Sama doma

16 de abr. de 2024 · 2.184 visualizações zase12

Viete ako to dopadne, keď sa žena ocitne sama doma a má hriešne myšlienky?No možno aj takto....
Dosť často som si predstavovala, aké by to bolo, keby som bola s mojím mladým milencom iba ja a on, bez môjho manžela.Pretože doteraz sme sa vždy stretávali iba v trojici a vždy iba večer.Teda až na pár výnimiek,keď sme šukali, jebali a milovali sa v Jeho aute.A chcela som ho vidieť za bieleho dňa.
Takže je krásny letno-jarný deň, píšem mu blbostičky a pošlem fotku...treba chlapca trochu podráždiť...vraj ide niekde blízko nás pracovne a pôjde sám.Výborne, pomyslím si.Som sama doma a nadržaná na Teba, mladý muž.Aleže fakt veľmi, čo s tým urobíme?Po chvíľke príde odpoveď:"Dokedy si sama?"Odpovedám, že približne do obeda a pička mi cuká od vzrušenia, hryziem si spodnú peru...Príde mi fotka jeho nadržaného vtáka, tvrdého, vlhkého...Za ňou odpoveď. "Prídem do pol hodiny!"Reakcia môjho tela bola predpokladaná. Pička mi stvrdla a začínala pomaly vlhnúť.Sprcha, trochu primaľovať a obliekla som si iba letné šaty.
Som vonku a počujem jeho auto.Parkuje pred domom, ako som mu kázala.Obchodný cestujúci vychádza z auta s katalógom v ruke.Srdce mi bije ako šialené.Od vzrušenia, nervozity, aj keď som vedela, že nikto nás nemôže odhaliť a manžel o tom vedel.Usmeje sa na mňa a podvihne obočie.Pozývam ho dnu.Zamknem.
"Takže moja malá kurvička je ndržaná???"opýta sa a vrhne sa na moje pery, nečakajúc na odpoveď. Pička bola ako z kameňa, prekrvená a mokrá.Vzal ma na ruky a ja som si mu obmotala nohy okolo pása.Bozkával i sme sa ako bláznivý.Nadržané vzdychy a moje ruky na jeho krku, briadke, chrbte mi spôsobovali slasť...Bolo to skvelé...
Vošli sme do kuchyne a posadil ma na kuchynskú linku, no predtým mi vyzliekol šaty a bola som nahá. Trochu som sa hanbila, predsa len, prirodzené svetlo mi inak osvetľovalo moju pokožku a som jednoducho staršia.No ako som si všimla, môjmu milencovi to nevadilo.Roztiahol mi nôžky a vrhol sa mi na pičku, divoko ma lízal.Mám rada, keď mi ju celú vezme do úst a saje, a potom zase klitoris a donekonečna..."Budem , budem veľa, cítim to!"stačila som ho iba upozorniť a v tej chvíly mnou prebehla vlna krásneho orgazmu, vytiekla som ako fontánka a on ma iba pil a pil...Miloval to a ja som zbožňovala, keď si to vychutnával a pritom sme si občas pozreli do oči.Nádhera, čo vám poviem.
Keďže bol stále oblečený, tak som si ho pomaly vyzliekala a pritom bozkávala, hladkala a honila a fajčila. Vychutnávala som si jeho telo, jeho vôňu, ktorá ma veľmi dráždila.
Obaja nahý sme prešli do spálne.Vrchol sa na mňa ako býk.Zvalil ma na posteľ a on si ľahol na mňa,Pozerali sme sa do očí , bozkávali sme sa a vnikal do mňa.Potom sa vzoprel na ruky a začal do mňa prirážať, tvrdo, divoko, vášnivo.Robil to dovtedy, kým som sa neurobila a nevytiekla.Spýtala som sa ho, či sa mu to páči a on prichrýpnutým hlasom odpovedal iba "Ano"Ten jeho nadržaný hlas mi spôsobil , že som sa urobila , pretože ma ešte stále šukal no pomalšie.Vystriedali sme si polohy.Ľahol si na chrbát a začala som si ho fajčiť. Chuťil úžasne ako vždy.Už teraz, keď to píšem, sa mi naň slinky zbiehajú.Po dlhom fajčení a hrajkaní sa s jeho telom som si naňho nasadla.Zohla som sa k jeho perám a bozkávali sme sa, pomaly ma šukal .Dlho, krásne vášnivo sme sa milovali. Pozerali sme sa ho očí a ja som mala očí plné sĺz z úžasného zážitku.Tie bozky, pomalé milovanie, jeho vôňa,jeho oči, jeho povzbudzujúci, zastretý hlas, ktorým ma povzbudzoval k tomu , aby som si to užila ....to všetko vo mne spôsobilo, že orgazmus, ktorý som začala prežívať bol neopakovateľný.Celé telo sa mi roztriaslo, doslovne.Privinul si ma k sebe.Ležala som na ňom a pripadala som si ako zdrogovaná.Teda takto nejako si predstavujem eufóriu z drogy.
Chvíľku sme takto odpočívali. Škrabkal mi chrbát ".Bolo to krásne!", povedal mi a bozkal ma na nosík."
No dosť bolo odpočívania, mladá pani!"Zvalil ma na brucho a ja som mu vyšpúlila riťku.Šukal ma ako o život, miluje to tak a aj moja pička. Vždy sa tak urobím.Tak mi takto urobil zopár orgazmov.Boli sme spotení ako myši.Chcela som aj jemu dopriať, ten úžasný pocit orgazmu."Poď, urobím ťa,chcem to do pusy!"Vzala som si ho do úst a fajčila,najskôr rýchlo a keď som cítila, ako v ňom pulzuje smeno, tak som spomalila.Tak to má rád.A cítila som ako mi jeho semeno strieka do pusy.Bez slov som si ľahla k nemu, prevesila si nohu cez jeho nohu a iba sme oddychovali.Občas sme sa bozkali, hladkali navzájom.Moment krásneho pocitu prerušil jeho mobil.Musel už ísť, aj keď mal na pláne, že budeme spolu dlhšie a dáme si druhé kolo.Ale poviem vám, aj to čo bolo, bolo mega. Dal si sprchu. zobral katálogy a na ulici mi podal ruku(naoficiálno), keby susedia niečo riešili.S tichým pozdravom "Dovidienia zlota malá!!!" nasadol do auta a odišiel.Manzelovi som to potom vecer opisala a bol spokojny.Spokojny az natoľko,ze ma urobil parkrat aj on.
Takže aj takto to môže vyzerať, keď je žena sama doma, nadržaná a hviezdy sa naklonili k spáchaniu hriešne dobrého zážitku.