Holkou na jeden večer

28 de nov. de 2023 · 5.015 visualizações Peta723

Příběh, který vám chci vyprávět se skutečně stal. Bylo to před deseti lety. Přítelkyně na mateřské se rozhodla že prázdniny stráví u rodičů. Měl jsem dost práce, takže jsme si jen telefonovali. Náš vztah byl super, jen sex tehdy tak nějak skoro nebyl. Nevěra by mě vůbec nenapadla, takže jsem to řešil prostě rukou.
Hned první týden mě můj kolega Karel pozval na oslavu narozenin. Karel byl chlap po šedesátce, ale docela jsme si rozuměli a kolegům občas společně připravovali nevinné žertíky. Řekl jsem že přijdu, on mi připomněl prohranou sázku a že mě čeká na akci úkol.
V sobotu po práci (ano pracoval jsem i v sobotu) jsem hodil sprchu a vyrazil ke Karlovi. Bydlel v sousedním městečku v malém domku, takže mě čekalo i přespání. Dorazil jsem první, Karel do mě hned nalil vodku a podal mi velkou krabici.
"To je tvůj dnešní úkol", zasmál se mému nechápavému výrazu. Uvnitř krabice byli lodičky, paruka a zbytek evidentně taky patřil k dámskému oblečení.
"Prostě tu budou jen chlapy, tak potřebuju nějakou hostesku", smál se Karel
Nechtělo se mi, ale sázka je sázka. Šel jsem do koupelny dal sprchu a začal se oblékat. Jsem chlupatej, takže jsem se bál, že to bude vypadat divné. Naštěstí černé nadkolenky s červenými srdíčky byli hodně dlouhé a končili vlastně až pod zadkem, minišaty rudé barvy měli dlouhé rukávy a výstřih hlavně vzadu. K tomu bílé krajkové kalhotky "Brazilky". Podobné jsem miloval na přítelkyni. Zbývalo nasadit zrzavou paruku a vklouznout do lodiček, kupodivu mi sedli akorát. Na poličce jsem zahlédl nějaké šminky voňavku a rtěnky. Nejspíš patřili Karlově dceři. Zkusil jsem výraznou červenou rtěnku a parfém, který mi navodil touhu po ženském těle.
Vypadal jsem překvapivě dobře.
Vešel jsem do obýváku, ozvalo se několikeré zahvizdnuti. Karel už nebyl sám. Stal jsem tam, proti mě pět chlapů Karlova věku, okupujících mě. Studem bych se v tu chvíli propadl do země.
"To je naše hosteska Péťa", představil mě Karel a chlapy se mi jeden po druhém představili. Jména jsem samozřejmě okamžitě zapomněl. Proběhlo pár koleček panáků a já zahodil stud, při chůzi jsem kroutil zadkem. I chlapy se rozjeli a co chvíli jsem měl ruku na stehnech nebo zadku. Nikdy jsem na chlapy nebyl, ani mě nepřitahovali, bral jsem to jako hru, bavil se a po pravdě se mi to líbilo.
Kolem půlnoci za mnou přišel Honza, Karlův soused, jestli bych ho doprovodil aby sebou někde neseknul. Honza byl o hlavu větší než já statný chlap o něco starší než Karel. říkal jsem si že bych s ním stejně nic nesvedli, ale souhlasil jsem. Aspoň na chvilku vypadnu z té panákové smrště.
Cesta proběhla rychle. Honza spíš vedl mě. Dorazili jsme k němu, postrčila mě dovnitř a zamkl dveře.
"Co je" zeptal jsem se celkem hloupě.
"Celej večer na mě koulíš oči, kroutíš zadkem snad si nemyslíš, že to nechám jen tak". Honza mě natlačil na zeď, začal mě osahával a líbat na krk a ramena.
"Počkej já jsem... Teda já nejsem",koktal jsem a snažil se mu vytrhnout. Překvapila mě ale jiná věc. Celá ta situace mě neskutečně vzrušila. Bylo to alkoholem, tím parfémem, nebo čím to nevím. Podařilo se mi vysmeknout a sjet na kolena, jenže tam se proti mě náhle objevil jeho zpola ztopořený ocas čouhajicí z kalhot. Mohl jsem se mu protáhnout mezi nohama a utéct, místo toho jsem jen sledoval tu věc.
"Víš co jseš? Kurvička co mi dneska podrží". Oznámil vítězoslavně Honza když viděl můj pohled. "A teď kuř děvko!"
Vzal jsem ho do pusy a začal olizovat a sát. Vzrušení mě úplně přemohlo. Jemu okamžitě pěkné ztvrdnul.
"Jo dobře to děláš, to je vono", povzbuzoval mě. Po chvilce mu v něm zacukalo,, chytnul mě za hlavu, začal hekat a stříkat přímo do mojí pusy. Překvapivě mi to moc chutnalo, hlava se mi točila vzrušením a já sál poslední kapky z jeho vyvrcholení.
"Šikovná holka"
Honza mě zvedl a odváděl dal do domu. Vůbec jsem se nebránil. Strčil mě do koupelny.
"Svlíkni se, vypláchni si dirku a dej si záležet. Pak se oblíkni a zaťukej na topeni".
Udělal jsem jak řekl. V hlavě se mi honili co to dělám, jenže jsem stejně neměl na vybranou
Odvedl si mě do ložnice, byl úplně nahý. Začal mě hladit a líbat. Pak mi vyhrnul šaty a opatrně stáhnul kalhotky, všimnul si mého vzrušení. Přejel mi po něm jazykem a políbil špičku..
"Líbí se ti to viď?" Jenom jsem přikývnul. "Bude to naše tajemství", usmál se na mě. Položil mě na břicho a dal mi pod něj dva polštáře. Prdelku jsem teď měl pěkné vystrčenou. Roztáhl mi půlky a začal mi jazykem rejdit kolem dírky. Bylo to neskutečně rajcovni.podival jsem se na stranu, byla tam skříň s velkým zrcadlem. Ten pohled mě vzrušil ještě víc. Po chvíli přestal a začal mi prsty roztírat gel kolem dírky i dovnitř. Pak ke mě přikleknul, nasadil svůj nástroj k dírce a pomalu se tlačil dovnitř dokud tam nezajel celý. Bolelo to, prosil jsem ho aby toho nechal. Místo toho začal zvolna přirážet. Bolest ustupovala a on zrychloval tempo. Pak ho vytáhl, otočil mě na záda a zase do mě zajel. Přirážel, hladil mě, líbal. Každým přírazem se břichem dotkl mého postaveného ptáka. Vzrušení mě úplně ovládlo, v hlavě mi hučelo. Pak jsem ucítil jeho vyvrcholení a to byla poslední kapka. Dostal jsem neuvěřitelně silný orgasmus. Chvíli jsem byl úplně mimo jen jsem se třásl slastí.
Nejsilnější orgasmus v životě.
Než jsem se z toho probral, Honza usnul. Vzal jsem kalhotky, lodičky a vyplížil se z ložnice. Půl třetí, bože jak tohle vysvětlím Karlovi. Začalo mě hryzat svědomí, co jsem to sakra udělal. Rychle jsem si dal sprchu abych aspoň trochu zakryl co se stalo a odešel.
Plný strachu a výčitek k sám sobě jsem rychle přešel ke Karlovu domku. Uvnitř byla tma. Naštěstí nebylo zamčeno. Opatrně jsem se vplížil dovnitř. Karel spal v obýváku na gauči. Převlékl jsem se do svého. Ženské věci schoval do své tašky, vyklouzl do pokoje pro hosty a plný studu a strachu usnul.
Tehdy jsem v sobě já, 100% "na holky" objevil něco, o čem jsem vůbec nevěděl...