Erotic shop..cast 2.

12 de jun. de 2020 · 2.228 visualizações ramekP

Vane lehky teply letni vitr a na obzoru spatris tmave modra az skoro cerna mracna, pozorujes je z prosklene zastavky a jak se tak na ne divas, jde ti hlavou jestli nahodou nejdou ze stejneho smeru jsko vitr, jestli se neco neprizene nahodou. "Jeste to by mi scházelo, abych zmokla.." si tak zabrbles pro sebe.
Netrpelive sledujes hodinky, protoze autobus jeste neprijel. "Kde zas vezi" uz trochu vic nahlas ze sebe vyloudis na zastavce plne lidi. Pan, ktery stoji vedle tebe se otoci a s usmevem na tvari "cha, mhd v Brne mlada pani, jak kdyby jste to neznala..."

Autobus se po par minutach prizene jak splaseny kun. Dvere se otevrou a skupinka lidi nastupuje do jiz klasicky narvaneho autobusu, dvere zazvoni a zaviraji se. Autobusal sotva vyhodi blink a na plny plyn trha asfalt a uhani na dalsi zastavku.
Ubiha zastavka za zastavkou, az konecne prijdes na radu ty a vystupujes na hlavnim nadrazi. Prechazis mezi nastupisti, aby jsi mohla nastoupit na svuj spoj saliny. Zacina se prudce zvedat vitr a obloha zatahovat. Velka mracna pritahla a nesou s sebou silny dest a mozna i kroupy. Vypada to snad na konec sveta. Mraky vysoke nekolik kilometru ruznych tvaru vypadaji opravdu hruzostrasne. Obcasny poryv velmi silneho vetru ti nadzvedavaji sukni a ty si ji musis pridrzovat, nechces uplne vsem ukazat spodni pradlo. Bila tanga lemovana jemnou krajkou. K tem satum idealni volba. Co zaruci pozornost. Obcas se rada predvadis, ale pri nejakem kontaktu z druhe strany se stahnes zpet do ulity.

Nastupujes do saliny a vybiras si misto jak jinak nez u okna, aby ses mohla opet rozhlizet, snad i doufas, ze potkas toho muze z rana.
Prohlizis si davy lidi, ktere se hrnou nadrazim. Sotva se salina rozjede spatris ho. Neveris tomu, ale ty jeho pronikave oci ti utkvely v pameti. Snazil se dobehnout salinu, kterou jedes. To je jak naschval. Bouchne nastvane rukou do dveri. Otaci se a prechazi rychle k jine saline. Tvuj spoj je primy, ale objizdi centrum, je to zdlouhava cesta z prace i do prace. Chtela by sis ji uz nejak zprijemnit a ten muz, co vypadal sympaticky ti zmizel z dohledu.
Po asi 20 minutach sezení v saline nalepena na okne je tu tvoje zastavka. Mackas tlacitko (je na znameni). Salina prudce brzdi, mas problem vstat ze sedacky. Kdyz konecne dobrzdi, vstavas a vychazis ze saliny, tve boty na podpadku klapou o dlazdice na zastavce. Navonena parfemem s prijemne sladkou vuni.. a v tom ti dopadne kapka primo do vystrihu, chladiva, jako kdyby ti tam spadla kostka ledu az te to zarazi. Dalsi kapka a dalsi, podivas se nahoru, jestli to neni jen vrabez a najednou prutrz. Ledovy dest dopada na tve saty a za par sekund jsi uplne durch a jak to tak byva saty jsou pruhledne, ale ani si toho nevsimnes a snazis se utect pod nejakou strechu. Bohuzel k tve smule zadna a vbihas do prvnich dveri. Automaticke dvere se pred tebou otevrou a nez si to stihnes uvedomit stojis zlita v pruhlednem obleceni uprostred obchodu s erotickymi pomuckami.