Erotic shop..cast 4.

15 de jun. de 2020 · 1.558 visualizações ramekP

Zavirate za sebou dvere, maly byt 1+1 s koupelnou a wc vlevo a kuchyn propojena velkymi dvermi s loznicoobyvakem v pravo. Michala zaujmou hned u vstupu fotky maleho kluka. Ditete. Ale nechce ptat. "Vydrz prosim, dam si napustit vanu, odloz si a udelej si pohodli na gauci, hned jsem u tebe" sundavas si boty a odchazis do koupelny. Michal vyzouva a pomalu se presouva ke gauci, po ceste si prohlizi kuchyni.
Zabouchnes za sebou dvere v koupelne, pustit naplno vodu do vany a vse ze sebe sundavas. Odkladas to na susak vedle vany. Vlhke kalhotky rovnoz do kose na prádlo. Sedas si naha na kraj vany a premyslis co ted s chlapem v obyvaku. Mas porad husi kuzi z toho vzruseni. Vsatavas, oteviras dvere od koupelny a volas na Michala.."jeste chvilku prosim" a zabouchnes dvere, otevres suplik pod umyvadlem a vytahnes holitko. Z policky u vany vezmes sprchovy gel a kapnes si na ruku a nasledne rozetres po klinu. Jednu nohu si polozis na kraj vany, namocis holitko a opatrne si holis kundicku. Cukla ti ruka a ty se skrabla. Celkem pekne ti tece krev. Snazis se to zastavit studenou vodou, kteroz si pustis v umyvadle. Nepomaha, otevres zase suplik ale vata ani odlicovaci tampony tam nejsou. Dobelhas se se zakrytym rozkrokem ke dverim, otevres a zavolas na Michala "myslis, ze bys mohl?" Michal se zveda z gauce prichazi ke dverim koupelny. Jen vystrkujes hlavu ze dveri. "Vis, ja se skrabla a potrebuju to zastavit, mam v kuchyni v pravym supliku tampony, podas mi je prosim?" Michal odbehne do kuchyne, chvili tam sramoti a jde zpet k tobe. Cekas ve dverich. Az uz stoji u tebe "ukaz, ja se ti na to podivam". Oteviras dvere, ustupujes dozadu a sedas si na vanu, Michal vchazi dovnitr s dotazem "kde to teda mas?". Rozeviras nohy a jednu si polozis nahoru na okraj vany. "Tady" a ukazes prstem na vnejsi cast pysku. Michal zaklekava a rozdelava obal od tamponu. Opatrne priklada na poranene misto a ranku stlaci.
"Zatlac vic doprava" prohlasis a divas se mu do oci.. posun3 prsty doprava a tlaci na klitoris. Pochvilce uciti v prstech zvlastni vlhkost. Pozna, ze to neni krev. Oddelava tampon a sklouzne mu zrak na kabelku, vidi ji rozdelanou a v ni pouta a satek. "Sedni si do vany a zavri oci" rozkaze ti. Bez jediného protestu poslechnes. Prichazi zezadu a nasazuje ti satek a pevne dotahuje "ted ruce nad hlavu" pricvakne ti pouta ne jednu ruku a druhou nechava volnou. Drouhou cast pout zacvakne k tyci od topeni. Stoupne si vedle vany a slysis jak rozepina zip od kratasu. Chytne tvoji ruku a poklada si na rozkrok. Citis pres boxerky jeho stoporeny penis, jezdis rukou od zaludu dolu ke koulim a zase nahoru. Michal boxerky sunda a necha te pokracovat. Zastavi ti vodu v plne napustene vane. Rukou u sjizdis na jeho hladce oholene koule a zlehka je mackas a zase nahoru. Uchopis jeho penis a naklonis ho k sobe a nasmerujes du pusy. Vyplaznes jazyl a spickou mu prejedes po zaludu. Krouzis okolo a nakonec mu jej obejmes rty a zasunes do krku. Pekne pomalu. A hladis mu u toho koule. Jednou rukou te chyta za vlasy. Proplete se je mezi prsty a pevne uchopi. Tlaci ti hlavu na svoje pero. Druhou rukou ti masiruje prso a krouzi okolo bradavky.
Uvolni vlasy, povytahne ho rekne at vypazis jazyk. Bez vahani poslechnes a vyplaznes. Placne te parkrat po jazyku a odstoupi. Slysis jak si sundava obleceni a jde za tebou do vany. Posouva si te na okraj a rozzahuje nohy. Klekne si ve vane, pevne te chytne za zadek, palci ti roztahne kundicku a zabori hlavu do rozkroku. Jazykem prejizdi po mokre kundicce tam a zpet. Pysky, klitoris. Drazdi te. Zacnes zase vlhnout. Krasne to klouze. Nasava klitoris do rtu a rychle spickou jazyku po nem prejizdi. Jednim palcem zajizdi dovnitr. Vzdychas a srdce ti busi.
"Ach boze, jeste.." ze sebe sotva dostanes. Nohy se ti zase tresou. Po par minutach, kdy jsi v tranzu a mas kundicku uplne mokrou, te necha chvili vydechnout. Vstane vyleze z vany, ani w neutre, nic. "Vstan" rozkaze a pomaha ti na nohy. Rozepina pouta. Vede te z vany ven, ale ne daleko. Posouva veci na pracce. Opre te o ni, jednu nohu ti zvedne a kolenem si ji opres o pracku. Mas krasne vystrceny zadecek. Jednou rukou ti zadek roztahuje a druhou si drzi penys kterym ti kundicku masiruje. Zaludem krozi pres pysky, klitoris, zlabkem az k analku. Pak si chytne za obe prsa a zasune ho. Pomalu zasouva a vytahuje ven, abys pekne citila kazdy pohyb poradne. Tempo zacne zrychlovat. Vic tlaci a dorazi do konce. Az pek po koule, ktere o tebe pleskaji. Libi se ti to. Sex jsi nemela dlouho tak uz to na tebe jde. Uz budes. Vzdychas na hlas a cele telo se ti chveje. Orgasmus. Jsi v 7. nebi. Ale on neprestava..naopak jeste prida a rukou ti drazdi uz tak citlivy klitoris. Podlmuji se ti nohy..
Vysune ho a dava ti nohu dolu z pracky. "Jdeme" a tahne te zaruku. Smeruje do obyvaku. Postavi te pred zada gauce. Zacvakne ti druhou ruku do pout a sklani te pres nej. Ruce mas pred sebou, ze dosahnes skoro na zem a nohy co nejbliz u sebe. Projizdi ti svym perem mezi stehny, rukama ti je tlaci k sobe, aby byla skvirka co nejmensi a tlacilo ho to. Obnazeny zalud ti projizdi zlabkem mezi pysky sem a tam a pak zasouva co nejhloubeji. Zase zrychluje a dorazi, ze to s tebou haze. Zacinas se zase trast a cela se orosis z toho blazeneho pocitu.