Přirozené ochlupení nový trend

Na Tři krále vyšel v magazínu Ona nový článek, jehož nadpis mě hned zaujal. Jmenoval se totiž "Neholte se z donucení, vyzývají celebrity. Přirozené ochlupení je nový trend."
Že by se začalo blýskat na lepší časy? Pomyslel jsem si a pustil se do čtení článku, ve kterém se mj. píše: „Chlupy rostou, aby nás v mnoha směrech ochránily. Mají svou funkci a jejich oholení je nesmysl. Je to výmysl moderní doby. Pro mnoho žen je navíc holení intimních partií, podpaží nebo rukou a nohou velmi nepříjemné a bolestivé. Mají po oholení vřídky, mnohdy poraněnou kůži, dorůstající chloupky svědí. Je to záležitost, která může způsobovat spoustu komplikací. A proč? Protože to před lety někdo vymyslel a všichni ho následovali,“
Tak tahle slova pronesená ve veřejném prostoru mě velice potěšila, protože i na tomto webu jsem už mnohokrát komentoval tu nesmyslnou glorifikaci vyholených klínů. Je tedy možné, že když se této výzvy ujmou mnozí ti "jútúbeři, influenceři" a další vyznavači moderních technologií kteří vydělávají na blbosti druhých, třeba to bude mít pozitivní dopad na změnu a ženské klíny zase přestanou vypadat jak brojleři na lince v drůbežárně ve finální fázi výroby. A aby mě někdo nepodezíral, že "kážu vodu a piji víno", tak připojuji kolekci mých nejnovějších letošních fotek, ze kterých je snad dostatečně patrné, že já se teda opravdu neholím.*3**3* Zároveň tato kolekce je mým dalším dílkem mého časosběrného dokumentu o mém stárnutí, neboť jsou to nové fotky po půl roce od poslední fotodokumentace.

1 514 просмотров 7.1.2024 05:01
43 пользователям это нравится
Нравится