Na mlýně

21 de abr. de 2020 · 928 visualizações zel.raul

VE MLÝNĚ
Potřeboval jsem z mlýna dovézt pár pytlů mouky. Chtěl jsem na to dohlédnout sám. Nechtělo se mi posílat samotnou Markétu s Barborou a Janka už vůbec ne. Zapřáhli jsme vůz, já si nechal osedlat svého koně a vyjeli jsme. Dívky si celou cestu něco špitaly a potutelně se chichotaly. Mlynář je od loňského jara na pravdě Boží a o mlýn se stará mlynářka sama, s tovaryšem Ondřejem. Mají se ve dvou co otáčet.
Ondřej nakládal pytle do vozu a já si nemohl nevšimnout, jak po něm obě dívky koutkem oka pokukují. Předváděly se, kroutily zadnicemi a občas si jakoby náhodou sáhly na prsa. Konečně bylo naloženo a mlynářka nás pozvala ke stolu na zápraží. Byla to statná žena, asi čtyřicet let stará. Krátké, jako uhel černé vlasy zakrývala čepcem. Donesla chléb a vyzrálý sýr a hrnek mléka. Matylda s Barborou mlčky seděly a usmívaly se na Ondřeje. Jako první se osmělila Matylda. Přisedla k němu a polohlasně mu zašeptala do ucha: „Prý máte, Ondřeji, největší ocas v širokém okolí.“ Ondřej v rozpacích nevěděl co si počít. Střídavě hleděl tázavě na Matyldu, mě a mlynářku. Nakonec si dodal odvahy. „Když to chcete vědět, slečno, přesvědčte se sama.“ Vzal Matyldu za ruku a vedl jí o kus dál k potoku. Zvědavá Barbora rychle utíkala za nimi. Chtěl jsem je zarazit, ale mlynářka mě zadržela. „Jen je nechte, pane. Sám uvidíte, že budou spokojené. Stejně jako já, když s Ondřejem po nocích obcujeme. Snad si nemyslíte, že tu žiju jak jeptiška v klášteře?“
Zvědavost mi nedala a vydal jsem se společně s mlynářkou za nimi. Zůstali jsme stát za křovím a viděli Matyldu jak klečí na břehu potoka s očima vyvalenýma úžasem. Ondřej stál před ní, kalhoty spuštěné ke kotníkům a dolů mu visel ocas velikosti té největší kostelní svíce. Vzala ho opatrně do ruky, ani se jí nemohl do dlaně vejít. Pevně ho zmáčkla čůrák se začal topořit. Pokusila se ho vzít do úst, ale byly pro něj příliš malé. Alespoň ho olizovala po celé délce, líbala naběhlý žalud a lechtala kulky. Barbora klečela hned vedle s rukou pod sukní a já nebyl na pochybách čemu se tam věnuje.
Začínal jsem být vzrušený stejně jako Ondřej. Vytáhnul jsem ocas z kalhot a chtěl ho stisknout v dlani. Mlynářka mě ale předběhla. Zmáčkla mě tak zručně a pevně, že jsem měl co dělat abych nestříkal. Na oplátku jsem jí zajel pod sukni, zahmatal mokrou chlupatou kundu a smočil si v ní dva prsty. Za chvíli jsem jí hladil stejně jako ona mě a společně sledovali řádící trojici.
Ondřej byl celý rozvášněný a chtěl si vzít Matyldu zezadu. Ta ho ale zarazila. „Vydržte, vždyť byste měl celou roztrhnul. Já sama.“ Přinutila ho lehnout do tráva a pomalu přiklekla nabízejíc mu pohled na svou krásnou zadnici. Popadla jeho klacek a opatrně ho zavedla na kraj své nadržené kundy. I z dálky bylo vidět, jak do ní proniká hodně ztuha. Vtom Matylda prudce dosedla a zařvala bolestí i slastí zároveň. Měla ho v sobě skoro celého. Začala pohybovat prdelí a vychutnala si asi největší ocas jakého v sobě kdy měla.
Barbora se mezitím přesunula nad Ondřejův obličej a dala mu ochutnat svou šťávu, která z její kundy proudem vytékala. Matylda se zastavila, zavřela oči a začala křičet ve snad nikdy nekončícím vyvrcholení. Vyčerpáním padla do trávy, ale hned jí vystřídala natěšená Barbora. Lehla si na záda, stehna doširoka roztáhla, zvedla je až k hlavě a nabídla Ondřejovi k vyšoustání svou prostornou kundu. Dostal se do ní až na několikátý pokus a začal přirážet tak smyslů zbavený. Barbora jen tiše hekala.
Byl jsem u vytržení z této podívané. I mlynářka se zaujatě sledovala a zhluboka oddychovala. Bylo vidět, že dostal také chuť. Svlékla sukni, předklonila se a opřela dlaně o kámen. Ohlédla se a pohledem mě vybídla k akci. Pevně jsem jí chytil za boky a prudce přirazil. Vyhekla stejně jako Barbora když do ní můj čůrák zajel. Zkušeně přirážela a kochali jsme se tím skvělým představením, které se nám nabízelo. Matylda si zatím chladila své vymrdané přirození v potoce.
Udělali jsme se s Ondřejem současně. Vytáhnul ho z Barbory a tak mohutnou dávku semene, jakou vystříkal jsem nikdy neviděl. Stříkal jí na chlupy, břicho a dalším proudem zasáhl Barboru do obličeje. Padl vedle ní a odpočívali po prožité rozkoši. Mlynářka mi ho ještě osušila v ústech a vrátili jsme se do mlýna. Dívky s Ondřejem přišli za chvíli, všichni s úsměvem na tváři. To už ale nasedl na koně, Matylda s Barborou na vůz a vraceli jsme se na hrad.