Firemní galavečer

18 de out. de 2020 · 3.144 visualização zajicek-praha

Byl studený podzimní den. Byl jsem na galavečeru naší společnosti kde se slavily jubilea kolegů a naše úspěchy za uplynulý rok. V ten den jsem měl náladu pod psa, ale říkal jsem si, že pár panáků mi náladu zvedne. Večer se vyvíjel pozitivně. Byl tam zástup mnoha žen o kterých jsem věděl co chtějí. Sedím tak na barové stoličce, koukám po ženách v sále a říkám si.
„Magda spí s šéfem“
„Petra, starší, vyvinutá, ale vím, že dává skoro každému.“
„Lucie, mladá, zrzka o té skoro nic nevím a hle, zásnubní prsten.“
Jedu pohledem dál a zastavím se na naší obchodní a PR manažerce. Starší žena, které mám velice v oblibě a opět žena, která má dlouhé nohy, které umí prodat.
„Kristýna je o pozici nademnou, úspěšná samostatná žena, která je workoholička“
No vykašlal jsem se na přemýšlení o ženách a dál popíjel a bavil se s podřízenými na baru. Pozvali jsme majitele, ředitele i Kristýnu na drink. Večer se začal vyvíjet skvěle. Kristýna byla celkem otevřená všemu a tak jsem jí navrhl, že zajdeme do salonku, kde budeme sami. Bavili jsme se o životě. Kristýna byla žena, která ve firmě strávila tolik času jako já od narození do nástupu. Nicméně měla v sobě něco co mě přitahovalo. Očividně jsem přitahoval i já ji. Vedli jsme opravdu zajímavou konverzaci na téma vztahy na pracovišti a řešili jsme jak já řeším tyto „problémy“. Říkám „pokud nezatahují vztah na mé oddělené, jsem v pohodě, ale nesnesu, aby mi u stolu někdo řval a házel věci kvůli problémům doma“
Kristýna mi odpověděla: „A co sex na pracovišti a mezi kolegy?“ Odpovídám: „No na mě moc nekoukej, já si to nemůžu dovolit.. Moje postavení a nedokážu si představit co by se dělo, kdybych něco měl s asistentkou.“ Kristýna mi odpověděla: „Ty nemáš ? Já myslela, že to tam kosíš a je to součástí pohovoru.. usmála se“
Naznačil jsem Kristýně, že s ní bych ještě něco mohl mít, jelikož je to moje nadřízená a oba jsme na manažerské pozici, tím pádem mi to přijde v pohodě.
Kristýna se naklonila a zašeptala mi do ucha: „Po půlnoci pro mě přijede řidič a mám v autě rezervované místo pro tebe, doufám, že pojedeš, protože bych potřebovala naplácat“
Odpověděl jsem: „Pojedu ty zlobivá šéfová“
Objednal jsem další panáky a bylo vidět, že to byla chyba. Kristýna přestala zvládat množství alkoholu a začala usínat a dělalo se jí špatně. Jakožto loajální člověk jsem jí dovedl do auta, dal pusu a zavřel dveře. Ruku na srdce, co dělat s opilou ženskou, která o sobě neví ?
Přešel jsem ze salónku zpět k baru a bavil se s kluky. Po půlnoci se zaměstnanci začali rozcházet a já přemýšlel co s časem. Podřízení šli za Vánoční prémie do bordelu a já ještě zůstal na baru. Na baru obsluhovala celkem zajímavá baculka. Vetší prsa, velký zadek. Zajímavá a po tom množství alkoholu byla princezna. Po pár větách, když jsem slečně vyslovil náklonost mi dala jasné ne. Řekl jsem si: „Nevadí, bude jiná“. Kolem třetí jsme odešli a já se vydal na toulky Prahou. Samozřejmě v těchto ranních hodinách jsem potkal mnoho lehkých děv, které mi za horentní částky nabízeli „Best blowjob in you live“. V jednu chvíli jsem i přemýšlel, že tu kurvu, která vykouří za den 50 chlapů zkusím, ale po dvou větách jsem odmítl. Z centra Prahy jsem se zjevil až v Holešovicích kde jsem se rozhodl při svítání zavolat taxi a jet domů. Říkal jsem si: „sakra, opilej, nasranej a ani nenajdu žádnou ženskou se kterou se můžu vyspat“.
Přes appku jsem si přivolal taxíka. Říkal jsem si, že poslední možnost bude, že bych chytnul nadrženou taxikářku z faketaxi, ale po chvilce jsem si říkal, že je to asi tak pravděpodobné jako, že potkám mimozemšťana.
Přijížděla bíla octavia a v appce mi vyskočilo jméno Kateřina. „olala pomyslel jsme si“. Paní se mi omlouvala, že přijela pozdě, ale že venčila psa. „Žádný problém, potuluju se tu už nějakou chvíli a 5 minut mě nezabije přece“. Jeli jsme do vesnice za Prahu a paní si od začátku dělala legraci, že jedeme do největší díry na světě. „Díra ? Tam bych se dnes rád dostal odvětil jsem“ Paní se na mě koukla do zpětného zrcátka a ptá se: „A co děláte za práci? Jste hezky oblečený, hezky voníte a máte dobrý smysl pro humor.“ Popsal jsem jí svou práci a cesta ubíhala celkem rychle. Vjeli jsme před dům a já se ptal: „Máte čas? Nechcete třeba na ranní kávu, nebo snídani? Mám koláčky od babičky“ Překvapilo mě, že pání mé pozvání přijala. Nakonec jsem Kateřinu ukecal na panáka na seznámení. Během této celé anabáze jsem si vzpomněl, že jsem neplatil. Říkám: „Katko, kolik ti mám dát za tu jízdu, měl jsem platbu v hotovosti“. Katka odvětila:“V autě jsi říkal, že bys chtěl bejt dneska v díře. Tak mi to hezky udělej a budeme si kvit“. Zůstal jsme sedět s otevřenou pusou a ptal se sám sebe zda je to pravda.
Katka se začala na gauči svlékat a já zůstal sedět jako opařený. Prsa velikosti 5, lehce oplácaná, ale velice použitelná. Vyholení proužek, jinak všude hladká a voňavá. Začal jsme Katce líbat prsa, hrát si s nimi. Během chvíle jsem byl na zádech a bylo mi řečeno, že mám jen ležet…