Přistihl jsem manželku s cizím chlapem

27 de fev. de 2024 · 7.528 visualizações Angel_of_Delight

„Miláčku, jsem doma!“ zakřičel jsem od vchodových dveří. Dnes jsem v práci skončil o tři hodiny dřív kvůli výpadku elektřiny, tak jsem se rozhodl, že překvapím manželku. Po cestě domů jsem koupil sushi a kvalitní víno. Vyzul jsem si boty a vstoupil do chodby. Ticho… Že by nebyla doma? Možná je na nákupech? Ještě párkrát jsem na ni zkusil zavolat, ale nakonec jsem odložil jídlo v kuchyni a vyšel do druhého patra do své pracovny, kde jsem vzal do ruky rozečtenou knihu a posadil se s ní do křesla.
Nečetl jsem ani půl hodiny, když v tom se otevřely vchodové dveře. Zavřel jsem knihu v půlce rozečtené kapitoly a chystal se jít svou ženu Andreu pozdravit. Ale najednou jsem uslyšel smích a hlasy. Zaváhal jsem a zůstal sedět. Kdo to může být?
„Hihi, ale notak, jdeš na to nějak moc rychle!“ vypískla se smíchem Andrea.
„Tvůj starej se za chvilku vrátí, nemáme tolik času jak minule.“ odpověděl jí hluboký mužský hlas.
„Já vím, pojď sem.“ odpověděla mu. Ozval se zvuk pár kroků provázených chichotáním a následného žuchnutí do gauče v obývacím pokoji. Ztuhl jsem a přejel mi mráz po zádech. Co se to děje? Andrea by mě nikdy nepovedla! Není taková! O opaku mě přesvědčilo tlumené vzdychání a pleskání, které se začalo ozývat ze spodního patra. Ta kurva!
Potichu jsem se vyplížil z pracovny na schodiště, odkud je vidět přímo dolů do obýváku. Viděl jsem ji, jak se opírá o gauč a zezadu ji nakládá nějaký pokérovaný nabušený frajer. Držel ji jako děvku (což ona je, jak jsem se teď přesvědčil) za vlasy a tvrdě přirážel. Vařila se mi krev v žilách. Jak mi to mohla udělat – ještě navíc v mém vlastním domě?? Pohled na ty dvě nahá těla na mě působil naprosto surrealisticky a nechápal jsem, že se to opravdu děje. Nedokázal jsem se odhodlat k žádné akci, jenom jsem na ten akt tupě civěl. Změnili polohu – on si sedl na gauč a ona na něho. A já jsem si s hrůzou uvědomil, že můj pták je úplně tvrdý. Ne, to je špatně! Něco takového by mě nemělo vzrušovat, když se mi to fyzicky hnusí! Ale už jsem to nedokázal ovládat, vsunul jsem ruku do tepláků a začal si třít péro. Andrea křičela jako o život a prohýbala se v zádech. Můj pták byl na hranici exploze a s rukou v kalhotách to už nebylo příjemné, tak jsem si je sundal. Masturboval jsem ve stejném rytmu, jak ona na něm skákala. Vzal její bradavku do pusy a začal
Dobryprivat.cz sex seznamkasát, skoro jsem se z toho pohledu udělal. Z mojí pusy vyšel docela hlasitý vzdech. Sakra!
Andrea se zastavila a vzhlédla nahoru na schodiště. „Aaaaa!!!“ zaječela, až mi z toho skoro praskly ušní bubínky.
„Já… Není to, jak to vypadá… Ehm… Vysvětlím to…“ začala ze sebe hystericky soukat náhodné útržky vět a rozbrečela se.
„Hele, chlape, já teď vypadnu a budeme dělat, jako kdyby se nic nestalo, dobře?“ vložil se do toho její milenec. Ani jednomu očividně ještě nedošlo, že tam stojím bez kalhot. Můj pták se pořád tvrdě tyčil ke stropu a začínalo mi být líto, že to skončilo.
Asi mi všechna krev z mozku odešla do penisu, ale naprosto sebevědomě jsem ze sebe dokázal dostat: „Tak co byste řekli na to, kdybychom to dokončili společně? … A nebreč už, Andreo.“ Moje žena se na mě zmateně podívala a potetovaný chlápek kupodivu souhlasil.
„Tak můžete pokračovat tam, kde jste skončili,“ pobídl jsem je a sešel za nimi do obýváku. Sedl jsem si do křesla a díval se na ně, jak nejistě pokračují. Za pár minut už opadla trapnost situace a přímo přede mnou se naskytl výjev jako z porna. Viděl jsem zblízka, jak jeho péro proniká do její vlhké kundy a s každým přírazem poskočí její velké kozy s růžovýma bradavkama. Když už to nemohl vydržet, vytáhl z ní péro a postříkal jí kozy. Takže bez kondomu mi šukáš manželku, jo? To mi ale z nějakého důvodu přišlo ještě víc vzrušující. Po ňadrech jí stékalo cizí sperma. Vstal jsem a udělal jsem se jí na obličej. Nenasytně to slízla a nevypadalo, že by chtěla končit. Vzala si moje péro do pusy a začala sát, aby ho znovu postavila. Mezitím ji ten chlap začal orálně uspokojovat. Když už byl můj pták zase jako z ocele, položila mě na gauč a nasedla na mě. Začala po mě jezdit, když v tom se její kundička stáhla na tolik kolem mého penisu, že jsem se skoro okamžitě udělal. Došlo mi, že je to kvůli tomu, že ten frajer jí nacpal čuráka do zadku. Zařvala slastí a nechala se šukat námi oběma najednou. Byl jsem úplně mimo realitu, nejlepší sex v mém životě! Naplnili jsme obě její díry až po okraj a svalili jsme se všichni tři na hromadu po neskutečném orgasmu.
Ticho prolomila až Andrea: „Mimochodem, toto je Robert,“ řekla a ukázala na týpka, co furt ležel na ní (a zároveň oni oba na mě). „Ahoj, těší mě,“ řekl jsem a podal mu ruku přes nahé tělo mojí ženy. „Myslím, že se teď budeme potkávat častěji.“