Sněhurka......... příběh pokračuje

22 de mai. de 2021 · 2.115 visualizações ZlobivaEmma

Když procházíme chodbou, tak si všimnu, že Sněhurka zpomaluje. Sice je stejně vzrušená jako já, ale přesto je zvědavá. Při chůzi si prohlíží fotografie pověšené na zdi, které vypráví můj příběh. Narození, první krůčky, nástup do školy, první lásky, mé přátele a dobrodružství, co jsem zažila. Je zvláštní jak moc se člověk v průběhu let změní.
Najednou si všimne otevřených dveří vedoucích do obývacího pokoje. Nakoukne. Není to nijak velký pokoj, ale co člověka na první pohled zaujme je stěna za dveřmi, která je vymalována do krvavě rudé a u které stojí obrovský paletový gauč, který jsem si vlastnoručně sestavila. Spíše připomíná menší postel, ale já mám prostě ráda pohodlí. Pod spodní palety jsem protáhla led pásku, takže v noci to vypadá opravdu efektně.
Vidím, jak Sněhurce zajiskří v očích, přemýšlí, zda si neužít na tom gauči. Jen se ale pousměje a táhne mě za ruku dál chodbou. Míjíme dveře do kuchyně, dveře do pracovny, ale už se blížíme k posledním dveřím, kde je to, na co obě čekáme.

Ložnice. Tuhle místnost mám nejradši. Je to moje klidné útočiště. Vymalovaná do šeříkové barvy, s vestavěnými skříněmi po celé jedné stěně. Uprostřed se tkví postel z masivu, tak velká, že by se na ní vyspali tři lidi. Cítím pevnější sevření kolem mé ruky. Sněhurka mě rychlostní blesku vtáhne do pokoje a začne mě znovu líbat. Její ruce přejíždí hladově po mém těle, jako by týdny nejedla. Pomalu se přesouváme po místnosti, až k posteli, na kterou společně usedáme. Cítím její ruce, které mě tlačí na matraci. Lehám si, jsem na zádech a vyčkávám, kam se její ruce posunou dál. Teprve teď přestaneme s polibky, aby její jazyk a ústa mohli prozkoumávat zbytek mého těla. Líbá mě na krku, sjíždí níž podél klíční kosti na hrudník, až na moji zduřelou bradavku, kterou jazykem přejíždí kolem dokola. Oběma rukama mi sevře dané ňadro, tvrdě, náruživě a v ten moment se bradavka ocitá uvnitř její pusy. Saje ji, okusuje, až se mi rozbuší srdce tak hlasitě, že to snad musí i slyšet. Poštěváček mám v jednom ohni, hlasitě vzdychám a je mi jedno, že jsem nechala otevřené okno. Najednou uvolní sevření rukou, ale jen proto, aby se mohla věnovat i druhému prsu. Rukama obě prsa chytne za boky, přimáčkne je k sobě a začne laskat na střídačku obě bradavky. Zavírám oči a užívám si ten okamžik. Moje štávička už pode mnou udělala loužičku. Chci víc. Sněhurka vycítila moje přání, uvolní prsa ze sevření, stále má ale jednu bradavku v ústech a rukou sjíždí od prsu níž podél mých boků, až mezi nohy. Instinktivně rozevřu co nejvíce stehna. Vklouzne mi pod tanga a hned mi jedním prstíkem začne dráždit ten knoflík slasti. Přejíždí kolem něj, přes něj, jemně do něj klepe a přidává na intenzitě. Bokama se vlním do rytmu jejího dráždění. Ale ona chce zkoumat dál. Prstíkem projíždí mými závojičky, až se dostane ke vchodu do mé jeskyňky. Strčí tam svůj prstík, obkrouží prostor kolem dokola a pak začne boj dovnitř a ven, až slyším, jak to dole mlaská. Jeden prst jí ale nestačí, proto přidává i druhý. Dovnitř, ven, dovnitř, ven. Má šťáva teče už proudem. Tak jak zrychluje prsty, tak víc a víc saje moje bradavku. Celá se chvěju, cítím, že za chvíli už budu. Koušu se do rtu, bokama přirážím na její ruku. Ukazováčkem a prostředníčkem ojíždí moji kundičku a nyní přidala i palec, který současně dráždí poštěvák. Bože. Tohle se už nedá vydržet. Napínám se jako luk a přichází první vlna orgasmické křeče. Sněhurka ještě přidává a užívá si toho, jak křičím slastí. Nemůžu popadnout dech, něco tak intenzivního jsem ještě nezažila.

Ani jsem si nevšimla, že Sněhurka ponechala dráždění bradavky i kundičky a celou dobu, než jsem se uklidnila, mě upřeně sledovala.
Když se jí podívám do očí, tak vidím žár a vzrušení. "Teď jsem na řadě já", zašeptá a strčí mi ty dva prsty, co ještě před chvílí byly ve mě, a které jsou ode mě úplně mokré, do pusy. Vše z nich jazykem olížu, chutnají sladce. Poté je jemně vytáhnu z mých úst a aniž by to čekala, tak Sněhurku povalím na záda. Teď je opravdu řada na ní a já jí musím náležitě odměnit, za to co mi dopřála........