První setkání po 15 letech

13 de mar. de 2020 · 5.415 visualizações Alokinka7

Sedím v autě a hlavou mi běhá neskutečně mnoho myšlenek. Přeci jen jsi byl moje první velká láska a taky první sexuální partner.
Známe se a přitom tě neznám. Těch 15 let uplynulo jako voda a najednou jedu po dálnici za tebou. Nečekaně, neplánovaně, prostě jedu.
Cesta utíká jako voda a ve mně se mísí strach a vzrušení. Chvílemi přemýšlím, že bych to otočila, ale v zápětí přidávám plyn a jedu dál. Minu ceduli Brno a tepovka mi vystřelí na maximum. Volám ti, že za 10 minut budu v hotelu. Informuješ mě, že za mnou dorazíš asi tak za 20 minut. Vcházím do malého hotýlku v krásném prostředí mimo centrum města. Už vstup a recepce mě zaujaly natolik, že jsem se trochu uklidnila. Recepční mi dává klíče od pokoje a já vystupuji po schodech do 2.patra. Otevírám klíčem dveře a vycházím do pokoje. Je to velkorysý prostor. Prostorná vstupní chodba se vstupem do koupelny s vířivkou a vstupem do pokoje. V pokoji je obrovská manželská postel, gauč, stoleček a 2 židle. Nikde žádná televize, žádné info o Wi-Fi prostě nic. Vypadá to na pohodový večer. Jsem z cesty trošku unavená a tak si jdu dát sprchu, abych se osvěžila. Mobil nechávám v pokoji a svlékám se ještě tam. Nahá přecházím do koupelny a pouštím na sebe teplou vodu, která mi stéká od krku přes prsa a bříško po stehnech dolů k chodidlům. Všechen stres je pryč. Užívám si stékání pramínků vody po svém těle a za chvilku už je mi dobře. Napěním si v ruce sprchový gel a pečlivě ho roztírám po každém kousíčku svého těla. Do všech záhybů a všech míst. Chci se cítit čistě. Bez kompromisů. Rukou sjíždím z prsou po bříšku až k ní. Vjedu do ní lehce namydlenými prsty a užívám si každý dotek, který sama sobě dopřávám. Umyju bublinky a ještě chvíli si s ní hraju. Strkám si dovnitř nejprve jeden a pak dva prsty. Jemně, ale důrazně. Prostě proto, že na to mám chuť. Na tebe mám chuť. Proto jsem tady. O tom jsme si celé noci psali. Na tom jsme se domluvili. V tom slyším dveře. Vyndám prsty a omyju si je pod tekoucí vodou. Jsem zády ke vchodu. Takové přivítání jsi nečekal.
Na nic nečekáš a sundaváš si věci. Ještě jsem se na tebe nepodívala. Nepromluvili jsme ani jeden. Panuje ticho a napětí. Srdce mi strašně buší a já mám zavřené oči a vnímám jen zvuky oblečení, jak padá na zem. Když odsuneš stranou skleněné dveře stranou a vkročíš za mnou do sprchy, už není kam utéct. Je pozdě. I kdybych si to teď rozmyslela, už s tím nic nenadělám. Přistoupíš ke mně zezadu a rukama si mě přitiskneš k sobě a začneš mě líbat na krku. Rukama mi pevně držíš prsa. Cítím ho na svém zadečku. Je tak tvrdý. Vzrušením se celá chvěju. Ruce z prsou pomalu přesouváš na bříško a hladíš centimetr po centimetru mého těla. Jí se záměrně vyhneš. Klekáš si a líbáš mi zadeček. Ruce mi putují po stehnech dolů a nahoru. Jsem opřená o stěnu sprchového koutu. Nevydržím to a otočím se k tobě čelem. Po 15 letech se ti dívám do těch tmavě hnědých očí a jsem zase ta puberťačka na fotbalovém hřišti. Jsem celá tvoje a úplně bez sebe. Stoupneš si a začneme se vášnivě líbat. Moje ruce ti zajedou zezadu od krku nahoru do vlasů a tvoje ruce mě objímají kolem pasu. Jsi tak mohutný. Samý sval. Naše těla se tisknou na sebe a přitom na nás dopadá déšť teplé vody. Chci, abys mě tisknul pořád už navždycky a nepustil mě. Hladím tě po zádech a ve chvíli, kdy sjedu na zadek mě obcházíš a zase líbáš na krku. Odrovnává mě to. Ruce ti konečně putují přímo k ní a pohladíš jí. Pořád mě líbáš a jednou rukou mi dáš nohu od té druhé a druhou dáš tak, že ji máš v celé dlani a přitlačíš. Kdybych teď umřela, vůbec by mi to nevadilo. Pomyslím si. Zasténám a ty povolíš ruku a prostředníčkem zajedeš dovnitř. Zajede tam velmi snadno. Jsem úplně vlhká a ty taky. Cítím ho na svém zadečku. Chvíli mě tam dole dráždíš a pak vypneš vodu. Chytneš mě za ruku a vedeš do pokoje, kde si mokrá lehám na postel. Pokrčíš mi nohy a dáš je od sebe. Myslím si, že už chceš jít do mě. Nebráním se a ty se na mě podíváš a s pohledem do mých očí, ponořuješ svůj obličej do mé mušličky. Ano, přesně to chci. Vyndáš jazyk a začneš po ní přejíždět nahoru a dolů. Celou dobu u toho sleduješ moje reakce a pak se zastavíš tam, kde reaguji nejintenzivněji.
Začneš jezdit přes to místo jazykem s různou intenzitou a rty máš těsně u konce jazyka. To aby ti neunikla ani kapička. Zrychluje se mi dýchání a kroutím se na posteli pod přívalem tvé pozornosti.
Ještě pár pohybů. Hlavně neměň rytmus, říkám si. Už jsem skoro na vrcholu. Zatnu prsty do povlečení, propnu všechny svaly v těle a pak zasténám velmi nahlas a tobě svítí oči. Ještě pár vteřin mi v ní jezdíš jazykem, než tě zastavím. Strčíš mi dovnitř dva prsty a užíváš si těch slastných stahů. Poprvé jsi mě udělal a já jsem si jistá, že ne naposledy. Usmívám se a užívám si toho uvolnění. Nemám pochybnosti. Udělala jsem dobře. Chci aby sis mě bral pořád a pořád. Jak se ti zlíbí. Znovu míříš hlavou mezi mé nohy a znovu saješ všechnu tu dobrotu, co z ní vytéká. Vylížeš mě úplně do sucha. Přála bych si, abys ho do mě teď strčil a pěkně se do mě udělal s celou tou parádou, ale nenechám se unést. Posadím tě na okraj postele a sama si kleknu před tebe na zem. Beru si ho do ruky a mířím k němu svými ústy. Celou dobu tě pozoruju a je mi jasný, že kdyby to šlo, tak už ses mi do toho obličeje vystříkal. Ve chvíli, kdy se moje pusa kolem něj obtočí, zavíráš oči a necháváš se pohltit tou rozkoší.
Cítím jak jsem zase mokrá. Strčím si ho do pusy až po koule. Je hodně hluboko v mém krku. A jedu rty nahoru a zase dolů. Mám ho v puse úplně celého. Jsi hodně vybavený a ještě žádná to neudělala. Jsem první. Tvůj penis se mi strašně líbí už 15 let. Jak jsem bez něj mohla žít?! Olíznu ho jako lízátko a ty zasténáš slastí. Potom si jazykem hraju na špičce a přitom ti koukám do očí. Koukáš na mě a nemáš slov. Vidíš jak moc mě to baví a o to víc si to užíváš. Nemůžu se ho nabažit. Mohla bych ho cumlat klidně hodiny. Najednou mě chytneš a posadíš na sebe. Ještě není ve mně. Jen ti na něm sedím a pokládám tě rukou na záda. Mám ho přesně mezi pysky. Je ode mně úplně mokrej a tak když začnu jezdit nahoru a dolů, dráždit ho, zastavíš mě. Udělal by ses hned a to nechceš. Povalíš mě na záda a začneme se vášnivě líbat. Ruku mi strčíš mezi nohy a jemně zasouváš dovnitř prsty a vysouváš je ven. Líbí se ti jak jsem mokrá a mně taky. Honím ti ho, ale pomalu, aby to nebylo moc rychle. Zvedneš mi ruce nad hlavu a přitiskneš je k polštáři. Pak mě políbíš a s pohledem z očí do očí ho do mě zasuneš. V ten moment, kdy do mě vjedeš úplně celý se mi slastí zatmí před očima a zasténám. Zůstaneme tak dlouhou chvíli a pak začínáš pomalu přirážet. Je to úžasný pocit. Celá moje existence tě chce a ví, že ty chceš jí. Držíš mi ruce nahoře a líbáš mi bradavky. Začneš v přírazech zrychlovat a to je poprvé, kdy se asi udělám při normálním sexu. Držíš tempo a koukáme si do očí. Přála bych si, abychom se udělali oba ve stejnou chvíli, ale to už bych chtěla moc. Nevydržím to a s dalším přírazem se udělám. Přirážíš dál a já lapu po dechu. Šukáš mě čím dál tím tvrději a já slyším jak to mlaská. Vždycky, když už to vypadá, že se uděláš, zpomalíš. Pak zase přidáš a nakonec mě otočíš. Jsem na všech 4 a ty mě šukáš jako nikdy nikdo před tebou. Udělám se ještě jednou a užívám si těch tvrdých přírazů. Pak se uděláš pěkně do mě a hezky si u toho zařveš. Užívám si to. Bereš telefon a natáčíš si, jak ho ze mně vyndaváš a jak mi z ní vytéká tvé sperma. Bylo to fantastické.
Lehneš si na záda a já ti položím hlavu na prsa. Pořád ještě ze mě vytéká směs naší rozkoše a tak si hraju s tvým ptákem. Myslím si, že teď už nic nebude, když v tom se po minutce znovu postaví. Pobaveně se na tebe podívám a mačkám ti koule. Nemusíš nic říkat. Vlezu si na tebe tak, abych u něj měla hlavu a tys měl tu svou u mojí mušličky. Oba se do toho ponoříme a nevíme ani jeden co dělat dřív, jestli lízat nebo sténat. Už zase jsem tak nadržená, že ho chci v sobě. Jazykem mi po ní přejízdíš a pak se přehoupneš k druhé dírce. Kroužíš mi jazýčkem kolem dokola a pak ho tlakem suneš do mého análku. Je sevřený. Máme čas a tak si dáš záležet abys ho uvolnil. Používáš jazyk i prsty až se pomalu uvolňuje a tvůj prst vklouzne dovnitř. To je chvíle, kdy z tebe slézám a jsem opět na všech 4. Strčíš mi do zadečku palec a penisem zajíždíš do kundičky. Přirážíš a přitom mě palcem dráždíš v análku. Udělám se téměř okamžitě. Je to jiný orgasmus. Silnější. Chci víc. Vyndáš ho ze mně, palec taky a jemně žaludem zatlačíš na ten sevřený otvor. Tím, že sis dal načas, teď žalud vklouzne dovnitř a já si to dělám rukou. Pomaloučku ho suneš dovnitř až je tam celý. Líbáš mě na krku a šeptáš mi, že mě strašně chceš a nemůžeš si pomoct. Že mě musíš šukat a že nechceš nikdy přestat. Začneš pomaloučku přirážet. Cítím, že se uvolňuje a pak už mi to ani nepřijde. Několikrát se udělám a cítím, že další orgasmus už nezvládnu. Prosím tě aby ses udělal. Vyndaváš ho ven a strkáš mi ho do kundičky. Chytáš mě za boky a tvrdě přirážíš. Zase se udělám a už se vyčerpáním nemůžu udržet na rukách. Položíš mě na záda a pomalými, ale intenzivními pohyby přirážíš. Ruce máš pod mými zády a tlačíš je k sobě. Zajedeš hlouběji do mně a já si přeju, abychom tak už zůstali. Přesně tak. Spojení v jedno. Vytáhneš ho, znovu ho do mě strčíš a ještě jednou a pak ucítím, že jsi se do mě znovu vystříkal. Miluju to.