Bisexuální otrok zkušeného páru XV.

2 de nov. de 2020 · 3.839 visualizações rektor

XV. Kapitola
Neděli a vlastně skoro celý následující týden jsme strávili přesně dle příkazů Pána a Paní. Seznamovali jsme se vzájemně s kamarády a rodinou toho druhého a v mezičas plnili úkoly. Někomu by to tak nepřišlo, ale pro nás to již byly většinou naprosto tréninkové a vlastně běžné činnosti, jako pózování před kamerou, trénink všech otvorů svých i toho druhého, vzájemné odpírání orgasmu, ale nedostatkem orgasmů jsme rozhodně netrpěli. Vždy jsem musel být večer připraven na povel Pána předvést, jak rychle umím Anežce naplnit pusu, kundičku nebo prdelku. Na víkend si pak pro nás Pán s Paní připravili více než zajímavé úkoly.
Nejdříve nám přišel ve čtvrtek docela objemný balík. Po jeho rozbalení mi nastalo několik hodin instalace, neb balík obsahoval hned několik kamer s nočním přísvitem. Ty jsem nainstaloval do koupelny, ložnice i obývacího pokoje a všechny propojit s naší wifi sítí a nastavit přístup přes speciální portál. Instrukce byly velmi podrobné, přesné a evidentně od Pána. Po instalaci jsem splnění úkolu ohlásil Pánovi a po jeho připojení a prohlídce jsme s Anežkou dostali instrukce na nadcházející víkend.
Vlastně celý další víkend jsme měli strávit doma a nazí. To by nebylo špatné, právě naopak. Horší bylo, že všechny naše závěsy a záclony měly být roztaženy ve dne i v noci. Oba jsme měli nakázáno v sobotu ráno v osm hodin vypít litr vody a až do 16 hodiny co dvě hodiny další půllitr, celkem tedy na den pro každého 3 litry. Na neděli prý dostaneme dodatečně instrukce. Navíc jsme měli mimo nočních a prvního ranního močení zakázáno chodit na WC. Pokud se nám prý přes den chce čůrat, máme si vyhovět, posloužit a ulevit jeden druhému, jak je ctěná libost, ale přitom nesmí ani kapka ukápnout. V sobotu do 14 hodin jsme ještě měli povoleno vejít do koupelny a případné prvotní netěsnosti řešit tam, ale potom jsme mohli vše řešit jedině v obývacím pokoji a uprostřed místnosti.
Oba dva nás polil studený pot, ale samozřejmě jsme úkol s pokorou odsouhlasili. Ihned jsem si vzpomněl na předchozí víkend a naše noční lavičkové řádění, kdy jsem něco takového zkusil poprvé a Anežka to zvládla, byla úžasná, ale jak na tom budu já? V sobotu ráno, když vše začalo byly první hodiny relativně v pohodě, ale již před polednem jsem cítil, že to na mě poprvé přichází. Ohlásil jsem to Pánovi, přesně podle instrukcí a s omluvou v očích požádal svou lásku poprvé napřímo o takovouto pomoc. Její pohled, jiskry v očích i úsměv mi dodával odvahu, takže náš první piss odběr proběhl vlastně bez problémů. I když jsem jej prozřetelně nasměroval do koupelny, vlastně to nebylo potřeba. Anežka ladně klesla do sedu pode mě, vzala mě něžně do úst a po celou dobu se na mě nahoru dívala těma svýma úžasnýma očima.
Za něco přes hodinu naopak zamrkala Anežka na mě, ohlásila se Paní a něžně mě chytla za ruku „Neboj to spolu zvládneme, lehce na začátku stáhni hrdlo, ať se prvním náporem nezakuckáš a pak hned prostě velkými doušky polykej, nic jiného s tím stejně nevymyslíš a dívej se mi při tom také do očí, prosím“ mrkla na mě ta moje mrška a už mě táhla do koupelny, opřel jsem se o stěnu a Anežka zkušeně nasedla na má ústa. I když jsem se vážně snažil stáhnout hrdlo, první nápor mě přesto málem zakuckal.
Naštěstí jsem to udýchal a pak už jsem jen polykal, dýchal nosem a zase polykal. Celou dobu jsme se snažil dívat se do jejích očí a celá ta pozice mi přišla příšerně absurdní, a přitom neuvěřitelně vzrušující. Však také když vše doteklo, tak jsem tak nějak automaticky jí nejen očistil, ale plynule přešel v lízání. Leskly se jí oči a stále více tiskla svou dírku na můj obličej. Odtrhla se až těsně před orgasmem a sklouzla ke mně dolů do náruče „Víš přece, že se teď až do odvolání nesmíme ani jeden z nás udělat, ty jeden prevíte“ a vlípla mi velikou a štiplavou pusu. Na rozdíl od Anežky mé poprvé nebylo tak precizní a byl jsem velmi rád, že jsem jen čistil koupelnu a nemusel uklízet koberec v obývacím pokoji.
No jo vlastně – obývací pokoj, proletěla mi ta myšlenka hlavou, už jen dnes do dvou hodin odpoledne a pak… Když jsem se rozhlédl po koupelně a uvědomil si co a kde všude jsem musel uklízet, polil mě ještě studenější pot. “Anežko miláčku do odpoledne se to nezvládnu naučit a jak to pak v obýváku uklidíme? A navíc uprostřed pokoje před rozhrnutými záclonami?“ vyhrkl jsem vyděšeně. „Neboj se, do dvou to budeš mít čas ještě minimálně dvakrát trénovat a napoprvé to vlastně ani nebylo od tebe zase tak špatné“ povzbuzovala mě Anežka svým sametovým hlasem.
Frekvence i objem pití se opravdu projevila s nečekanou silou. Do dvou hodin jsme to oba zvládli celkem třikrát a mé poslední přisátí pouhé tři minuty před druhou hodinou – díky Anežce a jejímu preciznímu holčičímu plánování – bože, jak já tu holku miluju – bylo již téměř bez chyby. Úderem druhé hodiny odpolední jsme se na sebe v obýváku podívali a bylo nám jasné, že teprve teď začíná ten správný adrenalin.
Časové rozestupy mezi nutkáním se nám ale docela krátili, což bylo způsobeno asi tím, jak jsme si postupně vzájemně vypomáhali. Bylo čím dál náročnější a složitější vydržet ten zrychlující se koloběh nucení, močení a polykání. Upřímně jsem se děsil okamžiku, kdy se naše potřeby sejdou v jeden okamžik a raději jsem to ani nevyslovoval nahlas.
Premiéra uprostřed obýváku připadla na Anežku. Už chvíli po půl třetí jsem cítil, že to už moc dlouho nevydržím. „Lásko, je to tady, omlouvám se, ale už to vážně nevydržím…“ vyhrkl jsem na Anežku a očima hledal její pomoc, jako že snad najde nějaké zázračné řešení, jak to co nejrychleji a beze svědků vyřešit.
Moje úžasná láska, ale s úsměvem klesla do sedu přímo doprostřed obývacího pokoje a pokynula mi abych přistoupil blíž. Něžně mě vzala mezi své rty, pohlédla nahoru do mých očí a já to už více v sobě udržet nedokázal. Celou dobu se na mi dívala do očí, vše čistě a mohutně polykala, ale přeci jen bylo vidět, že už i na ní je toho hodně. Statečně vše sice spolkla, ale kapky slz v koutcích jejích očí svědčili o tom, že to bylo jen tak tak.
Když jsem skončil ještě chvilku ho jen tak žužlala mezi rty a pak ho pomalu pustila ven. „Nevím lásko, jak dlouho tohle ještě bez újmy zvládnu, bylo toho tolik, že jsem myslela, že to snad nikdy neskončí.“ podala mi ruku a stáhla si mě k sobě dolů na koberec. Tulil jsem se k ní a přemýšlel co a jak máme udělat, abychom to všechno nějak zvládli.
Nakonec mě něco napadlo „Lásko, tímhle tempem nemáme šanci vydržet až do čtyř, a už vůbec to množství si jen tak vzájemně předávat, vždyť to roste tak, jako bychom to pili každý 2x, a to nemluvím o tom, jestli se to sejde ve stejný okamžik. Myslím, že máme jedinou šanci.“ mrknul jsem na Anežku. „Jen mi to budeš muset vrátit a já se pak postarám o přerušení toho šíleného a stále rostoucího objemu koloběhu vody… v přírodě…teda v nás“ rozesmál jsem, alespoň na chvíli, svou unavenou krásku.
„Jak to chceš provést?“ nechápavě se na mě obrátila. „jednoduše“ odvětil jsem pomalu a začal svou ženu hladit a při tom jí začal vysvětlovat šílený plán, který se před chvílí zrodil v mé hlavě.
„Miláčku musíme se dostat z toho uzavřeného kruhu ven, a to jen povoleným způsobem. Pamatuješ na zadání, které nám dal Pán? Máme si vyhovět, posloužit a ulevit tomu druhému, nebylo přeci řečeno jak. Doteď jsme vlastně sami sebe uzavřeli ve stále se zvětšujícím kolotoči s rostoucími objemy, zkracováním času a přeléváním všeho co vypijeme mezi sebou. A jediný způsob, jak to změnit, je vypustit to jinam.“ pronesl jsem významný monolog směrem k Anežce. „A to chceš jako kam?“, stále nechápavě krotila hlavou má drahá. „Mysli lásko, jediná možnost je až se mi bude chtít, musíš mi ho postavit a já ti tím napustím prdelku. To přeci zakázané nemáme. A ty se toho pak už zbavíš legálně na záchodě nebo spíš asi v koupelně. “ Vítězoslavně jsem pronesl poslední větu.
„A uvědomuješ si, jak to bude složité, abys to ze sebe dostal, víš, jak ti to nejde, když ti stojí, a přitom musíš být hluboko ve mně a nesmíme ani kapku poslat na koberec“ přemýšlela nahlas moje láska. „Víš co, jdu se pořádně připravit a ty doufej, že ta teplá voda mě neprobudí před tím, než s přípravou skončím, jinak budeš mít premiéru tady v obýváku a rovnou s oběma otvůrky současně“ udělala na mě provokativní obličej a odběhla do koupelny.
Její poznámka mě dost vyděsila, pravda na tohle jsem při spřádání plánů ani nepomyslel. Jak to vlastně provedu? Jak ho natočím, aby to z něj šlo a půjde to vůbec? Co budu dělat, když to nepůjde? Neublížím jí tím? A další a další otázky mi zatím vířili hlavou.
Anežka mezitím prováděla přípravné práce a naštěstí má tyto činnosti v malíčku, takže jí příprava netrvala ani dvacet minut. „Tak jak jsi na tom?“ zeptal jsem se jí v naději, že je třeba ještě času dost. „No teplá tekoucí voda, jak víš je pro tyhle činnosti neuvěřitelně a strašně nebezpečná, spustilo se to už v koupelně a měl by ses připravit, lásko“ zamrkala těma svýma kukadlama, vzala do ruky telefon a odeslala hlášení. Mezitím se pomalu ladným tanečním krokem sunula do středu obýváku. Lehce neochotně a nervózně jsem se přesouval za ní. Neměl jsem se v sedě o co opřít, takže jsem počkal až sama přidřepne na má ústa a pro zpevnění pevně chytil její půlky do dlaní. Přisál se na otvůrek a podíval se vzhůru do očí mé lásky. Hlavou mi proletěla myšlenka, jestli se někdo na nás dívá, ale na víc jsem neměl čas.
Proud, který mě zalil, byl opravdu silný a mohutný, bylo toho víc než dost, místy ten nápor na hrdlo ho doslova trhal, cítil jsem, jak se mi z toho všeho tlaku a proudu, derou do očí slzy. Připadalo mi to jako věčnost a Anežka měla pravdu, tohle snad nikdy neskončí. Přesně v ten okamžik největší proud ustal, její tělo se lehce povolilo a zbytek byl již lehká, jednoduchý a dílem okamžiku.
Očistil jsem svou lásku a ta se sesunula na zem ke mně, vzala mou hlavu do dlaní slíbala slzy z mých tváří. „Miláčku já jsem ti to říkala, a bude to jen čím dál horší, asi opravdu nemáme jinou možnost“ a usmála se na mě. Začali jsme proto s přípravami ihned. Však jsme neměli k dispozici víc než maximálně něco přes půl hodiny.
Sotva jsme skončili s přípravami, cítil jsem, jak tlak pomalu stoupá a očima jsme se domluvili, že není nač čekat. Sedl jsem si doprostřed místnosti nachystal zprávu do mobilu a Anežka mě vzala do úst. Tohle by pro mě byl normálně signál pro okamžitou a plnou erekci, ale asi ten tlak v močovém měchýři způsobil, že jsem byl stále jen takový polotuhý.
Pomalu jsem už propadal panice, ale má úžasná láska vše opět zachránila. Začala mě najednou sát tak silně, že mi málem vystřelil mozek z hlavy a krev se okamžitě nahrnula na to správné místo. Nutkání už bylo naprosto neudržitelné. Prudce jsem Anežku otočil zadkem ke mně a ona sama se hrudí položila na zem, roztáhla si své úžasné půlky co nejvíc od sebe a hned po odeslání zprávy jsem do jejího zadečku nekompromisně vstoupil.
Tlak ve mně byl obrovský a já stále čekal, kdy to konečně začne ze mě stříkat ven. Ale nic se nedělo. V zoufalství nad tím příšerným tlakem, který již přecházel spíš v řezavou bolest, jsem se zlomil v pase a celý nalehl na její záda a vlastně jí celou zavalil. Její stehna povolila a oba jsme najednou leželi na zemi. Já hluboko a nadoraz zaražený v jejím análu. Přesně v tu chvíli se to zaškrcení jako zázrakem uvolnilo a vše se obrovskou silou vyvalilo ze mě.
Cítil jsem, jak Anežka pevně sevřela svaly svého svěrače okolo mého ptáka a asi spíš silou vůle držela vše v sobě. Síla tohoto prožitku byla tak bolestivě intenzivní a unikátní, že jsem při tomhle netradičním stříkání až neskutečně řval. Bylo to jiné, bylo to extrémní, bylo to v tomto okamžiku svou bolestivou silou a intenzitou plně srovnatelné s orgasmem.
Ty okamžiky trvaly snad celou věčnost. Když dozněly poslední záškuby mého penisu a tlak v mém nitru poklesl, registroval jsem sílu i tlak, který má láska vyvíjela svým svěračem udržela tvrdost mého penisu. Probral jsem se během chvilky a opatrně se nadzvedl na loktech, chytil Anežku kolem pasu a postupně jí dostal zpět na všechny čtyři. Pevně jsem ji ale stále držel nabodnutou na sobě.
Takhle se po čtyřech, musíme opatrně dostat až do koupelny, jinak to nepůjde, hlavně nesmím vyklouznout, aby se to nedostalo ven letělo mi hlavou. Anežka, jako by četla mé myšlenky, se zvedla do kleku a držela mě oběma rukama pevně za sebou. Pomalu po malých krůčkách jsme se takhle po kolenou postupně přesunuli až do koupelny.
Následná koupel a tulení mé lásky bylo neuvěřitelné. Šeptem mi pak líčila, jak intenzivně to prožívala ona „ Když jsi do mě vnikl, byl jsi neuvěřitelně tvrdý, drsný a nekompromisní. Ten poslední příraz, kterým jsi mě zalehl, to bylo něco, co jsem nikdy nezažila. Najednou jsem byla úplně celá zavalená, obklopená, napíchnutá. Naprosto bez soucitu pod tlakem a drsně plněna. Bylo to až bolestivě intenzivní a nekonečně dlouhé, že vydržet a neudělat se, bylo skutečné utrpení. Už jsem pod tebou ztrácela vědomí, když jsi mě nadzvedl. Jsi můj a jsi prostě úžasný, lásko moje“ a s těmi slovy se opět její vlahá ústa přisála k mým rtům. Toho se asi nikdy dost a dosyta nenabažím, proletělo mi hlavou.
Když jsme vyšli z koupelny bylo už skoro 16 hodin. Zbýval nám každému poslední půllitr dnešního dne. Jen co jsme oba dopili, ozvaly se v obývacím pokoji oba naše mobily současně. Zpráva od Pána a Paní.
Když jsem zprávu otevřel, byla na obou přístrojích zpráva stejná, velmi výstižná, hrozivá svým obsahem a až mrazivě podrobná: „Výborně zvířátka, velmi jste nás a naše dobré přátele poslední scénou pobavili. Musíme říct, že to bylo velmi nápadité. Takže do sobotní půlnoci takto pokračujte a smíte postupovat již a pouze takto. Jiný způsob není povolen, ale může být vzájemný. A jen pro jistotu opakuji! Pamatujte, že máte přísný zákaz se k orgasmu jen přiblížit!“