dům bolesti a slasti 1

18 de out. de 2017 · 5.015 visualização Vladka55

Dům bolesti a slasti (sex-fikce)
Kapitola 1 – seznámení

Pamatuji si to jako by to bylo včera. Seznámili jsme se na internetu, když mě zaujal inzerát „Budu ti laskavým ale přísným pánem“. Několikrát jsme si napsali a teď jsem stál před vrátky a musel se rozhodnout jestli zazvoním anebo uteču. Zvědavost zvítězila nad strachem a já zazvonil, vrátka do zahrady se otevřela a já písčitou pěšinkou šel k Pánovu domu.

Uvítal mě hned v předsíni a upozornil mě, že otrok v jeho domě nesmí mít nic na sobě ani v sobě. Pokynul mi ke dveřím do koupelny s toaletou, kde na mně čekala sprcha a hadička s klystýrovým nástavcem. Pokusil jsem se říct že vyčištěný jsem už z domova ale dostalo se mi důrazného upozornění, že jsem otrok a ten poslouchá a nediskutuje. Takže jsem za čtvrt hodinky osprchovaný a vypláchnutý vstoupil do obýváku kde na mně Pán už čekal.

Už od dveří na mně volal, že jeho Malý pán se těší až se se mnou seznámí a nařídil mi, abych se mu představil. Klekl jsem proto mezi jeho nohy, uchopil Malého pána do ruky a políbil ho. Okamžitě mi vykvetl v ruce jako exotický květ. Lesklý žalud byl jako kulička a kvetl na špičce dobře rostlého údu. Ulevilo se mi že to byl normální úd a ne žádná abnormalita. Jak jsem ho hladil, vystupovaly na něm stále zřetelněji žíly abych pochopil, že je dobře prokrvený a že se na mně těší. Pán mi tiskl zátylek ke svému klínu abych Malého pána vzal do úst celého, ale když jsem cítil jeho špičku až v krku začalo se mi dělat špatně. Pán mi mrzutě nařídil, abych si po příchodu domů koupil banány a cvičil si hrdlo, což jsem rád slíbil.

Ale dlouho se nemračil a s úsměvem se mně zeptal jestli vím jak vypadá běhací nočník. Samozřejmě jsem to nevěděl. Poručil abych si klekl a vysoko vysadil zadeček. Roztáhl mi půlky a na kraj mojí dírky nasadil špičku údu. Když do mě začal čurat, cítil jsem mohutný teplý proud který mě plnil a bylo to nádherné. Olízl jsem poslední kapku z Malého pána a s lítostí šel ten vzácný náklad vypustit.

Nyní pravil Pán, že je čas abych se seznámil s jeho pracovnou. Vedl mě do vedlejší místnosti kde ve zdech a ve stropu byly zapuštěny různé háky a oka. Samozřejmě nechyběly ani různé dřevěné kříže s řemeny, ale pán mě vedl k něčemu co připomínalo tělocvičnou kozu, jakou jsem znal z tělocviku. Jen výška nohou se dala lépe nastavit na nejrůznější výšku a na každé noze byly široké poutací řemeny. Pán upravil výšku a položil mně břichem na kozu. Zápěstí i kotníky mi připoutal k nohám kozy a nakonec omotal kolem mých boků široký řemen kterým mě připoutal ke koze. Nyní jsem ležel bez možnosti pohybu. Na jednom konci jsem měl hlavu a pod sebou jsem viděl jen vzorek podlahy. A na druhém konci trčel do výšky můj zadeček.

Slyšel jsem jak Pán hledá v zásuvkách skříně u dveří, až našel co hledal. Do mé dírky se najednou začal vsouvat anální kolík. Bylo to moje první seznámení s bolestí, protože měl průměr nejméně pět centimetrů. Ale když vnikl dovnitř tak se dostavila úleva a navíc překvapení. Byl to totiž kolík vibrační. Masáž análu byla jedna z mnoha věcí které jsem neznal a já se snažil co nejvíc sevřít půlky aby ten pocit byl nejintenzivnější. Chvilku jsem si to spokojeně vychutnával, ale probral mě Malý pán, který se mi tiskl mezi rty. Otevřel jsem tedy ústa, jazykem zespodu hladil uzdičku, občas jsem lehce žaluda stiskl zuby ale hlavně jsem ho cucal jako lízátko. Trvalo to dost dlouho a já si začal myslet, že se Pán hodlá udělat do mých úst. Ale nakonec Malého pána vyndal z mých úst a přešel k mému zadečku. Zase následoval pocit bolesti, když ze mě vytahoval ten anální kolík. Následovalo promazání vaselinou a pak už do mě vstoupil Malý pán.

I když jsem měl možnost si ho důkladně prohlédnou, špatně jsem odhadl jeho délku. Když ho do mě Pán vrazil celou délkou, bolestivě jím narazil na zadní stěnu mého střeva a já zasténal bolestí. To se pánovi líbilo a proto střídal prudké přírazy s kratšími a já střídal bolestné výkřiky se slastným vzdycháním. A za chvíli jsem si uvědomil, že bolestné sténání jsem vystřídal slastným hekáním. Žilnatý povrch Malého pána masíroval mají sliznici s pravidelností bucharu, hřál a hladil mé vnitřnosti a já se podvědomě snažil mu jít vstříc a přirážet. Ale ať jsem se napínal a snažil jak chtěl, řemen kolem boků mi připomněl že jsem otrok a jenom Pán tu rozhoduje kolik slasti mi poskytne. Nakonec ale už se Malý pán nenechal ovládat, naběhl do největších rozměrů a narážel do mě tak mohutně, že jsem měl strach aby mě neprotrhl. Byl jsem zcela bezmocný, všechny ty řemeny mi nedovolovaly se pohnout a nějak si ulevit. Cítil jsem se konečně jako mučený otrok. Všechna slast i bolest se soustředila tam na druhý konec té „kozy“, kde moji dírku trhal neúnavný Malý pán. Konečně jsem cítil v zadečku škubání jak do mě stříkal svoji životodárnou tekutinu a tlak v mojí dírce polevil. Uvědomil jsem si, že první moje první vystoupení v roli otroka bylo vyvrcholilo.

Pán mně uvolnil z řemenů a já po chvilce odklopýtal do koupelny se očistit. Po návratu mi Pán nabídl skleničku červeného vína a hojivou mastičku, oboje jsem s díky přijal.

„Tohle bylo jen laškování. Pořádné mučení poznáš, jestli přijdeš za týden“, pravil Pán při loučení. Odpověděl jsem že si to rozmyslím ale už jsem věděl, že přijdu. Jestli by tě zajímalo jaké to bylo, tak ti zase napíšu.