když musíš...musíš!

30 de abr. de 2021 · 2.899 visualizações gaster

Rozhodl jsem se, že za tebou vyrazím, tak jsem nasedl do vozu a vyrazil na cestu.
Věděl jsem jen směr nikoli přesnou adresu a modlil jsem se, po nějaké době jsem konečně dorazil do města a napsal jsem ti,
ty si po několika minutách odpověděla a já už rázem věděl kam zamířit. Když jsem dorazil ke dveřím byl jsem zatraceně nervózní,
nicméně jsem tě chtěl vidět a tak jsem zaklepal. Otevřela mi překrásná dívka, jež mi vyrazila dech, padl jsem před tou krásou na kolena, ty si najednou přistoupila o klečícího si mě objala, cítil jsem tvé teplo a tlukoucí srdce a z toho jsem zčervenal.
Toho ses nejspíše všimnula, protože jsem cítil, jak tvé srdce začalo být rychleji. Věděl jsem, že tě musím také obejmout.
Vstal jsem a objal tě. Tvá tváře zabořená v mém náručí se najednou zvedla a najednou jsem ucítil jak mě líbáš, byl jsem až šokován ale bylo to tak úžasné, že jsem tě přitiskl blíže a a polibek oplatil. Po chvilce jsi mě pozvala dále, říkal jsem si proč ne a šel s tebou. Po nějaké době co jsme si povídání u čaje a trochou legendaria (Rum) co jsem přivezl, jsem řekl, že je již pozdě a měl bych vyrazit domů.
Byl to krásný večer, tak jsem ti řekl dobrou noc a políbil tě. Chtěl jsem se otočit a jít ale ty si mě chytla za ruku a stáhla k sobě.
Stáhla si mě přesně tak abych ti dopadl ústy na ústa. Začali jsme se zase líbat a ty si mě nechtěla pustit. Bláznil jsem z toho, že tě líbám. Nedalo mi to a zkusil jsem tě pohladit po ňadrech.
Cukla si sebou, ale držela si mě ještě pevněji, zkusil jsem to tedy znovu. Přejel jsem ti prsty po boku od pasu směrem nahoru,
pak jsem přejel přes ňadro, cítil jsem, jak si vydechla a pousmála jsi se a kousla mě do rtu.
Pokračoval jsem hlazení, až si do mě najednou zaťala nehty. V tu chvíli jsem ti začal svlékat tričko a dráždil jsem ti špičku prsu. Za chvilku jsem se přesunul z tvých úst ke krku,
ale rukou jsi mě tlačila dolů a tak jsem ti začal cucat prsa. Krásně jsi vzdychala a já jsem nevydržel a můj penis rázem stál a tlačil mě v kalhotech.
Všimla sis, protože jsem najednou cítil tvou ruku na kalhotách a dráždila si mi ho, ale chtěla si ještě počkat a trochu mě pozlobit a potrápit ho v těsných prostorách kalhot.
Mezitím jsi mi hlavu tlačila níže a já už věděl, že chceš, aby si byla pěkně připravená a mokrá. Nechal jsem se tedy při tlačit k tvému rozkroku, stáhl jsem kalhoty a překvapilo mě, že jsi byla na ostro!
Po stažení kalhot jsem měl úžasný výhled na tvou překrásnou kundičku a tak jsem se do ní jazykem pustil, je tak jemná a teplá k jazyku jsem přidal prsty, které jsem zasunul hluboko do tebe a jazykem jsem ti přejížděl přes poštěváček.
Překrásně si začala vzdychat a mé prsty byli již úplně mokré, stala si rozepla mi kalhoty a skočila na stůl. Rukou sis hrála s mým penisem a pak si ho namířila na svou kundičku.
Věděl jsem, že je to ta nekrásnější chvíle, zasunul jsem ho do tebe, bylo to úžasně si tak teplá a modroučká a zároveň dokonale těsná že jsem nevěděl, jak dlouho v tobě vydržím.
Vzdychala si a pevně se držela stolu, který se hýbal tam, a zpět v pohybech mého zasunu a výsunu. Přizvedla ses a chytla mě za pasem, začala si mi pomáhat přirážet a křičela si „přidej!, přidej!“.
Vrážel jsem ho do tebe z plných sil a najednou jsem cítil zevnitř tlak.. výstříkla si!, ale stále si mě tlačila do sebe já už to také nemohl již déle vydržet chtěl jsem ven ale ty si mě nepustila tlačila si mě dovnitř a vystříkl jsem.
Svalili jsme se na sedačku, co byla vedle stolu a v obětí jsme usnuli.