Návod pre milenca cuckold páru

2.2.2014 19:36 · 20 146 просмотров gang-bang

Priateľ. Milenec. Bull. Všetko sú to pomenovania pre tretieho muža, zapojeného do vzťahu s cuckold párom, v ktorom manžela vzrušuje, keď jeho partnerka má milenca. Dnes je to v móde, ale takmer všetko čo sa o tom píše sú totálne nezmysly. Toto je návod pre 1% tých, ktorí to myslia naozaj.

NÁVOD PRE BULL-ov (milencov)

Takže by ste chceli byť " BULL-om " a teraz ste konečne našli ideálny pár ? Ona je Hotwife, ktorá si hľadá pravidelného milenca . On je cuckold (alebo ním chce byť) a je ochotný , alebo dokonca sám chce ustúpiť a nechať manželku aby si našla milenca.

Čo teraz ?

Toto je moment, keď sa z chlapcov stávajú muži. Mám s tým reálnu skúsenosť. Zažil som to najlepšie aj najhoršie z oboch typov týchto ľudí a zážitkov. Hovoril som aj inými a rozprávali sme si mnoho príbehov o reálnych životných skúsenostiach .

Po prvé, väčšina samotných mužov je totálne nevedomá, pokiaľ ide o to čo to znamená byť skutočným " Bull-om " vo vzťahu cuckold (paroháč) - Hotwife . Myslia si, že Bull jednoducho súloží s niekoho manželkou . Nič nemôže byť ďalej od pravdy a to je dôvod , prečo z nich väčšina totálne zlyhá .

Čo veľa mužov nechápe je, že je to TROJSTRANNÝ VZŤAH . V skutočnosti je to oveľa zložitejšie než normálny vzťah , pretože ho tvoria traja ľudia , nie dvaja.

Ale moment, hovoríte . Chcem len šukať niečiu manželku . Nepotrebujem vzťah s jej manželom . Totálne ZLE ! To sa vám nepodarí . Nie pri takomto páre . Vráťte sa späť na internet a hľadajte si pre seba ženu bez partnera , pretože ste to celé nepochopili.

Na druhej strane ak chcete spoznať niečo , čo by mohlo viesť k vyššej kvalite a viac uspokojujúcemu sexuálnemu životu , ako prináša balenie 20- alebo o niečo viacročných prostoduchých pipiek, potom čítajte ďalej .

Byť Bull-om znamená , že vstupujete do existujúceho rodinného vzťahu . Do fungujúceho vzťahu. Ešte predtým , než sa s nimi stretnete , musíte pochopiť , že pár už diskutoval o tom čo chcú dlho predtým , ako siahol po niekom , ako ste vy . Vašou prvou úlohou je zistiť , čo presne chcú , a potom sa do toho „ NAPASOVAŤ “.

Potom musíte sledovať určité kroky k vytvoreniu nového troj-vzťahu . Jedna rada: bez ohľadu na to , čo očakávate od tohto vzťahu , aby sa stal neskôr , počas prvého stretnutia alebo dvoch , by ste mali byť úplným gentlemanom . Kým nedostanete od páru nejaký signál , nemali by ste iniciovať nič sexuálneho , alebo sa chovať inak , ako úplný džentlmen . Aj keby veci mali postúpiť do spálne pri druhom ( alebo dokonca už pri prvom ) stretnutí , mali by ste postupovať pomaly a nič neunáhliť .

Perfektný vzťah NENASTANE okamžite . To si vyžaduje investíciu času každého zúčastneného , VRÁTANE VÁS . Ako v každom sexuálnom vzťahu , spoznávanie potrieb a prianí druhej osoby je proces . Tým ako pár postupne spoznávate a oni spoznávajú vás , vzťah je postupne oveľa komfortnejší a sex lepší . Nakoniec nastane to , čo ste vy / oni očakávali . Ale iba vtedy , ak na tom všetci pracujete spoločne .

Začnime s tým „ čo každý chce " . Existuje mnoho variantov hry cuckold / Hotwife. Komunikácia je kľúčom k získaniu jasnej predstavy o požadovanom vzťahu. Existuje mnoho štúdií a teórií o vnútorných motiváciách pre životný štýl Hotwife – cuckold, medzi často inak monogamnými pármi. Možno si budete chcieť o tom prečítať viac, aby ste lepšie porozumeli, prečo ona CHCE šukať s niekým iným a prečo on chce , aby TO ROBILA. Je to fascinujúce a erotické čítanie. Čím viac o tom budete vedieť, tým lepšie môžu byť aj vaše zážitky.

Najčastejšou základnou témou vzťahu Hotwife / cuckold je pre väčšinu párov, aby sa Bull stal sexuálnym partnerom pre ženu. Toto sa môže pohybovať od občasného stretnutia s milencom, až po každodenné sexuálne stretnutia. Každý pár má inú predstavu a je dôležité poznať, aké sú ich očakávania. Okrem toho "reálny život" môže obmedzovať a často aj obmedzuje, alebo narušuje plánovanie takýchto hier .

Ako Bull si musíte uvedomiť, že máte čo do činenia s manželským párom, s ich prácou, rodinou, sociálnymi záväzkami, vzťahmi k okoliu, atď. Budú chvíle, keď dohodnuté stretnutie bude zrušené, alebo preložené z dôvodu reality života. Mali by ste byť vždy vnímavý a nikdy sa nehnevať pre tieto zmeny na poslednú chvíľu. Pochopte tieto komplikácie a budete odmenení viac vnímavou a ešte ochotnejšou ženou!

Keď si vyjasníte všetky očakávania ohľadom frekvencie, ďalšia vec na diskusiu je, ako budú stretnutia organizované. Niektorí dávajú prednosť pravidelne plánovaným termínom, napríklad každú sobotu večer. Iní uprednostňujú väčšiu flexibilitu, alebo dokonca spontánne stretnutia. Niektoré z najhorúcejších zážitkov na ktorých som sa podieľal, boli spontánne poslané SMS-ky, po ktorých nasledovali nočné stretnutia na poslednú chvíľu ( Nadržaný ? Môžeš prísť? Alebo môžem prísť ja za tebou ? ).

Je dôležité vedieť, čo sa páru páči. Ak je to voľnosť manželky, aby sa iniciatívne stretla s Bull‑om vždy, keď je nadržaná, alebo sa všetci zhodnete, že ona bude "sexuálne k dispozícii" na vaše zavolanie, potom si môžete vychutnávať improvizované denné, obedňajšie, alebo nočné rýchlovky .

Mnohé z párov obľubujú určitý stupeň odopierania sexu pre manžela. Niektorí obľubujú obmedzenie styku medzi manželmi niekoľko dní pred plánovaným stretnutím ženy s jej Bull-om. Iní idú tak ďaleko, že manžel je obmedzený iba na honenie, fajčenie a pod., bez akejkoľvek súlože po celý čas, čo sa žena stretáva s iným mužom. Každý vzťah je iný.

Môže to byť zábavný priestor aj pre Bull-a na zapojenie sa, možno vyžadovaním, aby sa manželka zdržala súlože s manželom pred stretnutiami s milencom, atď. Bull môže mať pôžitok z vyjadrovania požiadaviek na manžela priamo v prítomnosti manželky ( napr: "Nechcem aby si s ňou súložil až kým jej to piatok večer neurobím ja“ ).

Myšlienka, že by sa Bull stal jediným sexuálnym partnerom manželky, môže byť zábavná na vyskúšanie a je to aj hlavná téma takmer všetkých Hotwife - cuckold vzťahov, pričom mnohí si nakoniec skutočne zvolia vzťah, v ktorom je Bull jej jediným "súložiacim" partnerom. (ide o tzv. ULTIMATE CUCKOLD , alebo C3)

Ďalšou oblasťou, ktorú musíte vopred prediskutovať, je vaša komunikácia s manželkou . Niektoré páry dávajú prednosť, ak manžel koordinuje stretnutia medzi manželkou a milencom . Iní manželia poskytnú svojej žene úplnú slobodu a ona vám môže volať, mailovať, SMS-kovať, atď. To sú potom úplne najjednoduchšie a najvášnivejšie stretnutia, keďže vy ju môžete dráždiť, flirtovať a zapojiť manželku do stretnutí 1+1 v úplnom súkromí .

Ďalej by ste mali prediskutovať, čo pár očakáva, pokiaľ budete sám s manželkou. Niektoré páry sa hrajú iba spoločne. To sa môže pohybovať od trojky muž – žena –muž , až po situáciu, kde manžel je len pasívne prítomný ako pozorovateľ. Iné páry uprednostňujú, keď manžel je na mieste, ale nie v rovnakej miestnosti a čaká napríklad v obývacej izbe alebo v izbe pre hostí, možno počúva zvuky, a pod .

Mnoho párov si vychutnáva, keď žena chodí sama na "rande" s Bull-om. V realite väčšinou pri „schôdzke“ väčšinou manželka iba navštívi Bull-a v jeho dome, alebo hoteli za účelom sexu. Nie je nezvyčajné, keď manžel pomáha manželke s prípravou na jej schôdzky, často jej pomáha s kúpaním, úpravou vlasov, holením nôh a ohanbia, výberom čo naj-sexy oblečenia a s obliekaním .

Niektorí Bull-ovia to využívajú tak, že sa pred schôdzkou spoja s manželom a nadiktujú mu, čo chcú aby žena mala na sebe. Manžel tie veci pripraví pre svoju Hotwife. Niektoré Hotwife / Bull-ovia zavolajú manželovi priamo počas sexu a nechajú ho počúvať, alebo svoj sex nahrajú na video, takže žena to môže neskôr ukázať svojmu cuckoldovi. V posledných rokoch niektorí využívajú Skype , webové kamery a ďalšie internetové produkty, aby sa podelili sa o svoju zábavu s manželom ktorý to celé sleduje „online“ .

Určité vzrušenie môže vyplynúť, ak Bull zoberie manželku na verejnosť na večeru alebo do kina, a pod. To môže byť rozumný krok chytrého Bull-a, pretože to nielen rozvíja celý vzťah viac tradičným spôsobom, ale je v tom aj určité riziko pre manželku byť videná na verejnosti s cudzím mužom. A aj keď to môže byť pre ženu nepríjemné, bude sa tiež cítiť "nemravná" a vnímať to celé ako vzrušujúce, čo môže viesť k zvýšenej sexuálnej odozve neskôr večer. Tiež to dokazuje, že žena je dosť sexuálne priťahovaná milencom, aby išla mimo svojej bezpečnej zóny a "riskovala ", len aby s ním mohla byť. Je to dobré znamenie, že Bull bude môcť tlačiť ženu aj v iných oblastiach, napríklad ju presvedčiť, aby robila veci, ktoré nechce robiť so svojím manželom ( polo-verejný sex , návšteva swingers klubu, trojka s iným mužom / bisexuálnou ženou, análny sex atď. ) .

Niektoré páry si vychutnávajú stretnutia na celú noc. Avšak toto je častejšie u párov, ktoré už prežili určité Hotwife – cuckold hry v minulosti a nováčikovia to pravdepodobne nebudú pokladať za atraktívne. Ale ak to je možné, je dôležité prediskutovať s párom aj tieto detaily. Existuje tu veľa možností, vrátane manželky ktorá strávi noc doma u milenca, Bull-a ktorý strávi noc doma u páru, alebo aj noc na hoteli. Niektorí sa tešia, keď manželka a Bull idú spolu von z mesta na výlet, krátku dovolenku, a pod.

V tých prípadoch, keď Bull zostáva u páru doma, sú tiež variácie . Budú Bull a žena spať v hosťovskej izbe, alebo v spálni? Často existuje významové spojenie manželkinej "nevery" a manželskej postele. Bull by mal byť k tejto téme citlivý.

Niektoré páry limitujú sexuálne hry manželky na iné miesta ako je manželská posteľ, t.j. manželská posteľ je posvätná a len pre nich. Iné páry naopak odvodzujú ďalšie potešenie práve z toho, že manželka "podvádza" v ich manželskej posteli a hry v nej môžu byť pre nich ešte viac vzrušujúce. Mali by ste to prediskutovať vopred .

Tiež, keď strávite noc, je dôležité mať jasno v tom čo očakáva manžel. Bude celú noc prítomný? Bude prítomný iba počas sexu a potom pôjde spať v oddelenej spálne? Pár už má často predstavu o tom, čo by radšej, takže by ste to mali zistiť.

Rozhodnite sa, aké iné miesta / variácie by ste si všetci vychutnali. Niektoré páry snívajú o sexe ženy a Bull-a na zadnom sedadle auta, alebo na polo-verejnom mieste. Niektorí manželia - cuckoldi majú radi predstavu, že prídu domov z práce a nájdu svoju ženu v posteli s milencom, alebo keď vedia, že Bull u nich doma súloží s manželkou, kým oni sú v práci. Viacerí sexuálni partneri, natáčanie sexuálnych stretnutí, sex vonku, atď , to všetko môže zlepšiť zážitky, ktoré majú byť zdieľané.

Majte na pamäti, že väčšina Hotwife - cuckold párov sa zameria na Bull-a, ktorý je dobre, alebo aspoň lepšie „vybavený „ ako manžel. Paradoxne to nie je téma, ktorej by ste sa mali pred manželom vyvarovať, ale namiesto toho by ste o tom mali otvorene diskutovať, ako o ďalšom bode vzrušenia ( ona POTREBUJE väčší penis a on MILUJE vedomie , že vie čo ona potrebuje ). Dúfajme, že ako Bull ste lepšie vybavený ako manžel. Ale ak nie, aj tak je možné vytvoriť požadovaný vzťah, pretože veľa z toho má do činenia hlavne s postojom a spôsobmi Bull-a . Ak je dostatočne asertívny a dominantný, takmer každý Bull ho môže vytiahnuť bez ohľadu na veľkosť.

Vek Bull-a je téma do debaty. Pretože väčšina párov sa snaží nájsť milenca pre sexuálne potešenie ženy, dávajú prednosť niekomu so silnou sexuálnou túžbou a dobrou výdržou. Zrejme to je častejšie u mladších mužov. Avšak pre niektoré ženy je ťažké byť sexuálne priťahovaný výrazne mladším mužom. Ako všeobecné pravidlo som zistil, že väčšina párov uprednostňuje Bull-a o niekoľko rokov mladšieho ako manžel, ale nie tak mladého, aby mu chýbali skúsenosti sexuálne uspokojiť zrelú, vydatú ženu . Dôvera, správanie a dobrý prístup to celé dopĺňajú.

Slovná hra môže byť tiež rozhodujúca, keď sa manželka a Bull zapájajú do určitej interakcie s manželom . Skúsení milenci radi hovoria manželovi, aká úžasná je ich žena je v posteli provokujúcim , vysmievavým spôsobom . Bežné môže byt hovoriť napríklad : Tvoja žena má sladkú kundičku ; Ona miluje môjho veľkého vtáka ; Fantasticky mi fajčí penis ; Celú ju naplním mojim semenom ; Táto mačička bude moja ; Tvoja manželka je taká kurvička , atď.

Manželka sa môže tiež pripojiť a podporiť Bull-a pri stimulácii svojho manžela, hovoriac veci ako: Jeho penis je väčší ako tvoj ; Jebe ma oveľa lepšie ; Chcem, aby sa do mňa vystriekal ; Páči sa ti, keď ma takto vidíš? Budem s ním šukať viac ako s tebou ; Pozri ako mi rozťahuje kundu, atď.

Neskôr pripojím zoznam niektorých ďalších vecí , ktoré cuckoldi radi počujú od svojich Hotwife. Často manželku povzbudzujem, aby hovorila takéto veci manželovi, niekedy jej ich šepkám do ucha a hovorím, aby mu to povedala, pretože viem často lepšie ako ona, čo jej Cuckold chce počuť.

Ďalšou dôležitou otázkou je kontrola pôrodnosti a / alebo kondómy . To nie je nevyhnutne to isté. Niektoré páry nepoužívajú žiadnu antikoncepciu okrem sledovania ovulácie. Iné páry používajú antikoncepciu, ale môžu chcieť, aby Bull používal kondómy kvôli starostiam o zdravie. Toto musí byť vopred prediskutované a každý musí súhlasiť. Uvedomte si, že to môže byť jedna z mála oblastí, kde sa manželka a manžel spoločne nezhodnú.

Žena si môže zvoliť konzervatívnejší prístup a rozhodnúť sa pre použitie kondómu, zatiaľ čo manžel dáva prednosť tomu, aby Bull nepoužíval kondóm a ejakuloval priamo do manželky. To je jeden z dôvodov, prečo by sa Bull mal spriateliť s manželom. Pretože obaja môžu spoločne pracovať na presviedčaní manželky, aby ustúpila a umožnila Bull-ovi styk naostro a ejakuláciu vnútri. Pre väčšinu manželov - cuckoldov je to jeden z najintenzívnejších momentov celej veci a určite bude chcieť, aby jeho manželka bola od Bulla naplnená.

Môže to tiež viesť k inému momentu, pri ktorom manžel – cuckold vylíže svoju ženu potom, ako mala sex. Často sa tomu hovorí " povinnosť vyčistiť " a je to základné prianie väčšiny cuckoldov. Tento akt môže byť pre manžela silným zážitkom, pretože doslova ponorí všetky jeho zmysly do nepopierateľného faktu , že jeho žena je „pobehlica „ a bola neverná. Čo je presne to, čo ho najviac vzrušuje. Mnohé páry to robia potom, ako sa manželka vráti domov zo „schôdzky“ , ale tiež k tomu môže dôjsť krátko, alebo bezprostredne po pohlavnom styku s Bull-om doma .

Ak sa všetci traja hráte spoločne, potom zvážte zapojenie tejto veci po vašej súloži so ženou. Tento akt môže mať mierne ponižujúci aspekt a niektorí cuckoldi si vychutnávajú, keď im "povie", aby to urobili, manželka a / alebo Bull. Môže to byť aj post - koitálny akt, ktorý privedie ženu k ďalšiemu orgazmu, rovnako ako prostriedok k príprave ženy do ďalšieho kola pohlavného styku.

Uvedomte si, že vzťahy sa vyvíjajú. Napríklad spočiatku môže žena chcieť, aby manžel bol prítomný pri všetkých sexuálnych hrách. Neskôr môže byť pri hre uvoľnená, keď je manžel v inej miestnosti. Nakoniec to môže viesť až k tomu, že sa s Bull-om začne stretávať sama a navštevovať ho v jeho dome. Alebo pár spočiatku nemá záujem o prenocovanie, ale po čase sa im táto myšlienka môže zapáčiť. Mnohé myšlienky sa môžu stať príťažlivejšími, keď sa vzťah vyvíja.

Existuje jedna pomerne extrémna variácie na tému Hotwife - cuckold, ktorou je myšlienka otehotnenia ženy od Bull-a. V skutočnosti takmer všetky páry oddeľujú túto fantáziu od reality. Žiadny rozumný pár by zámerne nepriviedol na svet dieťa len preto, aby si splnil sexuálne fantázie. Ale variácia ktorá je častou témou je "sex s rizikom tehotenstva". Pre niektoré páry je viac vzrušujúce, ak má žena pohlavný styk s Bull-om v dobe, keď je blízko ovulácie. Iní radi používajú metódu prerušenej súlože počas jej cyklu a hrajú sa tak povediac s ohňom.

Niektoré ženy nie sú ochotné otvorene diskutovať o tejto fantázii, pretože ju pokladajú za príliš blízku k realite. Koniec koncov, tehotenstvo by MOHLO nastať. Napriek tomu ich táto myšlienka môže vzrušovať a inteligentný Bull to môže využiť na vytvorenie intenzívnych sexuálnych zážitkov. Prirodzené pudy môžu byť silné a preto využiteľné. Poznám ženy, ktoré extrémne zvlhnú pri pomyslení, že by mohli otehotnieť z dobre vyzerajúcim chlapom, pumpujúcim do nich svoje spermie. Mnohé ženy snívajú o mužovi, ktorý sa odmietne vytiahnuť, keď to od neho žiadajú (vnútená inseminácia), alebo si predstavujú ako sú tak vzrušené, že nedokážu požiadať Bull-a aby sa pred ejakuláciou vytiahol. Majte to na mysli, keď chcete aféru s Hotwife vylepšiť. Majte to na pamäti , ak chcete zlepšiť svoje stretnutia s Hotwife. Môže to byť silný doplnok k zážitkom, pokiaľ budete používať jemnosť a narážky .

Po prerokovaní všetkých týchto dôležitých otázok by ste mali mať dobrú predstavu o tom, či sa vaše túžby a tie ktoré má pár zhodujú. Ak áno, potom to, čo musíte urobiť, je zostaviť plán, ktorý má jeden dôležitý cieľ: Musíte sa vo vzťahu stať Alfa Samcom.

Všetky sociálne cicavce majú Alfa Samcov. Sú to najrýchlejší, najsilnejší a / ​​alebo najchytrejší samci v skupine. Samice sú inštinktívne priťahované Alfa Samcom, pretože má najlepší genetický materiál. Ľudské ženy nie sú iné. Ak sú dvaja muži v jej živote, žena bude inštinktívne viac priťahovaná k Alfa Samcovi.

Keď vstupujete do vzťahu, nezabudnite, že meníte existujúce puto medzi dvoma ľuďmi. Je medzi nimi emocionálna väzba a sexuálne puto. NIKDY nechcite robiť nič, čo narušuje, alebo poškodzuje ich citové puto. Ak tak urobíte, obaja, aj manžel aj manželka budú reagovať negatívne. V skutočnosti silné citové puto je pre nich potrebné, aby mali pocit bezpečia pri zapojení tretej osoby do ich vzťahu. Ak oslabíte ich citové puto, potom neistoty a žiarlivosť vystúpia na povrch a zničia všetko. NIKDY nehrajte so ženou inú hru, ako v polohe sexuálneho partnera. Ak to porušíte, potom to všetko skončí.

Ich sexuálna väzba je úplne odlišná. Nielenže ju MÔŽETE zlomiť, vy toto sexuálne puto MUSÍTE rozbiť. Prelomiť ich sexuálne puto a potom sa sexuálne spojiť s manželkou je vaším cieľom. Pokiaľ ide o sex, chcete aby myslela na vás.

Keď sa prvýkrát stretnete s párom, vedzte, že žena miluje svojho manžela a chce s ním mať sex. Ak potom urobíte všetko dobre, po čase ho bude síce stále milovať, ale bude TÚŽIŤ PO SEXE S VAMI, ak na vás začne nazerať ako na Alfa Samca .

Stať sa Alfa Samcom v očiach manželky je ľahké, ale iba vtedy, ak sa budete riadiť určitou cestou.

Najskôr sa musíte spriateliť s jej manželom. Je to naozaj tak. Musí sa stať vašim „kamošom“ . To by malo zahŕňať nejaké nezáväzné mužské väzby, ako napríklad sledovanie futbalu, ísť spoločne na zopár pív, rybársky výlet, čokoľvek. Okrem toho, keď ste po prvýkrát , možno druhý krát, spolu s párom, musíte hrať úlohu manželovho kamaráta ( aj keď ste už začali mať sex so ženou ).

Koniec koncov, vy a on ste v rovnakom tíme. Chcete mu vziať manželku, sexuálne povedané. On chce to isté, pretože viac ako čokoľvek iné si praje, aby sa z nej stala nenásytná suka a vie, že ona na to potrebuje niekoho nového. Tak sa s ním spriateľte a udržte si ho ako priateľa. PRÍDU chvíle, keď sa budete snažiť presvedčiť manželku, aby niečo urobila a mať manžela ako spojenca môže byť veľmi užitočné!

Pri druhej alebo tretej návšteve by ste sa mali začať presadzovať. Požiadajte manžela, aby vám priniesol nápoj alebo dolial. A požiadajte ho, aby priniesol pite AJ pre ženu! To je veľmi dôležité, pretože to ukazuje, že ste pozorný k „VAŠEJ“ žene. Môžete sa staviť, že žena si to všimne, aj keď asi nič nepovie.

Ak už ste začali mať so ženou sex, preneste tento prístup aj do spálne. Spočiatku navrhnite, aby manžel sedel a sledoval vás, ako máte sex. Väčšinou ho budete chcieť ignorovať, ale môžete s ním občas vy, alebo jeho žena aj hovoriť. Ja sa väčšinou chovám, ako keby tam nebol a niekedy úplne zabudnem na jeho prítomnosť. Mali by ste sa sústrediť na manželku.. Ale v určitej chvíli predstierajte smäd a požiadajte ho, aby priniesol vám a vašej dáme nápoje. Požiadajte ho, aby priniesol uterák, alebo lubrikant, alebo niečo iné čo vás napadne. Vymyslite si úlohy. Cieľom je, aby urobil niečo, keď ho o to požiadate..

Pri neskorších návštevách by to malo napredovať k tomu, aby ste mu hovorili, čo má robiť v spálni. Nemali by ste naraziť na odpor, ak pri tom budete postupovať pomaly.... od kamarátstva... cez žiadanie aby niečo urobil ... až po hovorenie, čo má urobiť. Pre všetkých zúčastnených to bude to vyzerať ako prirodzený vývoj, vrátane manželky (ktorá to bude všetko registrovať).

Mnohé ženy vzrušuje, keď sledujú tento vývoj. Toto vzrušenie bude pre vás prínosom, v jej očiach sa postupne stávate Alfa Samcom. Nakoniec by ste mali byť schopní povedať manželovi čokoľvek nesexuálne a on vás poslúchne.

Teraz to presuňte do sexuálnej roviny. Chcete aby bol zapojený a vzrušený a pritom chcete jasne naznačiť, že to celé riadite. Môžete mu "dovoliť" bozkávať jej prsia alebo trieť klitoris, zatiaľ čo s ňou súložíte. Prikážte mu, aby ju chytil za členky a široko jej roztiahol nohy, kým do nej budete pumpovať svoj ​​penis. Nechajte ho, aby ju lízal predtým, ako ju budete šukať, alebo dokonca medzi súložami, aby ju tak udržiaval vlhkú a pripravenú. Povedzte mu, aby ju hlboko bozkával, keď ju privediete k orgazmu.

Môžete robiť čo len chcete, keď mu občas umožníte zúčastniť sa a prežívať sexuálnu intenzitu manželky, keď je s vami. Chcete aby cítil sex, počúval jej vzdychy a cítil jej horúcu spotenú kožu. Po chvíli ho zastavte a pošlite, aby sa podsadil do kresla. Ukážte mu, že mu umožníte občasnú radosť dotýkať sa ženy, ale kontrola je vo vašich rukách.

Ďalšia vec, ktorú môžete zvážiť, je povedať mu, aby si vybral penis a masturboval, zatiaľ čo vás sleduje. Môžete mu povedať, aby sa vystriekal kým sleduje, ako je jeho manželka preťahovaná, alebo mu naopak povedzte, aby masturboval ale nie až do vystriekania. Opäť použite svoju predstavivosť, tak aby ste od neho požadovali rozumné veci. Pamätajte, že žena to bude sledovať tiež a všimne si, ako ste stále viac dominantný nad jej manželom.

Keď veci postúpia do tohto bodu, žena by mala byť na vás naozaj namotaná a mala by vás vidieť ako Alfa Samca. V jej očiach by ste mali mať v sexe úplne nahradiť manžela. Ak sa stále zdá, že žena svoju pozornosť rozdeľuje medzi manžela a vás, alebo ak to chcete doviesť na vyššiu úroveň dominantného postavenia, zvážte že manžel by mal zobrať váš penis do úst.

Verte alebo nie, toto nemá nič spoločné s mužskou homosexualitou alebo bisexualitou. Je to výlučne o dominancii. Ak ste niekedy sledovali zábery voľne žijúcej vlčej svorky, potom ste si všimli reč tela ostatných samcov, keď sú v blízkosti dominantného Alfa Samca. Udržujú si ponížený postoj a doslova sa prevracajú ukazujúc svoje slabiny. Úplne sa podriaďujú. Nielenže to vidí Alfa Samec, ale všímajú si to aj všetky samice.. To je dôvod, prečo Alfa Samec získa všetky samice.

Ak naozaj chcete, aby manželka bola sexuálne "vaša", musí vidieť, že ste dominantný nad jej manželom. Bude jej to imponovať a bude vzrušená. Plus, je to sakramentsky silný výlet . Ak sa chcete dozvedieť, ako to môžete dosiahnuť, napíšem neskôr o tom, Ako si ho podriadiť.

Keď sa veci dostanú do tohto bodu, bude vás manželka vidieť ako Alfa Samca vždy, keď budete spolu. Keď bude vzrušená, bude myslieť na vás. Bude o vás snívať a vrámci jej limitov urobí čokoľvek, aby vás sexuálne potešila.

U vydatých žien je to VŠETKO o sexe . Nechcú drámy a nehľadajú záväzky. Nebude vás prenasledovať a nenájdete ju plakať pod vašimi oknami. Keď vám zavolá, alebo pošle SMS-ku, znamená to že chce súložiť. Keď budete potrebovať sex, môžete jej zavolať a ona pribehne. Ešte lepšie, bude to jej manžel, kto to celé podporí a pomôže pri aranžovaní. Budete mať viac sexu a kvalitnejší sex s povoľnou, vydatou ženou, ako u väčšiny slobodných žien ktoré sú niekde okolo vás.

To je dôvod , prečo tak stojí za to investovať čas do budovania a kultivovania dokonalého Bull - Hotwife - Cuckold vzťahu !



Pre viac nápadov prinesiem ďalšie blogy.

Veľa šťastia