne som na zadočku ucítila niečo tvrdé, asi plastové, potom bolo pipnutie nejakého prístroja a ja som ucítila, ako to plastové do mňa vniká. Nebolo to nič hrubé a vďaka oleju to do mňa išlo dosť ľahko a ani to nebolelo. Ta vec do mňa par krát vošla a vyšla a potom to prestalo. Opäť som počula nejaké zásobovanie a na zadočku som ucítila opäť niečo plastové, keď to do mňa vnikalo, cítila som, že už je to hrubšie a už to bol iný pocit. Opäť par prísunov a vytiahnuti a prístroj sa zastavil. Tento postup sa opakoval par krát a ja som mala pocit, že mám zadoček skutočne veľmi roztiahnuť. Tým, že to išlo postupne a s veľa olejom, proces bol skoro bezbolestný. Análny sex som skúšala par krát, ale nikdy mi nebol moc príjemný, tato skúsenosť bola úplne iná, ale bolo to asi množstvom venovanú vašu a spôsobom prevedenia.

Zrazu som ucítila, ako mi veľa teplého oleja vylial na celú ritku, natieral mi zadoček aj kundičku a olej mi začal vtierať, aj do kundičky, dôkladne mi ju pretrel s prstami, a to ma začalo dosť dráždiť a rástlo vo mne vzrušenie. Potom som ucítil, ako do mňa vkladá nejaký plastový balónik, ktorý následne začal nafukovať a po chvíli bola moja kundička roztiahnutá ako nikdy pred tým. S takto roztiahnutou kundičkou ma nechala a prišiel predo mňa. Lôžko ma zdvihlo do idealnej výšky, aby som mala pusu vo výške jeho penisu a opäť mi začal šukať pusinku. Keď sa mu postavil, prišiel za mňa a olejom mi pretrel moju roztiahnutú ritku, kam mi následne vložil jeho tvrdý úd a začal divoko prirážať. Tento krát to trvalo už dosť dlho a ešte pri tom stihol aj dofukovať balónik v mojej kundičke. Jednou rukou mi dráždil zo spodu klitoris a takmer súčastne sme sa spravili. Silno do mňa park krát prirazil a vyplnil mi zadoček jeho semenom. Dlho vo mne ostal, až, kým mu zvädnutý penis sám z mňa nevyšiel. Ten posledný orgazmus bol najslabší a vedela som sa pri ňom dobre kontrolovať. Vytiahol zo mňa balónik a ten pocit prázdnoty bol neuveriteľný.

Môj hostiteľ bol asi spokojný, pretože ma obrátil späť o 180 stupnov a začal postupne odväzovať opasky a za chvíľu som ležala opäť voľná. Bol to zaujímavý pocit, obrovský rozdiel oproti tomu zviazaniu. Stále som nehybne ležala s našpulenymi perami. Hostiteľ ma zobral na ruky a položil ma do krabice. Krabicu zavrel a zaviazal mašľou. Potom som cítila, ako postavil vozíček a, keď som sa s krabicou postavila, cítila som, ako mi po stehne prúdia kombinácia hostitelovho semena a mojich štiav. Bolo to, ako malá rieka. Následne krabicu odovzdal šoférovi a ten ma doviezol do dodávky. V nej som mala nachystane svoje oblečenie a šofér ma doviezol domov. Ešte dlho som spracovávala zážitky tohoto večera.

Ak si dočital až sem, budem veľmi rada, ak zanecháš koment pod príbehom, veľmi ma to poteší. Napíš, čo sa ti páčilo, budem veľmi rada, ďakujem.