Asistentka Nela

12 de mar. de 2024 · 1.863 visualizações MrLong

Je to asi 2 roky, kdy jsem přišel na schůzku do kanceláře na pohovor, kde mě na recepci přivítala s úsměvem plným slunce krásná recepční a zeptala se mě, s kým mám domluvenou schůzku.

Sdělil jsem jí jméno a poslala mě za asistentkou dotyčného a ukázala mi směr, kde sedí.

Přišel jsem ke stolu, kde seděla celkem energická černovláska, oblečená v bílém kostýmku, nohu přes nohu a vyřizovala telefonát.

Kostýmky na ženách mě určitým způsobem vzrušují, stejně jako brýle, ale neviděl jsem jí do obličeje a zaujal mě i její hlas, který byl opravdu příjemný a čišela z něj energie - taková ta, kdy jde poznat, že je oblíbená, ale zároveň udržuje hranice co si k ní dovolit můžete.

Chvíli jsem ji pozoroval zezadu na hlavě a prohlížel si její vlasy. Položila telefon a otočila se na mě - měla brýle a pod nimi zelené oči štěněte, které se na mě koukali zespod. Pod sakem jen krátké tričko, které končilo nad pupíkem.

Zeptala se mě, zda něco potřebuji a poté mě zavedla za šéfem. Nechal jsem ji jít před sebou, abych si ji pořádně prohlédnul, jak se umí pohybovat. Měla krásný kulatý zadeček a dle držení těla šlo poznat, že se o sebe stará. (Tady mi došlo, že bych se o ni taky rád postaral)

Pohovor proběhl jak měl a měl jsem si u ní potom při odchodu domluvit další schůzku.
Šel jsem tedy k ní s tím, že už znám její jméno - Nela. Opět jsem si k ní stoupnul a shlížel na ni, abych zjistil, jak bude reagovat na mé tělo. Říkám: “Dobrý den ještě jednou Nelo, máme si domluvit další termín, kdy se spolu uvidíme”. Pousmála se, ale to bylo vše. Žádný jiný náznak! Byla profesionální….

Domluvili jsme si další termín na příští týden, popřáli si vzájemně pěkný den a odešel jsem.
Celou cestu k autu mi vrtala hlavou… pořád jsem myslel na ty oči, brýle, odhalené rovné břicho, zadek, ….

Hned jak jsem sednul do auta jsem ji začal hledat na sociálních sítích. Netrvalo dlouho a mám ji! Musím jí napsat večer, teď ji rušit nebudu…
Přes den jsem měl ještě práci, ale pořád jsem myslel na to, až jí večer napíšu, jaká bude, bude chtít komunikovat? To zjistíme…

Večer už mi to nedalo a napsal jsem jí “Dobrý večer Nelo, víte kdo jsem?”
Odpověděla okamžitě: Dobrý večer, ano, moc dobře”
Pousmál jsem se a pokračoval…
“Zaujala jste mě a musel jsem Vám napsat, měla jste moc pěkný kostýmek”
Odpověděla: “Děkuji, ale už ho na sobě bohužel nemám, jsem totiž ve vaně”
Cuklo mi v něm… ta představa, že si se mnou píše nahá a ještě se nestydí mi to říct! Nesmím působit jako vlk a tak píšu: “Tak to se omlouvám, nechtěl jsem rušit a počkám, až se umyjete”
Odpověděla: “To je v pořádku, není mi to nepříjemné”
Ok, zkusíme přitlačit… “tak to mě těší, že je Vám příjemné být se mnou ve vaně”
Odpověděla: “zaujal mě Vás pásek u kalhot, to je pravá kůže?”
Proč takto odbočuje od tématu mě hned napadlo… ale pak jsem přemýšlel, chce mi ho rozepnout, nebo s ním chce naplácat?
Zeptám se: “ano, kůže. Proč se ptáte? Chtěla byste ho vyzkoušet?”
Po chvíli napsala: “pásky se mi líbí… hlavně ten zvuk, když narazí na kůži”

Je to jasné… je to subka! Má mysl začne bloudit, citím, jak mi v něm škube….přestávám se ovládat

Docházím do kanceláře a vím, že tam ona bude… překvapí mě, že na recepci mě nikdo nevítá… jdu tedy rovnou k Nele… všímám si, že kanceláři ani živé duše… kde všichni jsou?! Pokračuju…

Dojdu ke stolu, kde sedí Nela v tom samé kostýmku a nevšimla si, že jsem k ní přišel… kancelář prázdná, nikde nikdo. Koukám na ni a jsem šileně nadržený… řeknu jen: “Ahoj”

Podívá se na mě a neovládnu se… chytnu ji zezadu za vlasy, natočím ji hlavu víc nahoru a strčím jí jazyk k tomu jejímu… začnu ji líbat, nebrání se… rozepínám si pásek a pak mi dojde, že ho chtěla cítit na kůži… vytáhnu si ho teda z kalhot, stále ji líbám, péro mám naběhlé jako kůň a obtočím jí pásek kolem krku… znovu zatáhnu za vlasy a zakloním jí hlavu… kouká na mě v těch svých brýlích a v očích jí vidím, jak čeká, co s ní udělám….
Plivnu jí do pusy a hlavu jí nakloním níž a strčím jí tam péro… musí cítit, jak mám na něm naběhnuté žíly… kouří mě jak profík! Vyzkouším její poslušnost a řeknu jí: “hlouběji čubko” … cítím, jak si žalud zasouvá do krku a olizuje mi koule… vytahuju ho, ať se nadechne… a zasouvám znovu… vidím, jak jí sliny tečou po bradě… to je ono!
Znovu ho vytahuju, ale už jí ho nedávám zpátky… postavím ji, stáhnu jí kalhoty, chytnu a posadím na stůl… má krásné černé krajkové tanga, odhrnu je na bok, abych mohl zasunout do té její kundička a vidím, že je úplně mokrá! Celá se leskla… nedá mi to a musím ji ochutnat… celou ji jazykem olíznu a nasaju… pak už si k ní stoupám, chytám ji vzadu za krkem za pásek a zasouvám do ní to naběhlé péro… je tak šťavnatá!
Najednou v jejích očích nevidím štěně, ale buldoka! Stalo se z ní hotové zvíře… šukáme jak zběsilí… chutnala tak skvěle! Musím ochutnat znovu… vytahuju péro a jdu si zase líznout… snažím se ochutnat všechnu tu šťávu, ale je jí tolik! Zasunu do ní dva prsty, přitáhnu pásek a vidím, jak se vlní rozkoší… miluju, když mám od ní mokrou ruku… zrychluji a vidím, zle se jí dech zrychluje… nezastavuju, zrychluji taky a vidím, jak lapá po dechu, stahuje se jí to rovné bříško a začne stříkat… mám to všude na tričku a na péru… nádherná extáze!
Miluju ženský orgasmus a cítím, že to na mě jde! Pouštím pásek, vytahuju prsty z její kundičky, beru péro do ruky a začínám si ho honit… za pár vteřin to ze mě lítá na tu její nádherně mokrou kundu a já nechci, aby to skončilo….
Najednou zvonek, jsem zmatený a v tu chvíli si uvědomím, že jsem pořád doma s mobilem v ruce a zvoní na mě soused, jestli nezajdem na pivo…