Cesta busom

Gay
25 de abr. de 2024 · 2.209 visualizações Dodicko

Asi každému sa niekedy stane , že ho zradí technika .
Mal som ísť na služobnú cestu keď vypovedalo službu moje auto. Pretože sa obchodné stretnutie už nedalo zrušiť, bol som nútený cestovať busom.
Odkiaľ a kam s pochopiteľných dôvodov nebudem zverejňovať. Poviem len toľko, že to bolo cca 350 km.
Šiel som nočným spojom. Nástup o 21¹⁵. Lístok som si zakúpil vopred , a aj miestenku. Autobus bol iba málo obsadený a ja som chcel cestou trochu spať, tak som si vybral miesto celkom vzadu. Aby som mal kľud.
Keď som sa usadil na svojom mieste, obzrel som si ostatných cestujúcich.
Ďaleko vpredu sedel starší manželský pár. Potom kočka , asi 17mnasť. Sluchátka na ušiach. A ešte zaľúbený párik , hlavami opretými o seba.
Pohodlné som sa usadil. Bus sa pohol a ja som vypol mobil aby ma nik nerušil.
Po , asi 45 km autobus zastal na zastávke a pristúpil taký trochu hromotlk. Bol trochu silnej postavy, ale vysoký. Spredu na hlave trochu plešinka. Mieril si to rovno ku mne dozadu.
A zo slovami:
"Je tu voľno?'
Sa zvalil cez uličku vedľa na sedadlo.
Od prekvapenia som sa zmohol len na :
"Som myslel, že tento spoj je výhradne miestenkovy"
To je. A mám miesto niekde v strede, ale keď so videl, že tu sedíte tak opustený, tak som myslel, že budete rád ak dáme spolu reč.
Tak úplne rád som nebol, lebo som chcel pospať. Ale čo už. Vyhodiť som ho nemohol a ani by sa nedal.
Po pár vetach bežnej komunikácie, kam cestuješ a odkiaľ si vytiahol fľašku koňaku.
A zo slovami pripíme si sa predstavil nalial dva poháriky. Ja som Dalibor. Vzal som do rúk ponúknutý druhý pohárik , vypil a povedal:
"Ja som Jozef, pre známych Jožko"
Ok Jožko.
Nečakal a opäť nalial a zo slovami ešte do druhej som musel vypiť znovu. Po chvíľke nalial ďalší, vraj do tretej nohy. Nasilu zo slovami , ale už isto posledný som to vypil.
Fľašku schoval do tašky.
Ani neviem ako , ale natiahol ruku cez uličku a položil ju na moje koleno. Chvíľu čakal na moju reakciu. Keďže som ho nechal, tak ju začal postupne posúvať vyššie. Až do môjho rozkroku.
Zo slovami , posuň sa si ku mne prisadol.
Naše pohľady sa stretli. A mne v tom momente bolo jasné , že toho veľa nepospím.
Naše pery sa nebezpečné dráždivo približovali k sebe.
Bozkávali sme sa veľmi vášnivo. Naše ruky pri tom blúdili navzájom v našich rozkrokoch.
On prvý rozopol môj rozparok, vytiahol môj penis a začal ho fajčiť. Robil to úžasné. Tak ako to dokáže spraviť iba chlap chlapovi. Keď som ho mal tvrdý ako kameň siahol opäť do tašky. Som myslel , že opäť po koňak. Tento krát vytiahol lubrikant. Natrel môj penis a svoju riťku. Obkročmo sadol na mňa . Pomaličky si ho zasuval do seba. Keď bol úplne na doraz chvíľu podržal. V tom ako na zavolanie sme prešli cez železničné priecestie. Niekoľko krát ho nadvihlo. Myslím, že sa mu to páčilo , lebo v tom ritme pokračoval niekoľko kilometrov. Môj penis sa úžasne kĺzal v jeho zadočku.
Bolo mi príjemné fajn. Škoda že sme sa blížili k mestu. Ďalšia zastávka. Zišiel zo mňa .
Keď sme sa pohli tak sa spýtal či sa nevymenime. Prikývol som.
Tak poď. Ber ho najskôr do pusy.
Keď mi ho do nej zasunul spomenul som si na prvý dojem z neho. Hromotlk. Aj penis mal taký. Mal som problém ho vmestit do úst.
Nevedel som si predstaviť ako vojde do môjho zadku.
Zo slovami:
"Poď"
Má posunul do uličky. Rukami som sa oprel o sedadlá. Na riťke som pocítil najskôr jeho ruku ako nanáša lubrikant. Potom jeho prsty ako vnikaju do mňa.
Nakoniec zo zadu sa svojim žaludom oprel o môj zvierač. Pomaličky tlačil a ja ja som cítil ako do mňa vniká. Pomaličke priražanie sa postupne zmenilo na divoké.
Z ohľadom na ostatných cestujúcich sme museli byť čo najmenej hlučný. Ale aj tak som sa neudržal keď som pocítil ako jeho horúce sperma plní moju riťku.
Nakoniec iba dodám že má krásne vyfajcil az do úplného konca. A všetko poslušne spapkal.
Zbytok cesty sme sa navzájom objímali a bozkávali.