Ahoj amatéři, právě jsme pro vás dokončili a úspěšně otestovali NOVOU MÍSTNOST... V galerii máte možnost vidět, co vše a jak můžete vyzkoušet při vašich hrátkách. Tyto STUPNĚ VÍTĚZŮ umožňují ideální podmínky pro sex obdobně realizovány jako na kuchyňském stole s nozkami do praku. Navim můžete nožky připoutat a nechat svou oběť za závěsem, aby na vás neviděla. Zároveň se může slečna či dáma dívat na vzrušující video, které ještě více nabudi vzrušení. Pakliže máte rádi lizani, je pro nejlepší nejvyšší stupeň a vás jazyk má hody. Dámské vzrušení, že neví kdo je za závěsem, je velmi přitažlivé. Zvláště když vytasite další zbraně, jako erotické pomůcky či bičíky a plácačky. Doporučuji vyzkoušet na vlastní kůži a pochopíte i 50 odstínů šedí...

NOVÝ & zábavný SWINGERS CLUB v Ostravě, vás zve na velmi žhavé SWINGERS PARTY, kde se můžete seznámit s lidmi, toužícími po erotických zážitcích a experimentovat v oblasti vlastní sexuality. Sexuální místnosti a erotické pomůcky, vás rychle dostanou do varu a vy se budete skvěle bavit. Věnovat se vám bude erotická moderátorka, slečna Melis, která probudí vaši fantazii a vy prožijete ten nejvzrušivější večer ve vašem životě. Nechte se inspirovat a experimentujte, váš sex dostane nový impuls a vy prožijete množství intenzivnějších orgasmů.
Jedinečný interiér s kapacitou maximálně 30 osob, poskytne mnohem živější sexuální zážitky. Každá SWINGERS bude jedinečná, zaměřená na společné hrátky, hry a soutěže, kde budete moci lépe najít své protějšky, jednotlivě i v párech.
Těšte se na Melisu, která dokáže vaše orgasmy rozproudit…

17.5. Pa - SWINGERS PARTY 10 až 14 h - pro páry free
17.5. Pa - PIKNIK FKK Hlučín jezero 15 až 18 h free
17.5. Pá - SWINGERS PARTY od 20 h - pro všechny
18.5. So - PIKNIK FKK Antošovice 15 až 18 h free
18.5. So - SWINGERS PARTY od 20 h - pro páry
19.5. Ne - EROTIC PARTY od 18 h - pro všechny
20.5. Po - EROTIC PARTY od 20 h - pro všechny

Těšíme se na vaše SWINGERS ZÁŽITKY a nevázanou EROTIKU.

5 389 просмотров 14.5.2024 10:22
192 пользователям это нравится
Нравится