Daj im to čo chcú

25.1.2014 19:35 · 1 878 просмотров gang-bang

On je cuckold a ona Hotwife? Našli si ťa, pretože si chcú „okoreniť“ svoj život. Sex medzi nimi už nie je tým, čím býval kedysi. Preto si ťa vybrali. Ty si ten, kto má prelomiť nudu. On CHCE aby si našla milenca a ona to chce skúsiť. Nehľadajú vzťah, a už vôbec nie lásku. Hľadajú sex... živočíšny, vzrušujúci, vášnivý... iný. Ty máš prelomiť stereotyp.

Využi to!!! Určite si medzi sebou hovorili desiatky fantázií o tebe... milencovi... a o tom čo ich láka. Rozprávaj sa s nimi, vytiahni z nich detaily. Povzbuď ich aby prezradili svoje skryté sny.

Rozprávaj sa s nimi spoločne. Ale potom je dôležité, zhovárať sa s každým z nich osamote. Bez prítomnosti partnera ti prezradia oveľa viac. Keď sa dozvieš ich najtajnejšie túžby, mal by si im ich naplniť. Chytrý milenec vyhovie ich snom! Stavaj na nich a pridaj k tomu svoje vlastné predstavy. Ale predovšetkým – buď INÝ.

Keď sú spolu, milujú sa. Keď si s ňou ty, musí to byt celé iba o sexe. Buď požadovačný, živočíšny a vnímavý. Neváhaj chovať sa k nej ako k svojej štetke. Ver alebo nie, je to presne to, čo od teba chce.

Ak sa s tebou môže stretávať aj sama, zavolaj ju k sebe a pozvi aj svojho priateľa, aby sa neohlásený zastavil. Navrhni jej, aby ho vyfajčila. Alebo ju priviaž k posteli a užívaj si s ňou až do rána, keď už dávno mala byť doma (ignorujúc telefonáty a SMS-ky manžela).

Keď ich raz navštíviš, vojdi do bytu, stlač ju na kolená a nechaj si vyfajčiť penis priamo pred očami manžela.

Vezmi ju na pohárik, pretiahni ju v aute cestou domov a vylož ju plnú semena a použitú pred jej domom.

Vezmi ju na striptíz.

Nahovor ju, aby si v kaviarni na toalete vyzliekla nohavičky a „náhodou“ ukázala niektorým hosťom, že je pod šatami holá.

Buď požadovačný. Buď spontánny. BUĎ INÝ!

Buď taký, aký nie je jej manžel. Ona to od teba očakáva.