Slasti s Andulkou.

20 de ago. de 2018 · 4.210 visualizações Vlkrus

Tak aby bylo jasno, začínalo mi svítat, že když mi Andulka dovolila souložit s jinou tak bude samozřejmě požadovat naprosto stejný přístup ode mně. Mužskej je v podstatě tvor slabej a v těchle věcech se někteří přizpůsobí. Probral jsem situaci s Danielou, ta poznamenala krátce a výstižně, přeci každá z nás souložíme, Anička není žádná výjimka! Při tom se hezky usmála tak nějak konejšivě.
Pustil jsem to z hlavy, nějak bylo, nějak bude. Sexu jsem měl s Aničkou dostatek, jelikož byl uspokojivý i v práci se mi dařilo, neměl jsem důvod ke stížnostem. Anička byla taky spokojená, dělal jsem pro ni co jsem jí na očích viděl.Až přišel den s velkým D !
Měli jsme volný prostor, doma nikdo takže jsme se oddali šmajchlování a potom jsme hupsli do postýlky. Vychutnával jsem si sametovou kundu Aničky a samozřejmě jsem jí naplnil semenem až po okraj. Když jsem z ní vytáhl ptáka ještě napůl stojícího vidím že v otevřených dveřích stojí kamarád Daniely. Povídám, já se snad budu stydět! A moje Andulka dělá jako by se nechumelilo! On na to jen povídá, smím? No jistě, říkám a myslím to sarkasticky. Andula jen troch poroztáhla stehna, jinak nic, jen se usmívala a koukala na mně. Co jsem dalšího zaregistroval, že už nemá tričko a ani slipy. Čurák mu trčel jako kopí a blížil se k Andule, Pak řekl, s dovolením a sklonil se k ní, několikrát jí jazykem přejel celou kundu a pak přiložil ptáka k její kundě. Dívám se jak mu žalud rozhrnuje její pysky a zasouvá se do ní. Když v ní zmizel celý začali divoce souložit. Sice to vypadalo na divoké mrdání, ale ten pohled jak jí zpracovává ve všech možných polohách byl něco co mně vzrušilo tak jak jsem to ještě nepoznal.
Udělal se a vytáhl z ní ptáka, já jsem se neudržel a nastoupil na Anču po něm. Vyvrcholila až se mnou. Vytáhl jsem z ní ptáka a posadil se vedle. Tak jsme tam seděli tři naháči a nevěděli co máme říct. Já jsem ještě nebyl, pták mi pořád stál když vešla Daniela se čtyřmi panáky koňaku. Jako obvykle ve své průhledné košilce byla k sežrání. 5ekla nám že na nás je pohled jako na dvě zaražený skoby ve zdi. Miláčku, snad se nezlobíš řekl Petr. Ani v nejmenším povídá ona.
Tak jsme si vychutnávali koňak když se ozvala Daniela, Jiříku, že se nezlobíš, Petr měl ode mně souhlas, on totiž tvojí Aničku tak strašně chtěl. Já se nehněvám, povídám že takový vzrušení je věc přímo božská, kdo nezažil ten neuvěří. Ježíši my jsme nádherní zvrhlíci ozvala se Anča. No jo, povídá Petr, asi ještě větší a sáhnul Aničce na kundu. Ta roztáhla stehna až bylo vidět její naběhlý poštěváček.Petrovi začal opět stoupat čurák. Postavil se před Danielu která mu stáhla předkožku a pohladila koule. Anča se přidala, vzala mu ptáka do ruky a pomaličku ho honila. To moc dlouho netrvalo a začali spolu opět souložit.
My se na ně s Danielou dívali když cítím že mi její ruka hladí koule.Čurák mi stál jako kolík, ruka Daniely přejela přes celou délku a stskla. Málem jsem vystříkal. Potěžkal jsem jí jedno a potom i druhé plné prso, má je větší než Anča, i bradavky větší. Vidím jak roztahuje nohy, kalhotky nemá, toho jsem si předtím nevšimnul. Velký poštěvák jí vyzývavě ční z kundy. Najednou koukám že Petr sedí vedle ní z druhé strany a zvedá jí nohu až nad hlavu. Její velká kunda se třpytí její šťávou. Stále jí držel nohu vysoko a já viděl jak do ní zajíždí. Jen vzdychla a přirazila pánví k němu aby do ní vniknul celým.Pustil jí nohu a začali spolu krásně pomalu a láskyplně mrdat.
Viděl jsem Aničky klín připravený přijmou mého ptáka a tak jsme se oddali mrdání spolu s nimi. Netrvalo to ani minutu když on položil ruku Aničce na břicho a ona jí rukou přejížděla po prsu. Když ruku sundala měl jsem ruku Daniely na koulích. Stříkal jsem jako nikdy. Po tom jsem vytáhl z Aničky ptáka. Petr taky přestal a sedl si vedle Daniely. Najednou povídá, pojď na ní taky. Daniela mírně zaprotestovala, že to není vhodné, ale roztáhla stehna a čekala co bude. Prsa se jí nadzvedávala jak se jí zrychlil dech když jsem k ní přišel už s opět tvrdým ptákem. Namířil jsem jí ho na kundu a ona sebou cukla stranou, Najednou ale mně za něj vzala, stiskla a zavedla ho do sebe. Jak jsem do ní vniknul zjistil jsem že má stejně sametovou kundu jako Anča, nádhera. Vycházela mi boky a celým tělem vstříc až jsem ucítil velké stahy jak vyvrcholila, Jako by mně ptáka úplně její kunda vysávala. Vystříkl jsem do ní a ona když to ucítila přitiskla se ke mně co měla síly a hlasitě zasténala. Jirko, ty máš nádherného čuráka!