zadaná

3.6.2013 08:28 · 3 718 просмотров vlastam

Ahoj všem slušným amatérům.

Není to tak dávno co jsem si na radu jednoho mého kamaráda založila profil na Amatérech.cz ,ale netušila jsem co spustím za lavinu, všelijakých vzkazů, dotazů a nabídek. Od vyloženě vulgárních až po vtipné a nápadité.

A tak jsem se rozhodla, že pro všechny zvědavce napíšu tento blog.

Ano je mi už skoro 44 let a jsem rozvedená s momentálně jedním stálým řekněme přítelem a s pár kamarádama na sex, kteří se u mě zastaví ,pokecáme , občas popijeme a někdy i zasexujeme, podle toho jaká je nálada a momentální chuť. Mám to ráda a nestydím se za to,, možná se snažím dohnat ty roky manželství, kdy to byl jeden velkej stereotyp s pár úletama na služebních cestách. Momentálně souložím i čtyřikrát týdně a život si dokážu zpestřit taky krásnou trojkou , kdy to mám nejraději najednou do zadečku a do frndičky. Nepolykám, né, že bych neměla ráda orálek, ale nemám ráda pusu plnou semene. Raději si nechám postříkat prsa.

Mám ráda dospělé (hlavně duchem), inteligentní, milé a hlavně vtipné chlapy a samozřejmě pokud možno s větší výbavou, přeci jenom už jí mám lehce vytahanou a občas hodně mokrou. Když nemusím, tak si jí neholím, to svědění rostoucích chloupků je otravné. A navíc jsem zjistila, že se to chlapům líbí. Prsa mám sice velké, ale vytahané s velkýma koláčema, zbožňuju, když klečím na čtyřech a chlap kterej mi to dělá zezadu mi je pěkně mačká.

Snad jsem ukojila zvědavost většiny dotazujících.