Žhavá sprcha

15 de set. de 2020 · 2.173 visualizações Paljaci

Dnes je vedro viď? Mrknu na tebe a přitulím se k tobě. Obejmu tě ze zadu a rychle na tobě roztrhnu tričko. Políbím tě na krk, rozepnu podprsenku a polibky se sunu dolů. Strčím ti ruku mezi stehna a pomalu ti přejedu rukou přes kundičku až k zadečku. Obejmu tě kolem boků a rukama v tvém klíně tě chytnu za legíny. Škub! A legíny mají nový otvor. Ještě jednou ti projedu rukou po kundičce a pak rukou zajedu pod kalhotky. Jednu ruku v tvých kalhotkách a druhá na tvém prsu. Špičkou prstů ti hladím poštěváček a kontrolují, jestli už tečeš. Druhou rukou ti mačkám prso a pak se soustředím na bradavku. Mačkánm ti ji tak dlouho dokud není parádně vzrušená. Povzdechneš a já ucítím jak začneš téct a přímo mě na prsty. Zajedu prstem dovnitř a hned se ti přisaju na krk. Povzdechneš a já ti zmáčknu bradavku.
Pojď do sprchy špitnu. Sundáš ze sebe zbytek oblečení a to co bylo tricko a legíny. Taky se svléknu a ty si hned všimneš, že jsem vzrušený. Já si zas na tobě všimnu, že ti kapička stéká lehce po stehně.
Vlezeme si do sprchy zapneme vodu a začneme se líbat a sprcha nás zkrápí kapkami vody. Chytnu tě za zadek a ty mě taky. Roztáhnu ti půlky od sebe a pak plácnu. Vezmu žínku a sprcháč. Sprcháč mi hned zabavíš a začneš ho na sebe lít. Od výstřihu na prso a bradavku a hned přejedeš na druhou. Tak roztírej! Trochu omámený tebou rychle se vzpamatovávám a začnu vše roztírat. Jedno prso, druhé prso a důkladně vše roztírám až cítím přes žínku, jak máš vzrušeně bradavky. Vše rozetřu na bříšku, pupíčku a podbřišku až do tvého klína. Rostáhneš nohy, abych měl lepší přístup a několikrát projedu tam a zpět. Co záda? Ty mi taky umyješ? Hned se otočíš a vyšpulíš na mě prdelku. Ruce dáš na zeď a prdelkou trošku zavrtíš. Dvakrát ti žínkou přejedu záda a přitisknu se na tebe ať cítíš jak jsem z tebe vzrušený. Chci tě blíž. Přitisknu se. Ještě blíž. Zasunu ti ho tam. Jak ho do tebe strkám hloub, tak u toho vzdychneš a až jsem na konci, tak vykřikneš a rychle se nadechneš. Pevně tě chytnu za boky a začnu přirážet. Jeden na doraz, druhý na doraz a pak rychle, jen na krajíčku a plný zásun! Plácnu tě a ty vykrikneš. Zrychlím a tvůj křik je rozkouskovaný tím, jak přirážim. Rychleji rychleji se snažíš říct, ale moc ti to nejde, jak tě klepu. Dlouhý výkřik a cítím jak se začneš klepat. Zpomalím a ty se sesuneš. Chvilku ještě vzdycháš a snažíš se popadnout dech. Už ne říkáš, ale spíš než mě, tak se snažíš přesvědčit sebe, že už máš dost. Otočíš se na mě. Ještě teď mi z tebe stojí a cuká mi v něm. Teď ty. Chytneš mi ho a strčila sis ho do pusy.

Apelido
Região
franti-see franti-see
Czech Republic Liberecký kraj
1974marty 1974marty
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Paljaci Paljaci
Czech Republic Vysočina
Nick5051 Nick5051
Czech Republic Liberecký kraj
davkom davkom
Czech Republic Jihomoravský kraj
Iceman Iceman
Czech Republic
Kleredrag Kleredrag
Czech Republic