Piss Gangbang (2.část)

5 de jan. de 2024 · 1.349 visualização pissub

S vypitými chcanky od ženy a muže a spolykanou mrdkou, klečel jsem v kaluži moči před nimi. Pět lidí, kteří se skvěle bavili, popíjeli a koukali na mě. Viděl jsem, jak to jeden pár nevydržel a začal se tam svlékat a šukat. Ostatní přestali koukat na mě a pozornost soustředili na ně.

Za chvíli se jí chlap se udělal do kundičky, podle vzhledu to byla ta samá, co na mě čůrala. Někdo mě zatahal za vlasy a táhl mě k nim. „Slízej to“ zněl pokyn a já klečel před nimi, napůl rozevřenou kundu před obličejem a z ní pomalu stékající sperma.

Jazykem jsem nabíral to, co teklo. Někdo mě přimáčkl až přímo k ní a já začal lízat i hlouběji v mokré kundičce. Cítil jsem jeho sperma i její šťávy. Byla vzrušená, viděl jsem naběhlý poštěváček a sama mi klín tlačila do úst. Vnímal jsem, jak se klepe a v orgasmu si učurla mi přímo do pusy. Mňam. Taková hezká pozornost.

Byl jsem překvapený, když před mým obličejem vystřídal mokrou kundičku mužský zadek. Roztáhl si půlky a já pochopil, že musím lízat. Cítil jsem, jak se na mě všichni dívají. Opět jsem byl středem pozornosti, ale takto jsem si to nepředstavoval.

Vyplazeným jazykem jsem kroužil okolo jeho análu a cítil jsem, jak mě někdo bosou nohou nakopl a za vlasy mě zatáhl, abych byl blíže a já musel jazyk strčit do středu. A pak mokrým jazykem přejíždět shora dolů po rýze. Netrvalo dlouho a ten muž se otočil a nakrmil mě svým spermatem.

Má ulepená ústa si žádala propláchnout a toho využila jedna z žen a přikázala mi lehnout na záda. Její chlupatá kundička na mě vykoukla z kalhotek a proud mi stříkal přímo do krku, až jsem se začal skoro dusit. Něco jsem spolykal, ale hlavně jsem měl opět volná ústa připravená k dalšímu prznění.

Zase si mě přestali všímat, bavili se mezi sebou a popíjeli. Jeden pár byl úplně nahý a další skoro. Zábrany byly ty tam a viděl jsem, jak se někteří už potácejí, znaveni z toho množství alhokolu, které vypili. Jeden muž dokonce zkoušel načůrat do skleničky na víno, část toho vylil ale něco se mu podařilo udržet.

Předal mi skleničku a najednou všichni zmlkli a koukali, jak si pomalu skleničku dávám k ústům, čichám k ní a pak poslušně piju ty světležluté chcanky. Po výkonu jsem mu podal prázdnou skleničku. Za to jsem dostal dalšího čuráka na kouření. Alespoň nemusím nikomu lízat zadek. Zatím.

Oba páry začaly opět šukat a já měl od zbylého muže péro v puse. Ani po pěti minutách se mi ho nepodařilo udělat a tak mi alespoň znovu nachcal do pusy. Už ani nevím pokolikáté za dnešní večer jsem měl piss.

Nepostřehl jsem, kdo přinesl široké a dlouhé dildo, ale faktem bylo, že jsem ho měl u obličeje a někdo mi jím šukal pusu. Dávil jsem se, ale ustál to. Zamazané péro od mých slin mi pak ten muž začal tlačit do zadku. Několikrát to zkoušel, ale nedostal se dál než přes žalud. Nakonec to vzdal a znovu mi začal šukat hubu. Tentokrát hrubě, bez zábran. Nedal jsem to a pozvracel se..

Pokračování?

Najdu pár nebo skupinu, která mě takto bude využívat? Jsem z Ostravy.