Druha skúsenosť s čudákom

4 de dez. de 2023 · 2.290 visualização alenkanm


Tato poviedka nadväzuje na moju poviedku Prvá skúsenosť s čudákom, pre lepšie pochopenie príbehu ju odporúčam prečítať.

Moja prvá skúsenosť s Jurkom vo mne zanechala veľkú stopu, často som na neho myslela. Ale keďže som mala letné skúškové obdobie celú moju pozornosť som venovala škole a na nič iné neostal čas. Ale skúškové sa úspešne skončilo a my sme s kamarátkami vyrazili do mesta oslavovať. Nezvyknem moc piť a tak som sa po pár drinkoch príjemné uvoľnila. Keďže sme už boli všetky opité prišla téma aj na sex a pri počúvaní zážitkov mojich kamarátok som na to dostala veľkú chuť. Cítila som ten príjemný pocit v podbrušku, to jemné chvenie a ako vo mne narastá túžba. Krásne živočíšna, prirodzená a veľmi silná. Ani neviem ako, zrazu som sa ocitla v taxíku, ktorý mi zastavil pred Jurkovým domom. Vystúpila som a taxík odišiel.

Bolo leto, skoro pol noc a na sídlisku bol úplný kľud. Na moje prekvapenie som nezaváhala a rázne vykročila ku vchodu, kde býval Jurko. Zazvonila som a čakala. Uvedomovala som si, že nemusel byt doma, ale túžba mi vravela, aby som to skúsila. Po chvíli sa z bzučáku ozvalo: NO? Ahoj Jurko, to som ja Alenka, mohla by som prosím ísť na chvíľu za tebou? spýtala som sa. Ozval sa bzučák a ja som potlačila vchodovú bránu. Cestu som si pamätala a za pár chvíľ som vystupovala z výťahu pred Jurkovým bytom. Stal vo dverách a prekvapene na mňa pozeral. Bez opýtania som vošla dnu.

Jurko za mnou zavrel dvere. Ja som sa pred neho postavila a potichu som povedala. Jurko, ak by ti to nevadilo, veľmi by som dnes potrebovala, aby si ma ošukal. Stali sme v malej tmavej chodbe, slabé svetlo dopadalo cez okná bytu. Aj napriek slabému svetlu som videla na Jurkovej tvári malý úsmev. Otočila som sa k nemu chrbtom, vyšpúlila na neho môj malý zadoček a vyhrnula si letné šaty nad pás. Z poza chrbta som začula len tiché: jeee. Opäť som pocítila jeho úprimne nadšenie z mojej prítomnosti a obdiv k môjmu telu. Stiahla som si čipkovaného tanga a tie padli k mojim členkom. Musel mať krásny výhľad na moje vlhké pysky a malý zadoček.

Jurko, máš ho veľmi široký a aj keď som veľmi vzrušená, mohol by si ma trošku roztiahnuť prstami? Len sa prosím vyhni klitorisu, lebo by som sa hneď spravila, poprosila som ho. Jurko nič nehovoril a chvíľku sa nič nedialo. Buď si vychutnával ten pohľad alebo premýšľal ako na to, ale po chvíľke som ucítila, ako do mňa vniká jeden jeho prst. Bolo to príjemné, ale toto by mi moc na roztiahnutie nepomohlo.

Jurko, vlož prosím do mňa tvoje palce a pekne ma roztiahni, poprosila som ho. Jurko zo mňa vytiahol prst a opäť sa chvíľku nič nedialo. Troška som zavrtela zadočkom, aby som ho posmelila. Zrazu som ucítila, ako do mňa vniká jeden a potom aj druhý palec. Teraz ich daj od seba a jemne mi nimi masíruj kundičku, navigovala som ho. Jurko ma poslúchal a ja som cítila, ako mi rozťahuje moju úzku kundičku. Ešte viac som sa prehla. Prsiami som bola prilepená na stenu a vzrušenie vo mne stále stúpalo. Tiško som stonala vzrušením.

Nechcela som, aby ma spravil prstami. Už som to nevedela vydržať, a tak som ticho povedala. Jurko, prosím ta ošukaj svoju kurvičku. Jurko zo mňa vytiahol svoje palce a opäť sa chvíľku nič nedialo. Veľmi som to chcela a keď som ucítila jeho žaluď na mojich vlhkých pyskoch, bolo to niečo neskutočné. Jeho špicatý úd do mňa pomaly vchádzal. Cítila som, ako do mňa vniká a postupne ma rozťahuje. Zo začiatku to išlo ľahko, žaluď bol väčší ako bežný, ale nie o veľa, až potom sa penis viac rozširoval. Na ten pocit som sa tešila. Hlasno som zastonala aaaaano, poď Jurko, pokračuj. Ošukaj svoju nadržanú kurvičku. Slová zo mňa išli úplne prirodzene.

Jurko, chyť ma prosím za boky. Jurko ma nežne chytil za boky. Prenikanie tej hrubej veci do mojej úzkej kundičky sa spomalilo, pretože kundička kládla čím viac odpor. Jurko, silno ma chyť za boky a pritiahni si ma, zastonala som. Ucítila som, ako ma jeho veľké ruky silno stiskli a potom som cítila, ako do mňa celý vnikol. Bolesť sa zmiešala so vzruseniom a pocitom úplného naplnenia. Hlasno som zastonala a začala sa silno triasť. Pocit to bol neskutočný, prechádzali mnou vlny silného orgazmu. Vôbec som nevnímala okolie, len som si užívala ten dokonalý pocit naplnenia. Zrejme som na chvíľku stratila vedomie.

Zrazu som sedela na zemi, chrbtom opretá o stenu. Keď som precitla pred sebou som videla stáť chlapa ako horu so spokojným úsmevom na perách, ktorý ma zasnene pozoruje. Takmer pred očami som mala jeho klesajúci penis, z ktorého odkvapkávalo husté semeno. Takže aj Jurko sa stihol spraviť, potešila som sa v duchu. Sedela som s rozkročenými nohami ako lacná štetka, ktorá vábi nového zákazníka na svoju kundičku. Keď som sa pozrela dole, videla som, ako mi z kundičky vyteká pramienok Jurkoveho semena. Teda skôr prameň.

Chvíľku som takto sedela, kým sa my vrátili sily. Mala som v sebe úžasný pocit uspokojenie. Niečo ako, keď je človek dlho smädný a potom sa napijete čerstvej chladivej vody. Usmiala som sa na Jurka a kľakla som si pred neho. Ďakujem Jurko, toto som moc potrebovala. Jurko sa len usmial. Jeho vadnuci úd som zobrala do ruky a potom do pusinky, jemne som ho vysala a jazykom som ho očistila. Jurko jemne zastonal.

Keď som sa postavila, troška sa mi podlamovali nohy. Obliekla som si mokré nohavičky, stiahla si šaty pod boky, rýchlo som upravila sa pred zrkadlom a bez slov som odišla.

Ak si sa dočítal až sem, veľmi ma poteší, ak mi necháš pekný komentár, ďakujem.