Budoucí učitelka

9 de dez. de 2018 · 11.200 visualizações rhabdom

Brno je dokonalé studentské město. V průběhu roku se tu pořádá řada zábav, na které čerství studenti oslavují své zotročení vysokou školou. Tyhle akce jsou ovšem i skvělým prostředkem pro hledání mladých a krásných slečen, což jsem zjistil už před pár lety, také jako čerstvý vysokoškolák. Od té doby tyto akce navštěvuji, a jelikož nevypadám zrovna zle a mám zdravě drzý přístup, občas se mi zadaří.
Tohle se stalo v podzimním semestru roku 2017. Šlo o akci, kde se spojily dvě fakulty a oslavovaly kdovíco. Během večera jsem si tam vytipoval pár holek, ale ani jedna nevypadala na to, že bych mohl už ten večer zabodovat. Až na jednu. Mladou černovlásku s modrýma inteligentníma očima, které se svižně rozhlížely po okolí přes výrazné černé brýle. Vzrůstem byla menší, což dokonale vyvažovaly vyšší kozačky a sukně, která odhalovala více, než bylo zamýšleno. Zkusil jsem jí oslovit a hned jsem poznal, že její špatně skrývaná nejistota bude tím správným klíčem. Bylo mi jasné, že zde nějaká jiskra přeskočí. Pozval jsem jí tedy k baru na pár drinků a cestou se jí vyptával na otázky, jejich odpovědi mě ani moc nezajímaly. Otázky typu: „Co studuješ? Jsi přímo z Brna?“ a další nesmysly, které byly jen výplní mezi seznámením a sexem. I tak jsem si ale zapamatoval pár drobností. Slečna se jmenovala Monika, bylo jí 19 a studovala nějaké kraviny na pajdáku. Pomyslel jsem si, že jako učitelka středoškoláků to bude mít se svým vzhledem dost těžké, protože holky jí budou závidět postavu a klukům z ní bude neustále hučet v klaccích.
Monika si na baru objednala Jegermeistera, což mě mile překvapilo. Takové slečinky většinou popíjí sladké drinky, ale zrovna tato měla raději ostrou bylinu. Líbilo se mi to. Jak minuty plynuly a hladinka alkoholu se zvedala, začala i konverzace býti volnější, plynulejší a hlavně zajímavější. Monika nebyla zas taková bezbranná cudná studentka, jak jsem si myslel. Ve skutečnosti byla docela rázná a hlavně si uměla hrát se slovy tak, aby i z té největší nevinnosti mohl posluchač vyčíst nějakou prasárnu. Vždy, když pronesla nějaký dvojsmysl s nevinným úsměvem a jiskrou v oku, mi houplo v ptáku. A když mě pak začala skenovat svým pohledem přes ty výrazné černé brýle, měl jsem penis tvrdý jako kámen a připravený ji ojet hned na barovém pultě. Usoudil jsem, že musím věc trochu popohnat a tak jsem jí navrhl zahrát si hru: „Nikdy jsem…“. Pro ty, kteří tuto hru neznají, jde o dokonalou technikou umožňující z holky dostat informace a zároveň jí opít. Pravidla jsou docela snadná. Ten, kdo je na řadě, začne větu: „Nikdy jsem…“ a něco doplní. Jeho spoluhráč pak musí zareagovat podle pravdy, jestli to sedí i na něj. Pokud ta věta „Nikdy jsem něco…“ platí i pro spoluhráče, nic se neděje, v opačném případě se spoluhráč napije něčeho tvrdšího.
Přeskočím ty úvodní věty až k tomu zajímavějšímu. Po nějaké době jsem vycítil, že nastala ona chvíle, kdy je potřeba vyzkoušet jestli večer bude za něco stát. Položil jsem první z divočejších vět: „Nikdy jsem nešukal s chlapem.“
Nastala rozhodující chvíle ticha. Vteřiny se zpomalily. Cítil jsem, jak málo chybí, aby se zvedla a odešla. Její upřený pohled mě vařil za živa. Netuším, co se jí honilo v tu chvíli hlavou, ale její přísný pohled mě přišpendlil k barové stoličce. Nesměl jsem v tomto rozhodujícím okamžiku dát najevo slabost a tak jsem jí vrátil drzý pohled. A pak se napila. Napila se a show mohla pokračovat! Ani nevíte, jak se mi ulevilo, ba co více ještě dodala: „To ti to trvalo... Jistě, že jsem už měla několik kluků.“ A pak se zamyslela a pokračovala ve hře: „Nikdy jsem nelízala holce kundu.“
Načež jsem do sebe musel obrátit celého panáka a i tak to muselo být málo za ty hodiny strávené lízáním krásných kundiček. „Měla bys to někdy vyzkoušet, je to velmi vzrušující a příjemné.“ Poradil jsem jí, za což se mi dostalo úsměvu a ujištění, že třeba někdy, že ráda experimentuje.
Byla na řadě. „Nikdy jsem nešukala na záchodcích.“
Kostky byly vrženy. Chvíli jsem koukal a pak se napil. „Možná bych tě to mohl naučit, paní učitelko.“ Řekl jsem nejistě a nechal další krok na ní. Souhlasila. Bože! Péro mi z ní stálo v pozoru a koule se těšily, že do ní napumpují všechnu mrdku. Vzal jsem jí za ruku a odvedl k pánským záchodkům. Pár borců tam chcalo do pisoárů, ale nevypadalo to, že by brali své okolí v potaz. Proklouzli jsme tedy do jedné z kabinek a zavřeli za sebou dveře. Začal jsem jí hned líbat a ručkou mačkat zadeček. Byl dokonale tvarovaný a pevný. Ona mi začala třít přes rifle mý nadržený péro. Nemohl jsem to už vydržet, rukou jsem jí zajel do kalhotek a nahmatal to nejkrásnější ve vesmíru – vlhkou kundičku. Začal jsem jí dráždit klitoris, za což se mi dostalo odměny ve formě sladkých vzdychů. Stáhl jsem jí kalhoty i kalhotky, posadil na sklopené víko hajzlu a zabořil svůj jazyk hluboko do její kundy. Byla to nádherná vůně. Lízal jsem jí jak zběsilý a pták mi při tom pulzoval nadšením. Roztahoval jsem její pysky od sebe a jazykem zajížděl tak hluboko do díry, jak to jen šlo. Byla má, na ten daný okamžik ta sexy studentka byla má a chtěl jsem si jí plně vychutnat. Po nějaké době, kdy jsem z vesmíru nevnímal nic jiného, než její sladké stydké pysky jsem vstal, stáhl si kalhoty a nechal ji, ať si chvíli pohraje s mým klackem. Hned mi bylo jasné, že tahle holka to už musela dělat aspoň stokrát. To jak mi laskala žalud, nasávala koule a jazýčkem mrštně dráždila ta správná místa, bylo velmi dráždivé. Po chvíli jsem jí zvedl a otočil, abych jí mohl projet kundu pěkně zezadu. Plivl jsem si na žalud a začal pomalu zasouvat. Oh ta byla těsná! Pleskl jsem jí přes zadek a začal přirážet. Díval jsem se pěkně svrchu, jak můj krásný macek zajíždí do té nadržené kundy a má třísla jí tvrdě přiráží k zadečku. Byla překloněná, takže jsem jí mohl popadnout za ramena a ještě o trochu více si jí přirážet na klacek. Vzdychala tak sladce, tak perverzně, že jsem se do ní na kratičký okamžik zamiloval – inu jako vždy před výstřikem. Po chvíli jsem už cítil, jak se blíží vyvrcholení. Rukou jsem jí naposledy prohrábl pičku. Pak jsem už jen vytáhl ptáka a začal stříkat na zem, na hajzl i na zeď. Monika mě tak vyrajcovala, že koule se jí chtěly náležitě odměnit sprškou mrdky.
Po chvíli se nám oběma zvolnil dech i tep. Penis, stále ještě vlhký od její šťávy, mi začal ochabovat a Monika si začala natahovat kalhoty. Poděkovala mi, že jsem se neudělal do ní, i když mě o to před tím nepožádala. Letmo mě políbila na tváře a pošeptala mi, že jí sex na záchodcích velmi vzrušuje a že by to moc ráda zopakovala. Usmál jsem se na ni a pobídl jí k odchodu na bar. A jak jsme odcházeli, jediné, co po nás zůstalo, bylo zasychající semeno, které dozajista objeví nějaký mladý ubožák, co určitě ten večer nebude mít tolik štěstí jako já.

Apelido
Região
2878 2878
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Facesitingrad Facesitingrad
Czech Republic Plzeňský kraj
Pacicka_1 Pacicka_1
Czech Republic
Cnik Cnik
Czech Republic Pardubický kraj
YHM YHM
Czech Republic Olomoucký kraj
jon123 jon123
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Wantoncrow Wantoncrow
Czech Republic Královéhradecký kraj
meridea meridea
Czech Republic Jihomoravský kraj
ablade ablade
Czech Republic Jihomoravský kraj
analityk analityk
Czech Republic Hlavní město Praha
Iceman Iceman
Czech Republic
wocode003 wocode003
Czech Republic Jihomoravský kraj
peter.balvan peter.balvan
Czech Republic Hlavní město Praha
Michal030 Michal030
Czech Republic Vysočina
eddyn eddyn
Czech Republic
Morkomen Morkomen
Czech Republic Zlínský kraj
Martin-80 Martin-80
Czech Republic Liberecký kraj
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
adidas187 adidas187
Czech Republic Moravskoslezský kraj
horny_friends horny_friends
Czech Republic Jihočeský kraj
maserko maserko
Slovakia Bratislavský kraj
B08 B08
Czech Republic
Zdenek1977 Zdenek1977
Czech Republic Hlavní město Praha